Pankki – Kaikki suomalaiset suositut pankit netissä

Pankki oli vielä aikaisemmin ”rasite”, sillä ennen kuin pankkiasiat muuttivat nettiin, oli aina pankissa asioitava fyysisesti erityisesti laina-asioihin liittyen. Muuten pankki on ollut tasapuolisesti kaikille kultainen – erityisesti nyt minimikorkojen maailmassa.

Nykyään pankkeja on paljon, sellaisiakin, joilla ei ole varsinaista kivijalkaa, vaan resurssit on keskitty verkkotoimivuuteen, joka säästää pankilta huomattavasti kustannuksissa, sillä työvoimaa ei tarvita niin paljon ja pienemmänkin osaavan tiimin voimin on mahdollista perustaa oma pankki, mikäli sellaiseen löytyy rahoitusta ja markkinointi on hallussa.

Tässä on myös kuluttajalle huomattava etu, sillä koska pankkilainabisnes  ei ole ilmaista, mutta korkopuoli on halvempi, sillä verkossa toimivat pankit eivät työllistä sitä 100+ henkilöä. Tämä on merkittävä ja suora etu kaikille kuluttajille ja se näkyy pankkien luottojen koroissa, jotka laskevat ajan kanssa. Ja itse asiassa se näkyy kaikissa pankin tuotevalikoimissa, mukaan lukien mahdolliset säästö- tai korkotalletustilit. Voi siis sanoa, että on suorastaan & selvästi parempi kuin hyvä asia, että kilpailutus pankin lainoille on näin helppoa sekä vaivatonta.

Toimivan pankkibrändin perustaminen on kuitenkin megakallis ja vähintään vuosia ottava työ.

Mikä pankki on paras?

Kysymys on vaikea, paras pankki on varmaankin sellainen, josta löydät kaikki tarvittavat palvelut. Me käsittelemme ja annamme ammattilaisasiantuntijan esittelyt lainapalveluista, joista iso osa on vuosien varrella muuttuneet verkossa toimiviksi pankeiksi.

Löydät myös kaikista pankeista kokemuksia ja pääsette kilpailuttamaan lainat suoraan niillä yhdellä klikkauksella Luotto.org -palvelussa joko suoraan tästä tai tutkimalla vaihtoehtoja alapuolelta tärkeimpien tietojen kera.

Pankkilainavertailu – Suosituin pankkilaina netistä

Tee pankkilainojen vertailu alapuolella tai sitten helpoimman kautta yläpuolella olevasta linkistä. Tosin se ei ole keneltäkään pois lukea tietoa pankista/palvelusta, josta olet kiinnostunut ja haluat tietää lisää.

Mutta, sillä yli 98% etsii parasta lainatarjousta eli halvinta toisin sanoen, eikä ihmiset välttämättä halua muuta kuin luotettavan pankkipalvelun, on kilpailutus paras vaihtoehto. Ja tästä ei oikein pääse yli tai ympäri – eikä tarvitsekaan.

Nordea joustoluotto ja kokemuksia siitä

Nordea joustoluotto

Nordean vakuudeton luotto on joustava ja siinä on aineksia hyvään lainaan, mutta sen saaminen on taas vaikeampaa. Pankeilla on yleensä nyörit liian tiukalla ja kriteerit liian korkealla, tosin varmaan ihan aiheesta. Siksi Luotto.org tarjoaa aavistuksen verran helpommin lainoja ja esimerkiksi pienituloisillakin on saumat saada kulutusluottoa ilman vakuuksia netistä aivan kelpokorolla. Ja yleensä kaikki paitsi luottotiedottomat saavat ainakin jonkinnäköisen lainatarjouksen, kunhan vain ikää on sen 20 vuoden verran.
POP pankki ja sen lainat

POP-Pankki - Lainaa aivan jokaiseen lähtöön

POP-Pankki on varmasti kaikille tuttu, mutta ehkä pieni esittely siitäkin on paikallaan ja lainavertailumielessä erityisesti. Pankki tarjoaa melkoisen määrän luottoa eri tarkoituksiin ja ihan näppärällä korolla, mutta Luotto.org laittaa kyllä hanttiin sen verran, että edullisempi luotto löytyy helposti meiltä. Molemmissa on kuitenkin puolensa, tosin me rakennamme Luotto.org -palvelussa ketterää alustaa helppoa luoton hakua varten, mutta tähän pyrkii myös POP-Pikalaina, Venelaina, Autolaina ja listahan jatkuu. Kannattaa kilpailuttaa kaikki, niin tiedät, mikä on lopulta teille se paras laina oli se luonteeltaan mikä tahansa.
S-Laina

S-Pankki laina - Vakuudeton S-laina ei ole nopea

S-Laina on vakuudeton ja se kaikille S-Pankin asiakkaille ihan passeli luotto korkonsa puolesta. Nopeus sen sijaan ei ole esimerkiksi pienituloiselle tai uudelle asiakkaalle mitään sitä, mitä me tarjoamme kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamisessa kannattaa ottaa kaikki huomioon - S-Laina toimitetaan tilille meidän kokemuksien mukaan nopeimmillaan 3 arkipäivässä, mutta aikaa voi mennä yli 7 arkipäivääkin. Ja rajoitteita löytyy sekä paperitöiltä et välty, ellet ole lainannut pankista aikaisemmin ja omaa moitteetonta historiaa, vaikka aina tämäkään ei ole itsestäänselvyys.
Instabank

Instabank

Instabank on Luotto.orgin kumppani. Sen pankkilainoissa ei ole vakuuksia ja joustavaa maksuaikaa löytyy se alkaen 3 vuotta aina 15 vuoden kattoon asti. Lyhentäminen tietenkin onnnistuu myös laakista eli kertamaksusta, joka kannattaa aina kaikkien lainojen kanssa. Instabank tarjoaa myös kätevän säästötilin, jonka korko on kärkiluokkaa näiden alhaisten korkojenkin aikoina. Eli niille, jotka eivät tarvitse lainaa ja sijoitus kiinnostaa turvallisesti, tasaisesti ja inflaatiovoittoisesti, tutustukaa ihmeessä IntaBank -Säästötiliin.
Balanzia

Balanzia pankki - Lainaa 30.000€ asti ilman vakuuksia

Balanzia pankki lainaa netistä ilman vakuuksia. Kyseessä on laina, joka on tarkoitettu yksityishenkilöille ja firmoille. Luottoa Balanzia tarjoaa tai välittää meidän kautta alkaen 2000 eurosta ana sinne 30.000 euroon asti. Et tarvitse myös yksityishenkilölainaan mitäään henkilötakuita. Palvelusta on mahdollista saada myös lainaa yritykselle ykstiyshenkilönä ilman vakuuksia. Suosittelemme ottamaan Balanzian osana luottojen kilpailutusta.
Komplett Bank joustavaakin joustavampi pankkilaina

Komplett Bank

Komplett Bank on 2017 vuonna Norjasta Suomeen rytinällä ampaissut edullinen pankkibrändi, jonka teknologia on rakennettu myös 100-pinnaisesti verkkoon. Tämäkin pankki siis keskittyy tulevaisuuteen ja verkko on tulevaisuus. Edullisia lainoja on vaikea tarjota, jos kivijalkavuokrat sekä mieletön henkilökuntamäärä syö liikevoitoista suuren siivun ilman varsinaista iloa. Komplett Bank lainaa sekin pankista ilman vakuuksia, vaikka tuloja tarvitaan, mutta sen sijaan esimerkiksi henkilötakausta pankkipalvelu ei tarvitse. Todistus tuloista riittää ja senkin voi lähettää netissä helposti ja nopeasti.
Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegian

Bank Norwegian on ylivoimaisesti kärkirivistöpankkeja, vaikka ei se ihan hartiapankki vielä olekaan - ja tuskin tulee koskaan olemaankaan, sillä pytinkien suunnittelut ja henkilökunta tuo pankille lisää kuluja. Tämä näkyy suoraan verrannollisesti lainan korossa, joka on tällä hetkellä Bank Norwegian pankkilainassa kohtuullinen verrattuna mihin tahansa palveluun tai pankkiiin tällä hetkellä. Palvelulla on todella yksinkertainen järjestelmä ja lainan hakeminen onnistuu yhdellä hakemuksella meidän kautta kilpailuttamalla kaikki pankit. Ne kaikki 25+ kappaletta!
Fellow Finance

Fellow Finance

Fellow Finance on netissä toimiva monipuolinen pankki. Monipuoliseksi sen tekevät sen kulutusluottovalikoima, joita saat niin yksityishenkilönä kuin yrityksellekin. Se tarjoaa myös vertaislainasijoituksesta kiinnostuneille mahdollisuudet hajauttaa sijoituksiaan, mikäli ylimääräistä hilloa löytyy ja paikkaa sellaiselle ei tahdo löytyä. Me keskitymme kuitenkin erityisesti sen lainapuoleen yksityisasiakkaille. Kun siis haluat joustavat lainaehdot ja kiinteäeräisen lainan netistä nopeasti, on Fellow Finance hyvä valinta, jos saat meiltä hyvän tarjouksen sen kautta. Muista, että kun kilpailutat lainat, saat yhteensä korkeintaan 25 lainatarjousta!
Luotto.org Lainasto

Lainasto

Lainasto kuuluu pitkän linjan vippilinjastoon, mutta se on hoksannut kulutusluotot jo ajan aikaa sitten. Se on laittanut hösseliksi ja tekee sitä jatkuvasti seuraten kilpailijoitansa, mikä pitää palvelun erinomaisena. Se kuuluu meidän yhteistyökumppaniryhmästöön eli kun kilpailutat lainan Luotto.org:ssa, saat myös lainatarjouksen Lainastolta eli sinulla todella on varaa valita. Jokaiselle on tarjolla luottoa, jotka läpäisevät palvelun tai palveluiden kriteerit.
Laina.fi

Laina.fi

Laina.fi on raskaansarjan lainaaja, mitä nyt palvelulla on ikää jo lähemmäs 15 vuotta, sillä se on myöntänyt ensimmäisen lainansa jo vuonna 2005. Se on myös kehittynyt ja muovautunut sekä molempia siinä samassa. Käyttölainalla saat todella joustavan ikään kuin luottokortin omaisen kulutusluoton, kun taas sen vähän suositumpi laina on ihan perus kulutusluotto. Molemmat ovat ilman muuta vakuudettomia ja niissä on poikkeuksellisen nopea toimitusaika, eikä käsittely kauaa ota. Jos et ole kiireessä, niin saat kuitenkin suhteellisen varmasti edullisemman tarjouksen joltain muulta pankilta, jonka kilpailutamme teille. Laina.fi on rakentanut toimintansa nopeuden ympärille ja onnistunut siinä loistavasti.
BigBank lainaa heti ja siinä se

BigBank

BigBank on pankkipalvelu, joka toimii netissä. Se on toiminut jo yli 10 vuotta, eikä toiminta tule loppumaan. Kunhan palvelu pitää ydintoimintansa tasan samassa tai parantuu, eikä nosta korkoaan, joka alkaa alle 5 %:sta kulutusluotossa. Tämän alle harva pistää, hyvä, että me edes pystymme kilpailutuksen myötä menemään tämän luokan prosentteihin. BigBank myöntää suoraa lainaa ilman vakuuksia sinne 50.000€ asti.
Saldo.com - Lainaa vapaasti

Saldo

Saldolaina on pelastusenkeli ja suomalainen arjen rahoittaja monipuolisella tarjolla sekä koronkin ollessa ystävällinen moniin muihin verratuna. Ja yhä, tänä vuonnakin lakimuutoksista huolimatta. Voit lainata rahaa nopeasti netistä korkeintaan 10000 euroon saakka. Et tarvitse ketään rinnalle takaamaan lainaa, sähköisiä paperitöitä - etkä missään tapauksessa vakuuksia. Saldo on pankki, jonka pipo venyy meille jokaiselle.
Credento

Credento

Credentto on luotto- joustovarainen sellainen tai lainapalvelu - pankki - nimeä itse, jos mihin kategoriaan sen sitten haluatkaan laittaa. Tarjolla on pelkästään suurempia 1500 - 10.000 euron kulutuslainoja ilman vakuuksia. Lisäksi sillä on paljon kuluttajaa hyödyttäviä lisäominaisuuksia, kuten lainaturva, maksuvapaan kuukauden anomusmahdollisuus korkeintaan kahdesti vuodessa jne. Se avaa myös mahdollisuudet joustavaan lainaan ilman epäselvyyksiä ja puolueettomasti.
Euroloan kokemuksia

Euroloan

Euroloan on rautaa, erityisesti hieman pienemmissä kulutusluoissa ja sen 24h auki oleva palvelu toimii mainiosti. Kokemusrintama sillä on pitkä ja vahva, jo vuodesta 2007. Lainat ovat pääasiassa kulutusluottoja tai perinteisiä joustavia kertalainoja 10.000 euroon asti. Lainoissa ei tarvita vakuuksia tai takaajaa. Nopeutta etsiville Euroloanilla on ainakin vielä toistaiseksi tarjolla 3 minuutin Express -luotto eli saat todella palvelun auki ollessa rahat tilille, jos et aivan 3 minuutissa, alle 10 minuutissa.
GF Money luotto

GF Money

GF Money on ottanut uuden asenteen siinä missä verkkosivuilmeenkin! Se on monipuolistunut, vaikka Luotto.org keskittyykin vain palveluiden yksityishenkilölainapuolelle. Lainatarjonta siltä löytyy tällä hetkellä kulutusluottopuolella ilman vakuuksia 100 - 10.000 euroa ja tarjolla on myös Leasing -palveluita, Kiinteistönvälitystä sekä Factoring rahoitusta - tosin me keskitymme 100% vain kulutusluottoihin tällä hetkellä. Erityisesti pienissä luotoissa se pärjää erinomaisesti korkovertailussa, mutta ehkä suuremmat luotot kannattaa hakea muuualta - tai sitten ei, tehän sen lopulta päätätte ja koron määrää aina lopulta riski eli toisiin sanoen maksukyky.
Halino

Halino

Halino on myös oivallinen palvelu, mikäli haet mitä tahansa luottosummaa 500 - 8000 euron väliltä. Palvelu ja lainan kilpailutus on maksutonta ja Luotto.org pitää huolen, että joka sortin kuluttajalle on luvassa lainaa. Ikärajakaan ei ole ongelma, mutta ainoa tiukka edellytys pankeilla ja kaikilla luottopalveluilla on luottotiedot, joiden pitää olla kunnossa. Muuten lainaa ei heru. Halinolta voit hakea lainaa remonttiiin, juhlaan, sisustamiseen, autoon, remonttiin tai kaikkeen siltä väliltä. Toisin sanoen, saat vapaasti päättää, mihin luottorahat käytät.
MyLender

MyLender

MyLender on pankki, jolla on nimeä Suomessa. Se ei ehkä ole televisiosta tai radiosta tuttu, mutta pankilla on todella hyviä ominaisuuksia - erityisesti sen luottoasosto. Lainaaminen käy meiltä, kuten kilpailutustukin ja tarjolla max. 12 v. luottoajan lainaa 30.000 euroon saakka. MyLender kokemukset ovat myös erinomaistakin parempia ja otteet paranevat, siinä missä lainaskabailutkin. Asiakaspalvelusta tosin meidän kokemuksien mukaan ei voi sanoa hyvää, mutta pitää ymmärtää, että tekniikka ei aina pelaa ja ihmiset ovat ihmisiä.
Resurs Bank

Resurs Bank

Resurs Bank on osa vahvaa pankkiarsenaalia ja hyvä lisä joukkoon, sekä luonnollisesti se kuuluu Luotto.org:n kilpailutuspalveluun myös. Pankista saat haettua vakuudetonta luottoa 1000 - 50.000 euron väliltä 1 -12 vuoden laina-ajalla helposti, varmasti ja sitäkin turvallisemmin. Pankin turvallisuusteknologiaan on laitettu aikaa ja rahaa, jotta kuluttajana voit olla varma, että tiedot pysyvät salassa, eivätkä joudu ulkopuolisten tietoon. Myös asiakastiedot käsitellään ja lukitaan Suomen lakipykäliä noudattaen - eli visusti ja varmasti.
Avida Finance laina

Avida Finance laina

Avida Finance on Avida Finans AB:n on kestävä lainapalvelu, joka operoi verkossa, kuten jokainen pankki nykyään. Se erottuu kuitenkin muista palveluista ominaisuuksillaan ja korollaan, joten Avida laina on päässyt sitä kautta mukaan meidän lainojen kilpailutukseen. Jos tarvitset siis jotain 500 eurosta alkaen sinne 50.000 euroon asti, voit hakea lainatarjouksen - tai Luotto.org tapauksessa - monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella heti, tässä & tänään.
Monobank eli Brabank

BRAbank

BRABank eli entinen Monobank on toimiva norjalainen pankkiratkaisu erityisesti niille, jotka tarvitsevat lainaa pankista ilman vakuuksia ja takaajia. Palvelulla on tarjottavanaan lainoja alkaen 1000 eurosta 50.000 euroon saakka ja kuukausierän saa itse kukin päättää sen suuruiseksi, minkä oma talous sallii. Sen kautta saat lainatarjouksen siinä missä muidenkin pankkien - ilman mitään kustannuksia ja oman itsesi värväällä kuukausilyhennyserällä. Voit hakea kulutusluottoa heti ja lainapäätös tulee jo samana päivänä. Tarjous näkyy päätöksessä, jonka kautta näette lopullisen todellisen vuosikoron.
Nordax Bank

Nordax Bank

Nordax Bank -pankki on fiksun ihmisen lainaratkaisu, joka sopii todella suuriinkiin hankintoihin tai käyttökohteisiin. Pankin laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia 3000-60.000 euron väliltä todella pitkällä korkeintaan 15 vuoden maksuajalla. Lainassa on 23 vuoden ikäraja ja puhtaat luottotiedot pelaavat suurimman roolin myönteisen päätöksen suhteen. Pankin lainan nimelliskorko on kuluttajakohtainen, mutta se alkaa vain 7,9%:sta, joka tekee siitä keskivertokorkoisen, mitä tulee kaikkiin netissä myönnettäviin vakuudettomiin kulutusluottoihin. Korkoon vaikuttaa hakijan antamat tiedot.
Kaarna Laina

Kaarna Laina

Kaarna Laina on pankki, joka tarjoaa vakuudeton lainaa netistä alkaen 2000 eurosta 40.000 euroon asti. Se on luotettava ratkaisu, jonka ominaisuudet on laadittu kuluttajaystävällisiksi. Saat mm. joustoa takaisinmaksuun ja isompiin lainoihin voit venyttää maksuaikaa aina alkaen 2 vuodesta 15 vuoteen asti, joka ei tosin ole suositeltavaa, mutta aina mahdollista. Lisäksi sinulle tarjotaan mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen. Kaarna hinnoittelee lainat henkilökohtaisesti eli kun jätät palveluun hakemuksen, on korko aina henkilökohtainen talouteenne sopiva. Myös yhteishakijan kanssa lainaaminen on mahdollista.
Collector Bank AB Joustolaina

Collector Bank

Collector Bank tarjoaa Joustolainaa 2000 - 25.000 euroa kaikille vähintään 20 v. täyttäneille. Lainan avulla voit hyvin hoitaa esimerkiksi remontin, auton korjauksen tai huvimajan kesäksi, mikäli tilillä ei ole sillä hetkellä tarpeeksi katetta. Kyseessä on maineikais pitkään Pohjoismaissa toiminut pankki, jolta ei tosin löydy kivijalkapohjaa, vaan se on keskittynyt verkkoon. Lainapalvelun keskittyminen verkkoon on kuitenkin vain hyvä asia, sillä koska työntekijöitä ja kiisteistöjä ei tarvita, pystytään lainaa tarjoamaan edullisemmalla korolla, sillä katteesta ei kuihdu pankin itsensä resursseihin rahaa.