Uusi lainapalvelu avattu 2023

Luotto.org on uusi lainan kilpailutuspalvelu, jonka tarkoitus on etsiä jokaiselle kuluttajalle aina sopivin & halvin mahdollinen laina.

Kahlattavaa riittää, mutta säästämme teidät tältä vaivalta kilpailuttamalla pankit (myös ne ”kivijalkaiset”), joten tämä useimmille kaikista raastavin vaihe jää pois teidän harteiltanne.

Kaikki parhaat uudet lainat löytyvät siis meidän yksinkertaisen lainahakemuksen kautta – täyttäminen ottaa keskimäärin 5 minuuttia, joka on parisen minuuttia nopeampi kuin muilla kilpailutuspalveluilla.


Uudet lainat ja pikavipit ovat otsikoissa jatkuvasti, miksi päätyisin Luotto.org:iin?

Uusia lainapalveluita aukeaa, mutta yhtä seikkaa, ette varmasti ole huomanneet. Uudet lainapalvelut myös menevät sitäkin nopeampaa ”kiinni” tai niihin ei panosteta lainkaan. Tai sitten ne kaatuvat omaan nokkeluuteensa.

Uusi lainapalvelu on avattu ja Luotto.org ei anna kenellekään tyhjiä lupauksia, kuten monet muudet uudet pikavipit erityisesti tekevät. Se on suoraselkäinen verkossa toimiva TLS-hyperkyberturvattu uusi laina, joka ei petä edes heikoilla jäillä.Kilpailu on kovaa ja monet eivät näe valoa tunnelin päässä, joka on ymmärrettävää, sillä uuden lainapalvelun, lainojen yhdistelyitä järjestävän palvelun tai lainojen välittäjän rakentaminen kuluttajien tietoisuuteen vaatii todella pitkän tunnelin läpi käymisen. Jotta siis jotain valoa saataisiin näkyviin.

Me lähdimme heti muita palveluita tarkastellen paremmilla eväillä liikkeelle:

  • Enemmän tarjontaa – jopa yli 25 pankin verran
  • Läpinäkyvyys ja rehellisyys – emme lupaa mitään turhaa
  • Ketterä lainanhakemisprosessi
  • Mobiililaiteystävällisyys tukee kaikkia laitteita
  • Aidosti ja oikeasti noin 5 minuutin hakemus*
  • Emme lupaa välitöntä maksua, mutta keskimäärin rahat ovat tilillä 36 tunnissa

*Monet uudet lainat ja samoin siinä missä osa vanhoistakin tutuista lainafirmoista lupaa nopeutta, mutta ”lainapäätös heti”, ”nopea maksu”, ”alle 5 minuutin hakemus” ja muut iskulauseet ovat vain markkinointia. Todellisuudessa asiat eivät tapahdu näin nopeasti, mutta Luotto.org takaa nopeuden.

Tämän vuoden uutuus on Luotto.org, joka on uusi lainapalvelu 2019 ja puolueeton terävätoimintainen luottopaikka. Sen uudet lainat koostuvat pääosin pankkilainoista ja korko on edullinen sekä toteutus on yksinkertaistettu viimeinenkin pilkku mielessä.

Luotto.org on 2021 vuoden uusin ja ketterin luottopalvelu

Luotto.org eroaa kuitenkin kaikista muista. Se ei kaadu, vaan päinvastoin taustalla toimiva tiimi tulee tekemään palvelusta raudan lujan, jonka taustalla ovat juurikin edellä mainitun listan asiat. Yhden asian haluamme nostaa samalla pinnalle, joka vetää erityisesti kuluttajia puoleen kaikkien muiden näiden lisäksi. Luotto.org:n välittämät lainat ovat halvempia kun verrataan yli 95%:iin muista palveluista tai pankeista.

Ketä edes kiinnostaa, mikä on uusin laina?

Yllättävän moni lainanhakija käy läpi vanhat tutummat nimet, mutta myös uusimmat lainat kiinnostavat monia. Tähän on varmasti monta syytä. Osa ei yksinkertaisesti ole saanut lainaa mistään ja tutkii uusia vaihtoehtoja, siinä missä toiset käyttävät uutuutta ”valttikorttinaan”, sillä uusi laina voi helposti tarkoittaa edullisempaa korkoa. Täytyyhän uuden palvelun erottua pärjätäkseen ja näin lainojen korot ovatkin lähteneet kipuamaan alaspäin – erittäin hitaasti, mutta sitäkin varmemmin. Joten vastauksena kysymykseen: monia kiinnostavat uudet pikavipit, kulutusluotot ja lainat suurimmalta osin kahdesta edellä mainitusta syystä.

Myös vakuudeton laina oli suuren kysynnän alla vielä aikaisemmin, mutta kilpailu on muovannut lähes kaikista luotoista vakuudettomia ja meiltä et löydä ainuttakaan lainatuotetta, joka vaatisi reaalivakuuksia.

Uusi lainapaikka ei tarkoita automaattisesti, että se olisi parempi

Tämä lienee melkein kaikille itsestäänselvyys, mutta se on kuitenkin parempi nostaa niidenkin tietoisuuteen, jotka asiaa miettivät. Pelkästään sopivan lainan etsiminen nykyisestä viidakosta tuottaa tuskaa ja vaikka lainan hakemisen rajaisi esim. lainaa pankista ilman vakuuksia -kategorian luottoihin, niin helpotusta ei paljoa löydy. Kaikkien kuluttajien sen sijaan pitää itse tehdä omat ratkaisunsa lopulta ja uudet kulutusluotot saattavat nekin olla hölyn pölyä, vaikka kaikki leegopalikat näyttäisivät olevan ensin kohdillaan.

Epäilyttävät laina- tai pikavippipalvelut ulkomailta

Jos päädytte hakemaan lainaa muualta kuin Luotto.org -palvelusta, suosittelemme todella vahvasti seuraavaa:

Kannattaa muistaa aina, kun uusi pikavippi on avattu tai mikä tahansa palvelu, niin vertailutyö korkojen suhteen kannattaa tehdä ja erityisen tärkeää on lainasopimuksen tarkistaminen. Jokaiseen paperiin ei kannata laittaa nimeä ja epäselvyyksien noustessa pinnalle, kannattaa konsultoida jotain henkilöä, joka on asioista paremmin perillä. Huolimatta siitä, että jo lähes ikivihreiden piilokulujen tarkistaminen ja muut asiat tulevat kuitenkin vain kysymykseen nykyään, jos kyseessä on ulkomaalainen lainapalvelu.

Edellisten vuosien aikana Baltian maista meille on rynnäköinyt pari uudempaa pikalainapalvelua, mutta niitä observoidessa ainakin kokeneempi kuluttaja huomaa heti, että jokin on vinksallaan. Kyseisistä palveluista on tehty jo paljon valituksia ja niihin on tartuttu. On kuitenkin epäselvää, onko toimintakieltoa Suomessa vielä asetettu.

Uudet lainat 2021 – heikot eväät vai vahva budjetti sekä historia, vai?

Ei välttämättä eväskauppakorkeaa käyty, mutta jotain muuta. Budjetin saa myös raavittua vakavarainen ja erinomaisen suunnitelman osoittava henkilö. Historiapuoli on tietenkin aina avuksi ja CV on ehkä yliarvostettu sinetti lopulta. Eli nyt kun korkokatto kuristaa, kaikilla näillä kolmella on isompi rooli, kuin muilla. Tosin oikein ja fiksusti sumplittuna. Jopa uudet pikavipit saattavat yllättää, mutta tuotetarkkuuden rooli on nyt niin tärkeää ja kateoptimointi ennen kaikkea.