Autolaina – Halvin autolaina ilman vakuuksia

Autolaina netistä kannattaa (vähintäänkin kilpailuttaa) ja se käy nyt entistä helpommin Luotto.org -palvelussa. Jos haluat halvimmat autolainat valmiksi pankeilta kilpailutettuna yhdellä hakemuksella, niin se onnistu, kun lähetät meille hakemuksen.

Meiltä löydät vain parasta ja mikään palvelussa ei kustannu teille mitään. Jätä siis autolaina -hakemus yhdellä simppelillä kaavakkeella ja tiedät, millaisia tarjouksia saat. Korko on alkaen vain 4,5 prosenttia.


Kilpailuta autolaina

Siinä missä ihan kaikki muutkin lainat, myös autolainan kilpailutus on järkevintä, mitä voit tehdä, kun uusi tai käytetty auto on hakusessa. Sama pätee myös, jos etsitte lainaa mopoautoon, mönkijään, veneeseen, ammattitason fillariin, moottoripyörään tai mihin tahansa kulkuneuvoon, jolla matka taittuu nopeammin kuin kävellen.

Autolaina tai autorahoitus tulevat molemmat kysymykseen autoa tai muuta kulkuneuvoa etsivälle sekä siinä samassa kannustamme kaikkia kilpailuttamaan autolainat ja -rahoitukset

Autolainan ehdot ja vaatimukset

Voit kilpailuttaa autolainan kellon ympäri mistä päin maailmaa tahansa! Myönteisten tarjousten ja päätösten saaminen on mahdollista, kunhan:

  • Olet vähintään 20 vuotta vanha
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Omistat suomalaisen pankkitilin, pankkitunnukset ja puhelinnumeron
  • Et ole saanut maksuhäiriömerkintää, joka näkyy julkisesti rekisterissä

Muista, että hakemuksen jättäminen ei johda sitoutumiseen eli luotto tai sen sopimuksen allekirjoittaminen ei ole millään tavoin pakollista vielä tässä vaiheessa. Laina myönnetään sellaisenaan ilman reaalivakuuksia ja takaajia.

Autolaina yhteishakijan kanssa onnistuu myös ja se saattaa olla monien kohdalla hyvä ratkaisu koron ollessa rinnakkaishakijan haettuna lainassa lähes järjestäen ainakin vähän pienempi. Tämä perustuu riskiin ja pankit näkevät silloin pienemmän riskin, kun hakijoita lainassa on kaksi yhden henkilön sijaan.

Edullinen autolaina vastaan autorahoitus

Halvin autolaina voi hyvinkin pärjätä autorahoitukselle, sillä niiden koroissa on runsaasti vaihtelua. Jos etsit uutta tai käytettyä autoa liikkeestä, on autorahoitusmahdollisuus useimmiten olemassa. Siinä missä olet tekemässä autokauppoja käytetystä autosta yksityiseltä ostettuna, tarvitsee rahaliikenteen kulkea käteisenä, johon taas puolestaan autolaina on paras vaihtoehto. Ja edullisin autolaina lähtee pankeilta, joita meidän yhteistyökumppanikerhosta löytyy enemmän kuin lähes mistään muualta.

Autorahoituslaskuri ja sen miinuspuolet

Meidän autolainalaskuri on siinä määrin luodin kestävä, että siinä ei ole miinuspuolia. Se kun, antaa suoran korkoarvion ja lopulta näet tarjouksista, paljonko autolaina loppuen lopuksi kustantaa. Mitä taas tulee autoliikkeiden tarjoamiin autorahoituslaskureihin, löytyy niistä selkeänä miinuspuolena yksi asia.

Autoliikkeet ovat tehneet lähes järjestäen diilin vain yhden rahoituskumppanin kanssa, oli se sitten pankki tai muu rahoitusyhtiö. Siispä vaikka autorahoituslaskuri laskee numerot valmiiksi, niin tarjonta on suppeaa, eikä kuluttajalle anneta vapautta valita – tosin ihan aina sitä ei tarvitakaan, jos yksi diili sopivan kulkupelin kanssa löytyy kerrasta. Meidän lainalaskuri on kuitenkin raikkaasti monipuolisempi ja suosittelemme vähintään hyödyntämään sitä.

Autolaina pankista

Autolainatarjouksia kannattaa vertailla, vaikka et luottaisikaan teknologiaan, vaan säntäisit automaattisesti omaan pankkiin laina-asioissa vanhasta tottumuksesta. Tässä ei ole sinänsä mitään väärää ja monet tekevät niin, sillä oman pankkivirkailijan kanssa on yleensä ainakin helppo asioida.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että paras tarjous löytyisi tätä väylää kautta tai edes sinne päinkään. Pankin vakuudeton autolaina voi olla helposti kalliimpi, kuin meidän kilpailuttamana vastaava eli kannatamme vahvasti molempia vaihtoehtoja ilman, että omaa lehmää löytyy ojan puolelta.

Kannattaako auto osamaksulla?

Osamaksusopimuksissa on puolensa ja autolainaa hakiessakin tietenkin ainakin lyhennät lainan erissä eli periaatteessa voidaan puhua samasta asiasta. Autokauppiaat tarjoavat usein kohtuullisen korkoisia osamaksusopimuksia kiinteällä korolla, mutta miinuspuolena näissä on, että ne koskevat pääasiassa vain henkilöitä, jotka ovat hankkimassa autoa, jonka mittarilukema on 0 km.

Auton osto osamaksulla tulee monien kohdalla kysymykseen, mutta autolainavertailu sen kaveriksi ei ole ainakaan koskaan pahitteeksi.