Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus erityisesti netistä pankista lainattaessa! Oma pankki sen sijaan saattaa pyytää teiltä vakuuksia ja tehdä lainaamisesta monimutkaisempaa.

Jokainen meidän yhteistyökumppani myöntää vakuudetonta lainaa netistä eli saat yhden hakemuksen kautta tarjoukset ilman vakuuksia yli 25 pankilta 2000 – 60.000 euron lainasummiin.

Ehtoina myönteiseen lainapäätökseen ovat siis vain säännölliset tulot, 20 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot.Huom! Tarjouspyynnön eli hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Saat pelkästään vapaat kädet tutkia vakuudettomia lainatarjouksia ja voit esimerkiksi jo tulevaisuutta ajattelen kokeilla millaisen koron lainaa on tarjolla.

Vakuudeton laina löytyy netistä ja Luotto.org on puolueettomasti parhaimmistoa tai jopa paras paikka vertailla ja löytää täysin vakuudeton lainaa edullisella korolla

Vakuudettomat lainat

Kaikki vakuudettomat lainat myönnetään siis ilman niin kutsuttuja reaalivakuuksia. Et siis tarvitse rahallista ominaisuutta lainan saamiseen tai mitään kiinteää omaisuutta, kuten asuntoa.

Vakuudettomuus on monelle etu ja mitään lisäpisteitä ei ainakaan nimellisesti anneta, vaikka omaisuutta löytyisikin. Velattomuus, säännölliset tulot ja mitä paremmat sellaiset sen sijaan vaikuttavat esim. lainan korkoprosenttiin ja saatujen tarjousten määrään. Myös yhteisvastuullisesti haettu lainahakemus on plussaa. Mielessä on syytä kuitenkin pitää, että Luotto.org on lainanvälittäjä netissä eli emme itse myönnä lainaa, vaan toimimme välikätenä tehden kuluttajan työmäärästä olemattoman.

Jatkuvasti kasvavasta lainaviidakon kahlaamisesta on siis tehty ilmaista ja vähemmän aikaa vievää!

Onko vakuudeton laina sidottuna johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen?

Ei missään tapauksessa eli vakuudettomuudella ei siis ole mitään tekemistä, onko luoton kohteena autolaina tai mikä tahansa muu kohde. Lainan vakuudettomuus pätee ihan kaikkiin käyttökohteisiin, mukaan lukien vapaa-ajan lainoihin, matkailuun ja harrastuksiin.

Tämä oli ainakin vielä jossain kohtaa yleinen harhaluulo, mutta asia on syytä ilmoittaa niille, jotka sitä vielä pohtivat.

Mikä on suurin tarjolla oleva summa, joka ei vaadi reaalivakuuksia?

Kuten voitte slaiderista huomata ja yleisesti koko Luotto.org välittäjästä, suurin tarjolla oleva vakuudeton laina on 60000 euroa. Pienin summa on 2000 euroa ja niille, jotka eivät täytä meidän tai pikemminkin pankkien vaatimuksia, saavat kourallisen muita palveluita tarkasteltavaksi, mikäli sieltä suunnasta voisi irrota myönteinen päätös ja lainaa ilman vakuuksia. Kyseiset palvelut ovat kuitenkin ulkopuolisia, eikä niillä ole mitään tekemistä meidän kilpailuttamien pankkien kanssa. Lisättäköön kuitenkin vielä, että palvelut ovat kaikki lisensoituja, Suomen lakeja noudattavia lainafirmoja.