Lainaa 2000 – 60.000 € – Valmiiksi kilpailutettuna yli 25 pankilla!

Jos etsit lainaa ja haluat, että homma hoituu mahdollisimman helpolla, niin olet osunut kultasuoneen. Kilpailutamme lainat jopa 25 pankin kautta valmiiksi.

Tämä tarkoittaa, että vain yksi lainahakemus riittää ja sitten homma jääkin meidän harteille – tai oikeastaan pankkien, sillä niiden kautta lainatarjoukset lopulta tulevat.

Tämän jälkeen seuraa teidän osuus eli parhaan lainatarjouksen valitseminen, joka on mutkatonta ja hakemuksen viimeistely on parin minuutin homma.


Tärkeä tiedostaa: Jos et löydä jostain syystä tai toisesta sopivaa lainaa, niin ei hätää, sillä emme ole ainoa vaihtoehto suinkaan. Ja et voi hävitä mitään, sillä kilpailutuspyyntö on ilmainen

Ehdot lainan saamiseen

Lainoissa on suhteellisen simppelit ehdot ja niistä ei löydy juuri joustovaraa:

  • Tarvitset 20 vuotta ikää
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset kuukausitulot (palkka, eläke tai etuisuus)
  • Osoitteen Suomessa
  • Pankkitilin ja verkkopankkitunnukset (tai mobiilivarmenteen tunnistautumiseen)

Huomaa, että nämä ovat minimivaatimukset ja osa pankeista tai palveluista saattaa esim. vaatia suurempia tuloja ja lainaa myönnetään yleensäkin niukemmin ehtojen ollessa tiukemmat.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Kaikki meidän välittämät lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Voit siis hakea lainaa yksin ilman mitään omaisuutta pohjalla. Henkilötakauksenkin voit unohtaa eli homma yksinkertaistettu ja tehty mahdollisimman helpoksi.

Vielä aiemmin useimmat suuret lainat edellyttivät vakuudeksi esim. jotain kiinteää omaisuutta, mutta maailma on muuttunut ja ainakin helpottanut lainaamisprosessia merkittävästi.

Onko lainaaminen Luotto.org -palvelusta turvallista?

Luotto.org on turvallinen ja laina sekä kaikki siihen liittyvät prosessit ovat tiukasti TLS-suojattuja, joten voit vapain mielin hakea lainaa vaikka heti palvelusta.Kyllä on, sillä sekä koko Luotto.org -sivusto, että itse lainahakemus ja kaikki yhteistyökumppanit käyttävät vahvinta mahdollista TLS-suojausta (entinen SSL-suojaus). Tämän voit todeta vihreästä lukkomerkinnästä ennen osoitetta ja https:// -etuliitteestä verkkotunnuksessa.

Kun haet lainaa, käsitellään tietoja myös luotettavasti ja Suomen lakien mukaisesti. Ne pysyvät aina tallessa.

Laina rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa

Voit myös hakea lainaa yhteisvastuullisesti jonkun toisen henkilön kanssa. Tätä kutsutaan rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa lainaamiseksi. Siinä on hyötypuolensa eli tällöin kaksi henkilöä ottavat vastuun lainasta.

Samalla korkopuolella voi lykästää, sillä pankit toimivat sen verran loogisesti, että kahdessa hakijassa nähdään tietenkin heti parempi maksukyky. Näin ollen tarjouksia saattaa sadella sitäkin enemmän todellisen vuosikoron ollessa pienempi kuin yksin lainattaessa. Tämäkin mahdollisuus kannattaa siis ottaa huomioon, mikäli sellaiseen on vain mahdollisuus.

Lainapäätös heti vai huomenna?

Tämä on yleinen kysymys ja lainapäätös annetaan yleensä todella nopeasti, jos hakemus on täytetty laakista oikein. Voit saada jopa useita päätöksiä pankeilta nopeasti.

Osa pankeista käyttää hakemuksen käsittelyprosesissa manuaalista systeemiä, kun taas osalta löytyy niin pitkälle kehittynyt algoritmi, että lainapäätöksen voi todella saada heti.

Myös lainan hakeminen tai sen ajankohta vaikuttavat. Jos haet lainaa heti aamulla palvelun auettua, parannat mahdollisuuksiasi saada nopean lainapäätöksen.

Sama pätee myös hakemukseen, jotka on lähetetty arkipäivänä, sillä viikonloppuisin pankit käsittelevät harvemmin lainahakemuksia. Jos edes ovat auki lainkaan.

Uusi lainapalvelu Luotto.org on monella tavalla parempi kuin yksikään muu uusi lainapaikka tällä hetkellä

Uusi lainapalvelu avattu 2023

Uusi laina, joka on selvästi edelläkävijä, on Luotto.org, ja pitkän odottelun jälkeen putiikki on auki. Se ei säväytä useimpia visuaalisuudellaan, mutta sen tarkoitus onkin olla ketterä ja käyttäjäystävällinen. Uuden lainapaikan alusta on tehty ultrakevyeksi ja vaikka näpeistä löytyisi halvin vanha Samsung Galaxy, ei se estä lainahakemuksen jättämistä. Kaikki visuaaliset ja aina monimutkaiset elementit on jätetty pois, että lainaaminen voi olla helpompaa.
Lainavertailu tuo tarkuttaa ja säästää

Lainavertailu - Vertaile lainoja ja säästä rahaa!

Lainavertailu on lainaamisessa se kulmakivi, joka lopulta määrittää kaiken. Tietenkin ensin pitää tietää, mihin on ryhtymässä ja lainat kannattaa - tai suorastaan pitää - kilpailuttaa. Vain näin voit jättää taakse sellaiset tarjoukset, joilla ei ole mitään asiaa teidän talouteen. Kalliita lainoja löytyy, vaikka korkoja ollaankin kiristetty. Tämä pitää vielä paikkansa, eli lainavertailun tärkeys & rooli on uskomattoman suuri. Voit säästää 10 minuutin duunilla tuhansia euroja!
Lainaa netistä nettihakemuksella

Lainaa netistä

Kun haluat lainaa netistä, et varmaan ole enää tässä vaiheessa yllättynyt, että lähes kaikki pankit ja muut lainapalvelut ovat siirtyneet digiteknologiaan. Mutta voit ehkä olla yllättänyt, että meiltä löydät niistä yli puolet jättämällä vain yhden lainahakemuksen. Tämän mahdollistaa meidän kasvava yhteistyökumppaniverkosto sekä tiivistyvä yhteistyö luotettavien pankkien sekä lainapalveluiden kanssa.
Paras korko lainalle

Paras korko lainalle

Paras korko lainalle on nyt erittäin helppo löytää! Nyt varsinkin korkokaton jälkeen erityisesti sellaista on tarjolla useammastakin lainapaikasta tai pankista - ja meiltä ehdottomasti. Uuden halvemman lainan hakemisessa ei kannata jahkailla yhtään pidempään, sillä maksat koko ajan liian paljon korkoa ja aivan turhaan! Voit todeta tämän helposti itse ilmaiseksi alle 5 minuutissa täyttämällä lyhyen hakemuksen meillä.
Jälleenrahoitus

Jälleenrahoitus - Lainojen tai yhden lainan jälleenrahoittaminen

Jälleenrahoitus on kasvanut trendiksi Suomessa ja se on erinomainen asia. Ihmiset ovat monien aggressiivisen markkinoinnin myötä heränneet ja tajunneet, että lainasta (pienestäkään) ei ole mitään järkeä maksaa liikaa korkoa. Korkokaton myötä jälleenrahoitus on vielä sitäkin tärkeämpää, helpompaa ja kannattavampaa!
Lainanvälittäjät

Lainanvälittäjät -yritykset ja kokemuksia

Lainaaminen ei todellakaan loppunut siihen korkokattoon, eikä niinkään lainanvälittäjätkään. Palveluita on rajoitetummin, joka helpottaa vain kuluttajaa. Negatiivisuutta tuo kuitenkin se, että lainaa on vaikeampi saada, mutta toisaalta tämän kautta päästään ehkä lopulta siihen toivottuun lopputulokseen eli ylivelkantuumisen pienenemiseen. Tämä tosin näkyy vasta vuosien päästä, mutta lainanvälittäjät ovat erinomainen reitti katkoa vipit ja muut kalliit velat sekä yhdistää tai kilpailuttaa se kallis laina maksutta uudestaan. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla.
Yrityslaina

Yrityslaina ilman vakuuksia netistä

Yrityslainan kilpailuttaminen onnistuu meillä, mutta ei suoraan. Voit kuitenkin helposti pienyrittäjänä laittaa kilpailutuksen vireille ja käyttää parhaan saamasi lainatarjouksen oman yrityksen kasvattamiseen tai muihin tarpeisiin. Tämä on oikeastaan hyvin yksinkertainen tapa hakea lainaa yritykselle tosin riskit kannattaa muistaa, otathan lainan omille harteille ja olet siitä vastuussa. Jos riskinsietokyky on kuitenkin kohdillaan ja luotat vakaasti, että lainalla pääset kasvuun tai saat lisättyä sitä, niin Luotto.org auttaa ilman muuta.
Velkojen järjestelylaina

Velkojen järjestely - Järjestelylaina auttaa

Velkojen järjestely -laina on käytännössä sama asia, kun puhutaan lainojen keskittämisestä tai yhdistämisestä. Tälle on olemassa monta synonyymiä, mutta velkojen järjestelyssä voit paikata samalla kaikki muutkin kulut kokonaan. Esimerkiksi luottokortti- ja kodinkoneosamaksut siinä missä sitten pari vanhaa luottoa, joiden korot eivät kestä päivän valoa - tai lähinnä kuukausibudjettiasi. Velkojen järjestely -lainan ottaminen ei maksa mitään eli et voi hävitä mitään, kunhan sentään lasket, että kustannukset pienenevät kokonaisuudessaan. Myös kuukausittaisen maksettavan summan pieneminen auttaa jo kummasti monen taloutta, eikä borssikeittoa tarvi syödä kuukauden viimeisinä päivinä.
Pikavippi

Pikavippi edullisesti - Ja aina sinne 60.000€ asti!

Pikavippi natsaa ja korkokin starttaa vain 4,5%:sta, joten ihan turha kuvitella ylihinnoittelusta tai ns. 2000-luvun alun Villin-Lännen vipeistä. Ajat ovat muuttuneet ja Luotto.org tarjoaa pääasiassa nopeaa pankkilainaa, joka sekin on kilpailutettu hakijan maksukyky huomioituna. Kaikki pikavipit ovat vakuudettomia ja takausvaatimusta ei ole, mutta säännölliset tulot ja ikää pitää olla vähintään 20 vuotta, vaikka tosin pari vuotta nuoremmallekin sakille meillä on muutama eri vaihtoehto.
Joustava laina on se kaikista paras laina ja tästä tuskin kukaan on eri mieltä

Joustava laina - Hae joustavaa luottoa yli 25 pankilta

Joustava laina on kaikista lainoista paras. Se tuo mukanaan etuja, joita et välttämättä ensimmäisenä osaa edes odottaa tarvitsevasi myöhemmässä vaiheessa. Lainan korottaminen, lyhennyserien muuttaminen tai lyhennysvapaat tiukemman paikan iskiessä ovat erittäin tervetulleita. Osa välittämistämme pankeista tarjoaa näitä ominaisuuksia vielä ilmaiseksi, tosin yleensä korko- tai lyhennysvapaita voi käyttää rajoitetusti ja tietyn määrän vuoden aikana.
Lainaa pankista ilman vakuuksia nyt helposti ja nopeasti

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Lainaa pankista ja siinä samalla netistä, miltä kuulostaa? Suurin osa, joka on pitänyt vähänkään radiota tai telkkaria päällä on varmasti huomannut pankkilainojen mainostamisen rankan lisääntymisen. Nykyään lainan saaminen pankista on helpompaa ja monet hakevat lainaa pankista velkojen maksuun, lainojen yhdistelyyn, laskujen keskittämiseen ynnä muuhun.
Vakuudeton laina on helppo hakea ja kopata tilille

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on nykyään arkipäivää. Kaikki vakuudettomat lainat meidän tarjonnasta ovat edullisia, selkeitä ja et tarvitse edes suurimpiin lainoihin vakuuksia, saati takaajia. Edellytyksenä on kuitenkin hyvä maksuhistoria ja säännölliset riittävät tulot, eläkkeen, palkan, etuisuuksien tai jostain muualta. Esimerkiksi osingoista saatu riittävä tulovirtakin riittää jo vakuudettoman lainan saamiseen.
Autolaina tai autorahoitus, sinä valitset

Autolaina - Halvin autolaina ilman vakuuksia

Autolaina on sekin - siinä missä kaikki muutkin lainat - järkevä kilpailuttaa ja mikä sen helpompi on parempi paikka onkaan kuin Luotto.org. Jätä yksi hakemus, saat jopa korkeintaan 25 tarjousta autolainalle. Etsit sitten uutta tai käytettyä autoa, niin tällä ei ole mitään merkitystä. Ota kilpailutukseen ja vertailuun mukaan autorahoitukset sekä pankkien autolainat, niin olet varmasti pian kiinni edullisimmassa lainassa.
Lainan kilpailutus ja sen tehokkuus on maksimoitu vain meillä

Kilpailuta laina - Kulutusluoton kilpailutus kannattaa aina

Lainan kilpailutus on suosittua ja siihen löytyy syynsä. Se on idioottivarma keino löytää paras laina pienellä korolla ja samalla mahdollisimman pienellä vaivalla. Sitä voi hyvinkin verrata lainan etsinnän ulkoistamiseen ja nykyään kun meidän markkinoiden lainamarkkinat ovat rehevöityneet viidakoksi asti, voi välillä sopivan lainan, kulutusluoton tai pankkilainan löytäminen olla yllättävänkin työlästä.
Lainaa heti netistä tilille

Lainaa heti 2000 - 60.000 euroa netistä

Silloin, kun haluat lainaa heti tilille, voit myös kääntyä meidän puoleen. Erityisesti arkipäivisin ja aamupäivästä laitetut hakemukset pystytään käsittelemään loppuun asti ja tilittämään teidän tilillenne. Useimpiin pankkeihin voit saada lainan heti reaaliaikasiirtona, mutta suosittelemme kaikista kiireisimmissä tapauksissa kuitenkin tarkistamaan pankkiyhteydet.
Lainalaskuri

Lainalaskuri

Lainalaskurin avulla lainan korko on helppoa laskea ja näet samalla kuukausierän, jonka kautta myös kokonaiskulut on helposti laskettavissa. Voit valita laskuriin lainasumman sopivalla maksuajalla. Huomaa kuitenkin, että lopullinen lainan todellinen vuosikorko esitetään tarjouksessa (tai tarjouksissa), joita saat pankeilta. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy lainan peruspohjakorko (viitekorko), avausmaksu ja tilinhoitokulut (maksettava joka kuukausi).