Lainojen yhdistäminen netissä 2023

Kun olet ajautunut siihen pisteeseen, että velkojen maksu tuntuu tuskalliselta ja vie yöunet sekä liian ison potin kuukausipalkasta, on lainojen yhdistäminen järkevä veto helpottaa hommaa.

Se on maksutonta ja sen avulla yhdistät lainat, luottokorttilaskut ja kaikki muutkin velat yhteen.

Ja mikä parasta: luottojen yhdistäminen ei maksa mitään ja näet heti omin silmin, kuinka paljon voit säästää kuukaudessa!


Luottojen yhdistäminen on nopeaa ja ilmaista

Lainojen yhdistäminen on ilmainen prosessi netissä ja esimerkiksi meidän palvelun kautta voit helposti säästää prosentuaalisesti paljon.

Kun yhdistät lainat, huomaat, että se on oikeastaan kaikista helpoin tapa antaa kalliiden lainojen mennä ja idioottivarma vaihtokauppa.

Lainojen yhdistäminen on sama asia kuin tallettaisi rahaa pankkiin. Sen avulla lähes jokainen ylivelkaantunut pystyy vaivattomasti säästämään rahaa ja muuttamaan kaikki laskut ja lainat yhteen ilman suuria ponnisteluja - ja mikä parasta, se ei maksa teille latin latia.

Elämä on paljon huolettomampaa, kun raha-asiat ovat kunnossa ja lainojen yhdistäminen on ensimmäinen askel tähän suuntaan.

Velkojen järjestely – älä ole turhaan liikaa velkaa

Jos olet velkaa liikaa ja tunnet, että kukkaroon tai tilille ei jää mitään, niin pyydä lainatarjous pankista ja anna sen nollata korkeakorkoiset lainat.

Näin saat tilalle edullisemman luoton ja vaihdat monta laskua samalla yhteen ainoaan sellaiseen – sekä toki vielä pienemmällä kuukausierällä varustettuna.

Puhumattakaan, kuinka säästät kokonaiskuluissa pitkällä tähtäimellä. Säästöt voivat olla helposti tuhansia euroja. Erityisesti silloin, kun olet ottanut paljon pikavippejä ja höylännyt vielä luottokorttia vähän turhankin ronskisti.

Edullinen yhdistelylaina

Edullisin lainojen yhdistäminen on kuin kilpailuttaisit tavallista lainatuotetta, tai mitä tahansa tuotetta yleensäkin.

Tietenkin lasket ensin nykyisten lainojen kulut ja tähtäät yhdistelylainan kautta pienempiin kustannuksiin. Haluaisit sitten lainalle pienemmän kuukausierän tai pienentää kokonaiskuluja, tai mikä sen parempi, molempia.

Kun käyt läpi sinulle annettuja lainatarjouksia, ei ole epäilyksen häivää, mikä niistä on edullisin ja siihen varmasti haluat tarttua kiinni. Tai sitten voit aina jatkaa etsimistä, mutta ellet näe lähitulevaisuuden talouskuvassasi kohentavia merkkejä, niin tämä ei ole välttämättä järkevää.

On parempi tarttu kiinni edulliseen yhdistelylainaan, jos sellainen on tarjolla. Voithan aina tehdä saman uudestaan, jos esimerkiksi pääset parempipalkkaiseen työhön.

Lainojen yhdistäminen – vertailu

Kun yhdistät lainoja, niin vertaaminen kannattaa tietenkin tässä vaiheessa. Tai se kannattaa aivan jokaisessa tapauksessa, hait lainaa tai kulutusluottoa puhtaaseen suoraan käyttötarkoitukseen, kuten auton ostamiseen, hifi-laitteiden päivitykseen tai yhdistelylainaksi.

Säästön merkitystä ei voi vähätellä pienissäkään lainoissa, vaikka se korostuu erityisesti, mitä suurempiin lainasummiin mennään.

Esimerkiksi 10 000 – 30 000 euron kulutusluotoissa erot ovat valtavia ja käytät moisen summan vanhojen lainojen yhdistämiseen, voit säästää helposti 1000 – 2000 euroa. Tai jopa vielä enemmän eli myöskään yhdistelylainojen vertailun merkitystä ei kannata missään nimessä sivuuttaa.

 

Mitä, jos haluan yhdistää lainat pankissa?

Lainojen yhdistäminen pankissa on mahdollista, mutta monien lähteiden mukaan, se ei onnistu ihan niin helposti kuin netissä.

Vaatimukset ovat huomattavasti rajummat ja pankit ovat vetäneet tähän todella ja jopa yllättävän jyrkän linjauksen.

Luotto.org sen sijaan tekee tästä monelle helpompaa.

Erityisesti, koska voit yhdistää lainat netissä pankin kautta ilman konttorirallia ja paperitöitä – eikä takaajia tai vakuuksia edes tarvita.

 

Voinko yhdistää lainat, jos olen opiskelija?

Voit, mutta tämä vaatii myös samalla tavalla säännöllisiä tuloja siinä missä muiltakin. Ja luonnollisesti myös samat ehdot pätevät, että yhdistelylainan saaminen on yleensäkin mahdollista.

Opiskelijana oleminen ei kuitenkaan missään nimessä rajaa pois tätä mahdollisuutta paitsi ikärajan puolesta, sillä 20 v. on meidän ikäraja tähän prosessiin.

Jos olet 18- tai 19-vuotias opiskelija ja käyt opiskeluiden ohessa töissä, kannattaa lainojen yhdistely tai velkojen järjestely koittaa hoitaa oman pankin. Samalla huomattavan avun saat jo pelkästään sillä, jos saat esim. jomman kumman vanhemmista takaamaan yhdistelmäluoton.