Kulutusluotto on yleensä kertakäyttöön tarkoitettu kerralla maksettava rahasumma. Nykyään ja oikeastaan aina, se on ollut kuitenkin myös samalla joustava laina riippuen tietenkin siitä, mistä kulutusluotto on haettu.

Meillä kulutusluottojen tarjonta on netin monipuolisin siinä, missä muidenkin vastaavien 2000 – 60.000 euron lainojen, jotka kulkevat mm. joustoluotto -nimikkeellä.

Kilpailuta kulutusluotto alapuolelta ja tutki tarjouksia kaikessa rauhassa – ilmaiseksi & ilman pakkoa sitoutumiseen.


Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Luit oikein, vaikka talouden epävarmuudet ja todellinen myrsky ovat vasta todennäköisesti edessä, löydät meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia. Eikä siinä vielä kaikki, vaan tarjoamme verkon ehkä helpoimman keinon, kuinka kulutusluottojen kilpailuttaminen onnistuu. Kannattaa myös aina pitää mielessä, että vaikka korkokattolait ovat kaventaneet kulueroja jo huomattavasti, ei se tarkoita, että kilpailuttamista ei kannattaisi toteuttaa.

Kilpailuta kulutusluotto monessa eri lainapalvelussa

Teemme yhteistyötä lukuisten pankkien kanssa ja kun kilpailutat lainan meillä, astuvat pankit välittömästi kuvioon mukaan tehden kaikkensa, että paras kulutusluotto teidän käyttötarkoitukseen löytyy. Emme siis toimita tai maksa suoraan kulutusluottoja ulos, vaan välitämme kaikki hakemukset automaattisesti eteenpäin pankeille, jota kautta saatte parhaan vastineen ja keskimäärin huomattavasti halvemman kulutusluoton kuin mistään muualta.

Kulutusluotto kannattaa ja pitää vertailla, sillä voit säästää 2000 - 60000 euron lainoissa satasia tai jopa tuhansia euroja kokonaisuudessaan

Kulutusluoton korko on tippunut pikku hiljaa

Noudatamme korkoprosentin suhteen tiukasti Suomen lakeja ja niin tekevät myös kaikki yhteistyökumppanimme. Korko on alkaen 4,19 % ja pienemmissä lyhytaikaisissa lainoissa se saattaa olla korkeintaan 10 %* (ennen ensimmäistä korkokattoa se oli vielä 50,5%, siinä missä toisen jälkeen kantakorkoa laskettiin 20 prosenttiin eli kehitys on ollut varsin suotuisa). Tämän korkeampia korkoja ei palvelustamme löydy, kunhan laina lyhennetään ajallaan ilman maksumuistutuksia.

*1.5.2020 – 31.12.2020 korko ei tule ylittämään 10 % nimelliskorkoa maailmalla jylläävän Covid-19 pandemian vuoksi.

Kulutusluoton korko määrittyy aina hakijan profiilin mukaan. Mitä laadukkaampi eli toisin sanoen, mitä paremmasssa kunnossa tulot suhteessa menoihin ovat sekä mitä vakaampi lähde, mistä tulot tulevat on, sen varmemmin ja keskimäärin edullisempaa kulutusluottoa on myös tarjolla. Myös luottokorttiveloilla ja nykyisillä lainoilla on vaikutus siihen, millainen kulutusluoton todellinen vuosikorko tarjouksissa lopulta on.

Kulutusluottovertailu on ehdotonta

Kulutusluottoa etsivän kannattaa vielä kilpailutuksenkin jälkeen tehdä kulutusluottotarjousten vertailu. Ja kukaan ei estä kilpailuttamasta lainoja useammalla eri taholla. Jos teillä on esittää vakuuksia, voi vakuudellinen kulutusluotto pankista olla se kaikista optimein ratkaisu. Vaikka, lopulta korkohan sen määrittää ja se, että sopimus on läpinäkyvä ehtojen ollessa mustaa valkoisella epäselvyysprosentin ollessa tasan 0.

Vertaamisessa tarvitsee tähdätä vain yhteen asiaan

Kaikista oleellisinta kulutusluoton etsinnässä on sen hinta. Yksittäisiä asioita, kuten avauskuluja, tilinhoitopalkkioita tai viitekorkoa ei kannata tuijottaa, vaikka pohjakorko on laskettu väliaikaisesti todella pieneksi. Ja lainalaskuri antaa aina vain suunnan, mutta yksi asia on ylitse muiden. Se on nimittäin kulutusluoton todellinen vuosikorko. Siinä on huomioitu kaikki kulut. Tietenkin kuukausierän pitää olla budjettiin sopiva ja ehtojen täytyy olla sinulle sopivat. Kokonaiskustannuksiin ei kuitenkaan niinkään kannata tuijottaa, sillä vaikka ne ovat mustaa valkoisella, niin kulutusluoton edullisuuden määrittää kokonaiskorko.

Kulutusluottovertailu

Kulutusluotto pankista vai netistä?

Kulutusluotto pankista oli aina aikaisemmin edullisempi ratkaisu, sillä viitisen vuotta taaksepäin verkon lähes järjestäen kaikki kulutusluotot olivat selvästi keskimääräistä kalliimpia vaihtoehtoja. Tietenkin huonona puolena pankista haetussa kulutusluotossa oli usein kömpelyys, hidas käsittely, paperityöt ja mahdollisten lisävakuuksien vaatiminen.

Kulutusluotto netistä taas on huomattavasti helpompi, sillä nykyteknologia ja nykypäivän lainakuluttaja haluaa luoton omilla ehdoillaan ilman mutkikasta lainahakemusta sekä siihen liittyvää prosessia lisäselvitysten kanssa.

Kulutusluotto ilman liitteitä ja kiinteää maksuaikaa

Kulutusluoton hakeminen onnistuu ilman liitteitä, mutta omat tulot täytyy usein todistaa, mutta sähköinen paperi, kuten palkkatodistus tai eläkepäätös ajaa tämän asian.

Voit myös saada kulutusluottoa ilman kiinteää maksuaikaa eli osa lainapalveluista tarjoaa mahdollisuuden lyhentää lainaa joustavasti oman haluun mukaan. Jos et halua lainan kokonaiskulujen kasvavan, voit lyhentää pelkästään korko-osuuden. Tosin, tässä tapauksessa itse velka ei lyhene ja tietenkin ajan kanssa se kasvaa korkoa, joten suosittelemme lyhentämään kulutusluottoa oman talouden sallimassa tahdissa. Ethän kuitenkaan halua olla velkaa loputtomasti.

Kuinka pitkä maksuaika kulutusluotossa on?

Luotto.org välittää kulutusluottoratkaisuja monipuolisesti 1 – 15 v. maksuajalla. Joustoa tarvitseville on myös mahdollista laina-ajan venyttäminen sekä vastaavasti myös sen maksaminen nopeammin, vaikka yhdessä erässä. Maksuajan päätät sinä, vaikka se on osittain pankkikohtaista – teemmehän yhteistyötä yli 25 pankin kanssa.

Peruutusoikeus löytyy jokaisesta kulutusluotosta markkinoilla

Kulutusluotto on mahdollista myös perua lain mukaan 14 vuorokaudessa, jos et ole siihen syystä tai toisesta tyytyväinen ja sen voi aina maksaa pois paljon nopeammin kuin alunperin suunnittelit. Jopa ihan yhden kertamaksun kautta ilman lisäkuluja.