Lainaa heti 2000 – 60.000 euroa netistä

Lainaa heti tilille etsivän etsintä on päättynyt, sillä Luotto.org välittää lainaa heti netistä pankeilta. Voit saada lainaa todella nopeasti. Tarjouksia voi sadella jo minuuteissa, siinä missä päätöskin voidaan myöntää heti ja rahojen tilitys siinä samassa.

Aloita lainaaminen yksinkertaisesta lainalaskurista alapuolelta ja täytä hakemus huolella loppuun.


Lopulta rahojen siirtymisen nopeuden määrittää se, minkä pankin tilin omistat eli puhutaan pankkiyhteyksistä teidän ja lainantarjoajan välillä.

Lainapäätös heti netistä

Jos haluat lainaa heti sunnuntaina, niin se voi olla isompien lainojen kohdalla hankalaa tai mahdotonta pankkien ollessa kiinni. Lainapäätöksen sen sijaan voit saada heti. Samaa pätee myös pyhäpäiviin, vaikka lauantaisin voit saada toistaiseksi yllättävänkin monesta paikkaa päätöksen heti.

Monet verkossa toimivat pankit ovat auki lauantaisinkin tai teknologiakehitys on mahdollistanut, että lainapäätös heti onnistuu ja kenenkään ei tarvitse jäädä odottelemaan seuraavaan arkipäivään asti. Jos valitset lainan hakemisen ajankohdan oikein, voi luotto ilmestyä tilille jo muutamassa tunnissa.

Mistä tiedän tarkalleen, mikä pankki myöntää lainaa heti?

Luotto.org kilpailuttaa pankit ja saat parhaimmillaan 25 kpl tarjouksia vertailtavaksi. Voit tutkia tarjouksien perusteella, mikä palvelu on kyseessä ja löydät yleensä vastauksen lainahakemuksen käsittelyajasta sekä maksun kestosta siinä samalla.

Lähtökohtaisesti pankit eivät kuitenkaan myönnä lainaa heti, vaikka rahat voivat näkyä tilillä jo saman päivän aikana. Mistään pikavipistä ei voida kuitenkaan puhua, joille on/oli ominaista, että rahat siirtyvät hakijan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Keskimäärin maksuaika on 1-2 vuorokautta

Lainan maksu tapahtuu pankeilla kuitenkin keskimäärin 24 – 48 tunnin sisällä arkipäivänä. Vaikka tarjous tai useampi sellainen voidaan kehitellä nopeasti, ei tämä tarkoita välitöntä maksua. Ja harvemmin kukaan yli 2000 euron lainaa vailla oleva olettaakaan saavansa sen siinä samassa tilille.

Uskomme kuitenkin vakaasti teknologian kehittyessä tämän olevan mahdollista, sillä kaikkihan nopeutuu jatkuvasti, myös lainaaminen.

Lainaa heti – hakisinko sitä netistä vai pankista?

Tämän päätöksen jätämme teidän harteillenne, mutta käytännössä jo lähes kaikki vakuudettomat kulutusluotot haetaan netistä ja siinä samassa myös pankista. Pankit kun ovat kulkeneet teknologiakehityksessä sen verran hyvin mukana, että niistäkin irtoaa lainaa heti netistä ilman liitteitä tai vakuuksia. Myöskään mitään neuvotteluita ei tarvitse käydä, puhumattakaan vanhasta niin sanotusta vanhan liiton paperisodasta ja vakuuksien esittämisestä pankille.

Samoin suosittu ja monelle kannattava lainojen yhdistäminen on huomattavasti helpompaa nettipankin kautta ja erityisesti Luotto.org:ssa, jos verrataan esimerkiksi kivijalkapankkeihin, josta sellaisen saaminen on erittäin haastavaa.

Mitään omaisuutta ei tarvitse olla ja lainan saa käyttää niin kuin parhaaksi näkee eli käyttökohteiden ”utelut” ovat nekin jo historiaa.