Kilpailuta laina – Kulutusluoton kilpailutus kannattaa aina

Kilpailuta laina aina, piste. Mitään parempaa, nopeampaa ja joka kulmasta sekä suunnasta olevaa tapaa kun ei vain ole, halvin laina odottaa ja se on haettavissa meiltä. Mitä kulutusluoton kilpailttaminen sitten vaatii?

  • Valitse sopiva lainasumma ja maksuaika
  • Jatka seuraavaan vaiheeseen eli täyteen lainahakemukseen
  • Odota tarjouksia, sillä heti, kun olet jättänyt hakemuksen, kilpailutamme lainat yli 25 pankilla

Kun olet saanut valmiiksi kilpailutetut tarjoukset, voit helposti valita, mikä niistä vastaa teidän lainan tarvettanne parhaiten. Yli 96 % suomalaisista pitää alinta mahdollista korkoa pääprioriteettinaan.


Lainan kilpailutus mahdollistaa suuret säästöt

Oli kyseessä mikä tahansa laina tai lainatyyppi, lainan kilpailuttaminen on varma konsti tehdä parhaat mahdolliset kaupat. Samalla se on ylivoimaisesti kannattavinta, sillä saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, joiden joukosta näet helposti sen halvimman – tai omiin käyttötarpeisiin osuvimman luoton.

Lainan kilpailutus on kannattanut aina ja nyt se kannattaa enemmän kuin koskaan sekä samoin siitä on tehty entistä helpompaa. Tästä syystä kulutusluotot ja pankkilainat kannattaa kaikki kilpailuttaa, koska siihen ei kulu teiltä jennin peniäkään rahaa, eikä aikaakaan mene viittä minuuttia pidempään

Yksi hakemus, monta lainatarjousta – ilmaiseksi

Joka vuosi puhutaan, että lainaaminen muuttuu vain helpommaksi ja parempaan suuntaan. Helppoa se on toki ollut jo siitä asti, kun pikavipit tekivät ensimurron Suomeen, mutta 2013 vuoden korkokattomuutoksen myötä suunta on ollut sitäkin parempi. Samalla parempaan suuntaan mennään myös 2019 vuoden syksyllä, kun uudet lait astuvat voimaan ja korko laskee entisestään.

Lainan kilpailutus ja sen rooli ei silti katoa mihinkään, eikä myöskään Luotto.org kaltaiset palvelut, joiden kautta saat yhdellä ainoalla hakemuksella monta tarjousta lainalle, jonka laina-ajan sekä summan päätät ihan itse.

Parasta tässä on vielä se, että kaikki on ilmaista – ja kirsikkana kakun päälle vielä, ettet ole sitoutunut yhtään mihinkään. Et ainakaan ennen kuin olet laittanut digitaaliset musteet lainasopimukseen.

Kilpailuta kulutusluotto ja tee jopa yli tuhannen euron verran säästöä

Kulutusluotoissa kilpailuttamisen tärkeys korostuu yhä ja siitä tulee konkreettisempaa, sillä satojen ja jopa tuhansien eurojen erot pistävät jokaisen lainaajan silmään herkemmin. Siinä missä korkoprosenttien desimaaleihin ei välttämättä kiinnitetä niin suurta huomiota, mutta kun nostetaan pinnalle eurot, niin moni hieroo silmänsä auki. Erot ovat sitä suurempia, mitä isommasta lainamäärästä puhutaan.

Tämä kannattaa ottaa opiksi eli kilpailuta laina aina ja tee samoin, kun valikoit esim. luottokorttia.

Kilpailuttamalla voit säästää kymmenien tuhansien lainoissa rajusti

Jos otetaan tähtäimen keskelle yli 10000 euron lainat, voi säästöt nousta jopa yli 2000 euroon asti. Nykyään kun kulutusluottoa on tarjolla aina 60000 euroon asti netissä, niin lainan kilpailutus on meidän suositusten mukaan ehdotonta. Kilpailutathan asuntolainan, niin miksi et suurta kulutusluottoa?

Plussana vielä, että lainojen kilpailutus tehdään sinulle valmiiksi –> anna välittäjille koppi, jotka hoitavat koko prosessin valmiiksi vetämättä senttiäkään välistä.