Velkojen järjestely – Järjestelylaina auttaa

Oletko siinä pisteessä, että velkojen järjestely voisi olla paikallaan? Tätä varten on olemassa järjestelylaina, joka on yksinkertainen könttäsummalaina, jonka avulla paikkaat kaikki nykyiset velat. Kun tilanne käy tukalaksi tai yöunet jää velkojen takia kehnoiksi, kannattaa ottaa tuumasta toimeen ja keskittää lainat.

Tämä käy helposti Luotto.org -palvelussa ja et maksa tästä mitään – ainoastaan säästät rahaa. Kokeilemisen arvoista, eikö? Ja parasta on, että lainan kilpailutus tehdään kaupan päälle eli periaatteessa voit toistaa operaation esim. puolen vuoden välein ja kokeilla, jos voisit vaihtaa edullisempaan lainaan.


Liian moni herää talviuniltaan keskellä kesää ja huomaa tämän mahdollisuuden, joka on kolkutellut ovea ja ehkä jopa mieltä jo pidemmän aikaa. Tätä mahdollisuuttta ei kannata sivuuttaa, eikä siinä myydä kenellekään mitään, vaan kyseessä on aito, suora ja selkeä velkojen järjestely.

Luotto.org haluaa auttaa teitä, sillä liian moni painii velkojensa kanssa ilman selvää suuntaa stressihormonitasot aivan liian korkealla.

Mitä järjestelylaina vaatii minulta?

Järjestelylainassa pätee samat kriteerit kuin ihan peruslainoissakin. Se on laina siinä missä muutkin, eikä se eroa tavallisesta kertaluotosta muulla tavalla kuin, että käyttökohde on selvillä: järjestät sen avulla velat ja yhdistät lainat edulliseksi kokonaisuudeksi.

Meillä kriteerit ovat aina samat. Hait sitten remontti- tai sisustuslainaa, autolainaa, rahoitusta matkustamiseen ja oikeastaan ihan mihin vain tarkoitukseen suunnattua luottoa.

  • Puhtaat luottotiedot
  • Osoite Suomessa ja ei rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot (eläke tai palkka)
  • Verkkopankkitunnnukset ja suomalainen pankkitili

Sähköinen tunnistautuminen onnistuu myös mobiilivarmenteen kautta.

Velkojen järjestely on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia

Jo useampi kymmenen tuhatta suomalaista ja reilusti yli 50 000 pohjoismaalaista on saanut suuren avun velkojen järjestelystä. Velkojen järjestely pankissa onnistuu nyt netissä ja meillä. Tarjoamme teille siis maksuttomat eväät eli nyt sen kuuluisan ilmaisen lounaan, joita ei pitäisi olla olemassa, mutta tämä voidaan kumota tässä ja nyt. Tarraa kiinni tilaisuuteen ja järjestä kulutusluotto, jolla teet oman elämän helpommaksi yhdellä hakemuksella.

Monet ovat liian arkoja tämän suhteen ja laskupinot ovat lamaannuttaneet jo niin pitkään, että ajatus ei kulje. Työssä käyminen onnistuu nipin napin, laskut järjestyy, mutta elämän sisältö on tyyliä herätys, töihin, sohvalle pitkälleen ja lyhyet yöunet.

Viikonloppunakaan ei saada akkuja ladattuja ja moni lataa sen sijaan pään täyteen olutta tai siideriä – tämä ikävä kierre tekee niin monelta osin hallaa, että velkojen järjestely on aivan pakollinen sinulle, joka luet kyseistä artikkelia!

Vinkkaa asiasta myös kaverille, jos tunnet henkilön, joka painii tämän yleisen ongelman kanssa – kerro myös samalla, että hän ei ole yksin.