Pankki – Kaikki suomalaiset suositut pankit netissä

Pankki oli vielä aikaisemmin ”rasite”, sillä ennen kuin pankkiasiat muuttivat nettiin, oli aina pankissa asioitava fyysisesti erityisesti laina-asioihin liittyen.

Nykyään pankkeja on paljon, sellaisiakin, joilla ei ole varsinaista kivijalkaa, vaan resurssit on keskitty verkkotoimivuuteen, joka säästää pankilta huomattavasti kustannuksissa, sillä työvoimaa ei tarvita niin paljon ja pienemmänkin osaavan tiimin voimin on mahdollista perustaa oma pankki, mikäli sellaiseen löytyy rahoitusta ja markkinointi on hallussa.

Toimivan pankkibrändin perustaminen on kuitenkin megakallis ja vähintään vuosia ottava työ.

Mikä pankki on paras?

Kysymys on vaikea, paras pankki on varmaankin sellainen, josta löydät kaikki tarvittavat palvelut. Me käsittelemme ja annamme ammattilaisasiantuntijan esittelyt lainapalveluista, joista iso osa on vuosien varrella muuttuneet verkossa toimiviksi pankeiksi.

Löydät myös kaikista pankeista kokemuksia ja pääsette kilpailuttamaan lainat suoraan niillä yhdellä klikkauksella Luotto.org -palvelussa joko suoraan tästä tai tutkimalla vaihtoehtoja alapuolelta tärkeimpien tietojen kera.

Pankkilainavertailu – Suosituin pankkilaina netistä

Tee pankkilainojen vertailu alapuolella tai sitten helpoimman kautta yläpuolella olevasta linkistä. Tosin se ei ole keneltäkään pois lukea tietoa pankista/palvelusta, josta olet kiinnostunut ja haluat tietää lisää.

Mutta, sillä yli 98% etsii parasta lainatarjousta eli halvinta toisin sanoen, eikä ihmiset välttämättä halua muuta kuin luotettavan pankkipalvelun, on kilpailutus paras vaihtoehto. Ja tästä ei oikein pääse yli tai ympäri – eikä tarvitsekaan.

Luotto.org Lainasto

Lainasto

Lainasto kuuluu pitkän linjan vippilinjastoon, mutta se on hoksannut kulutusluotot jo ajan aikaa sitten. Se on laittanut hösseliksi ja tekee sitä jatkuvasti seuraten kilpailijoitansa, mikä pitää palvelun erinomaisena. Se kuuluu meidän yhteistyökumppaniryhmästöön eli kun kilpailutat lainan Luotto.org:ssa, saat myös lainatarjouksen Lainastolta eli sinulla todella on varaa valita. Jokaiselle on tarjolla luottoa, jotka läpäisevät palvelun tai palveluiden kriteerit.
Laina.fi

Laina.fi

Laina.fi on raskaansarjan lainaaja, mitä nyt palvelulla on ikää jo lähemmäs 15 vuotta, sillä se on myöntänyt ensimmäisen lainansa jo vuonna 2005. Se on myös kehittynyt ja muovautunut sekä molempia siinä samassa. Käyttölainalla saat todella joustavan ikään kuin luottokortin omaisen kulutusluoton, kun taas sen vähän suositumpi laina on ihan perus kulutusluotto. Molemmat ovat ilman muuta vakuudettomia ja niissä on poikkeuksellisen nopea toimitusaika, eikä käsittely kauaa ota. Jos et ole kiireessä, niin saat kuitenkin suhteellisen varmasti edullisemman tarjouksen joltain muulta pankilta, jonka kilpailutamme teille. Laina.fi on rakentanut toimintansa nopeuden ympärille ja onnistunut siinä loistavasti.
Fellow Finance

Fellow Finance

Fellow Finance on netissä toimiva monipuolinen pankki. Monipuoliseksi sen tekevät sen kulutusluottovalikoima, joita saat niin yksityishenkilönä kuin yrityksellekin. Se tarjoaa myös vertaislainasijoituksesta kiinnostuneille mahdollisuudet hajauttaa sijoituksiaan, mikäli ylimääräistä hilloa löytyy ja paikkaa sellaiselle ei tahdo löytyä. Me keskitymme kuitenkin erityisesti sen lainapuoleen yksityisasiakkaille. Kun siis haluat joustavat lainaehdot ja kiinteäeräisen lainan netistä nopeasti, on Fellow Finance hyvä valinta, jos saat meiltä hyvän tarjouksen sen kautta. Muista, että kun kilpailutat lainat, saat yhteensä korkeintaan 25 lainatarjousta!
BigBank lainaa heti ja siinä se

BigBank

BigBank on pankkipalvelu, joka toimii netissä. Se on toiminut jo yli 10 vuotta, eikä toiminta tule loppumaan. Kunhan palvelu pitää ydintoimintansa tasan samassa tai parantuu, eikä nosta korkoaan, joka alkaa alle 5 %:sta kulutusluotossa. Tämän alle harva pistää, hyvä, että me edes pystymme kilpailutuksen myötä menemään tämän luokan prosentteihin. BigBank myöntää suoraa lainaa ilman vakuuksia sinne 50.000€ asti.
Saldo.com - Lainaa vapaasti

Saldo

Saldolaina on pelastusenkeli ja suomalainen arjen rahoittaja monipuolisella tarjolla sekä koronkin ollessa ystävällinen moniin muihin verratuna. Ja yhä, tänä vuonnakin lakimuutoksista huolimatta. Voit lainata rahaa nopeasti netistä korkeintaan 10000 euroon saakka. Et tarvitse ketään rinnalle takaamaan lainaa, sähköisiä paperitöitä - etkä missään tapauksessa vakuuksia. Saldo on pankki, jonka pipo venyy meille jokaiselle.
Credento

Credento

Credentto on luotto- joustovarainen sellainen tai lainapalvelu - pankki - nimeä itse, jos mihin kategoriaan sen sitten haluatkaan laittaa. Tarjolla on pelkästään suurempia 1500 - 10.000 euron kulutuslainoja ilman vakuuksia. Lisäksi sillä on paljon kuluttajaa hyödyttäviä lisäominaisuuksia, kuten lainaturva, maksuvapaan kuukauden anomusmahdollisuus korkeintaan kahdesti vuodessa jne. Se avaa myös mahdollisuudet joustavaan lainaan ilman epäselvyyksiä ja puolueettomasti.
Euroloan kokemuksia

Euroloan

Euroloan on rautaa, erityisesti hieman pienemmissä kulutusluoissa ja sen 24h auki oleva palvelu toimii mainiosti. Kokemusrintama sillä on pitkä ja vahva, jo vuodesta 2007. Lainat ovat pääasiassa kulutusluottoja tai perinteisiä joustavia kertalainoja 10.000 euroon asti. Lainoissa ei tarvita vakuuksia tai takaajaa. Nopeutta etsiville Euroloanilla on ainakin vielä toistaiseksi tarjolla 3 minuutin Express -luotto eli saat todella palvelun auki ollessa rahat tilille, jos et aivan 3 minuutissa, alle 10 minuutissa.
GF Money luotto

GF Money

GF Money on ottanut uuden asenteen siinä missä verkkosivuilmeenkin! Se on monipuolistunut, vaikka Luotto.org keskittyykin vain palveluiden yksityishenkilölainapuolelle. Lainatarjonta siltä löytyy tällä hetkellä kulutusluottopuolella ilman vakuuksia 100 - 10.000 euroa ja tarjolla on myös Leasing -palveluita, Kiinteistönvälitystä sekä Factoring rahoitusta - tosin me keskitymme 100% vain kulutusluottoihin tällä hetkellä. Erityisesti pienissä luotoissa se pärjää erinomaisesti korkovertailussa, mutta ehkä suuremmat luotot kannattaa hakea muuualta - tai sitten ei, tehän sen lopulta päätätte ja koron määrää aina lopulta riski eli toisiin sanoen maksukyky.
Halino

Halino

Halino on myös oivallinen palvelu, mikäli haet mitä tahansa luottosummaa 500 - 8000 euron väliltä. Palvelu ja lainan kilpailutus on maksutonta ja Luotto.org pitää huolen, että joka sortin kuluttajalle on luvassa lainaa. Ikärajakaan ei ole ongelma, mutta ainoa tiukka edellytys pankeilla ja kaikilla luottopalveluilla on luottotiedot, joiden pitää olla kunnossa. Muuten lainaa ei heru. Halinolta voit hakea lainaa remonttiiin, juhlaan, sisustamiseen, autoon, remonttiin tai kaikkeen siltä väliltä. Toisin sanoen, saat vapaasti päättää, mihin luottorahat käytät.
MyLender

MyLender

MyLender on pankki, jolla on nimeä Suomessa. Se ei ehkä ole televisiosta tai radiosta tuttu, mutta pankilla on todella hyviä ominaisuuksia - erityisesti sen luottoasosto. Lainaaminen käy meiltä, kuten kilpailutustukin ja tarjolla max. 12 v. luottoajan lainaa 30.000 euroon saakka. MyLender kokemukset ovat myös erinomaistakin parempia ja otteet paranevat, siinä missä lainaskabailutkin. Asiakaspalvelusta tosin meidän kokemuksien mukaan ei voi sanoa hyvää, mutta pitää ymmärtää, että tekniikka ei aina pelaa ja ihmiset ovat ihmisiä.
Resurs Bank

Resurs Bank

Resurs Bank on osa vahvaa pankkiarsenaalia ja hyvä lisä joukkoon, sekä luonnollisesti se kuuluu Luotto.org:n kilpailutuspalveluun myös. Pankista saat haettua vakuudetonta luottoa 1000 - 50.000 euron väliltä 1 -12 vuoden laina-ajalla helposti, varmasti ja sitäkin turvallisemmin. Pankin turvallisuusteknologiaan on laitettu aikaa ja rahaa, jotta kuluttajana voit olla varma, että tiedot pysyvät salassa, eivätkä joudu ulkopuolisten tietoon. Myös asiakastiedot käsitellään ja lukitaan Suomen lakipykäliä noudattaen - eli visusti ja varmasti.
Avida Finance laina

Avida Finance laina

Avida Finance on Avida Finans AB:n on kestävä lainapalvelu, joka operoi verkossa, kuten jokainen pankki nykyään. Se erottuu kuitenkin muista palveluista ominaisuuksillaan ja korollaan, joten Avida laina on päässyt sitä kautta mukaan meidän lainojen kilpailutukseen. Jos tarvitset siis jotain 500 eurosta alkaen sinne 50.000 euroon asti, voit hakea lainatarjouksen - tai Luotto.org tapauksessa - monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella heti, tässä & tänään.
Monobank eli Brabank

BRAbank

BRABank eli entinen Monobank on toimiva norjalainen pankkiratkaisu erityisesti niille, jotka tarvitsevat lainaa pankista ilman vakuuksia ja takaajia. Palvelulla on tarjottavanaan lainoja alkaen 1000 eurosta 50.000 euroon saakka ja kuukausierän saa itse kukin päättää sen suuruiseksi, minkä oma talous sallii. Sen kautta saat lainatarjouksen siinä missä muidenkin pankkien - ilman mitään kustannuksia ja oman itsesi värväällä kuukausilyhennyserällä. Voit hakea kulutusluottoa heti ja lainapäätös tulee jo samana päivänä. Tarjous näkyy päätöksessä, jonka kautta näette lopullisen todellisen vuosikoron.
Nordax Bank

Nordax Bank

Nordax Bank -pankki on fiksun ihmisen lainaratkaisu, joka sopii todella suuriinkiin hankintoihin tai käyttökohteisiin. Pankin laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia 3000-60.000 euron väliltä todella pitkällä korkeintaan 15 vuoden maksuajalla. Lainassa on 23 vuoden ikäraja ja puhtaat luottotiedot pelaavat suurimman roolin myönteisen päätöksen suhteen. Pankin lainan nimelliskorko on kuluttajakohtainen, mutta se alkaa vain 7,9%:sta, joka tekee siitä keskivertokorkoisen, mitä tulee kaikkiin netissä myönnettäviin vakuudettomiin kulutusluottoihin. Korkoon vaikuttaa hakijan antamat tiedot.
Kaarna Laina

Kaarna Laina

Kaarna Laina on pankki, joka tarjoaa vakuudeton lainaa netistä alkaen 2000 eurosta 40.000 euroon asti. Se on luotettava ratkaisu, jonka ominaisuudet on laadittu kuluttajaystävällisiksi. Saat mm. joustoa takaisinmaksuun ja isompiin lainoihin voit venyttää maksuaikaa aina alkaen 2 vuodesta 15 vuoteen asti, joka ei tosin ole suositeltavaa, mutta aina mahdollista. Lisäksi sinulle tarjotaan mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen. Kaarna hinnoittelee lainat henkilökohtaisesti eli kun jätät palveluun hakemuksen, on korko aina henkilökohtainen talouteenne sopiva. Myös yhteishakijan kanssa lainaaminen on mahdollista.
Collector Bank AB Joustolaina

Collector Bank

Collector Bank tarjoaa Joustolainaa 2000 - 25.000 euroa kaikille vähintään 20 v. täyttäneille. Lainan avulla voit hyvin hoitaa esimerkiksi remontin, auton korjauksen tai huvimajan kesäksi, mikäli tilillä ei ole sillä hetkellä tarpeeksi katetta. Kyseessä on maineikais pitkään Pohjoismaissa toiminut pankki, jolta ei tosin löydy kivijalkapohjaa, vaan se on keskittynyt verkkoon. Lainapalvelun keskittyminen verkkoon on kuitenkin vain hyvä asia, sillä koska työntekijöitä ja kiisteistöjä ei tarvita, pystytään lainaa tarjoamaan edullisemmalla korolla, sillä katteesta ei kuihdu pankin itsensä resursseihin rahaa.