Lainaa pankista ilman vakuuksia

Voit hakea vapaast lainaa pankista ilman vakuuksia 20-vuotiaalle, kunhan sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä. Laina pankista ilman luottotietoja / maksuhäiriöiselle, kun ei onnistu – ei edes Luotto.org -palvelusta, vaikka lähtökohtaisesti meiltä on paljon helpompi saada lainaa pankista.

Tämä johtuu siitä, että kilpailutamme ilmaiseksi ja automaattisesti teille jopa 25 pankkia netissä! Saat siis yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, joita voit tutkia vapaasti vaikka maailman ääriin asti.


Jos sinulla on säännölliset tulot, saat käytännön varmasti tarjouksen tai useamman sellaisen. Tarjoukset eivät sido teitä vielä yhtään mihinkään ja kukaan ei estä kilpailuttamasta pankkilainoja muualla tai käydä neuvottelemassa siinä samassa omassa pankissa paikan päällä.

Kun lainaat pankista nettihakemuksella, niin et tarvitse näin tuskaista ilmettä, sillä kaikki käy kuin itsestään. Oikeastaan kuvassa näkyvä läppäri riittää ja mallin naamavärkin voi samalla kääntää ympäri!

Lainaa pankista netistä ilman takaajia ja vakuuksia et tarvitse eli homma on huomattavasti helpompaa kuin aikaisemmin

Voinko hakea lainaa pankista velkojen maksuun?

Käytännössä kyllä, vaikka toisten pankkien linjaus on tässäkin asiassa jyrkkä tai suorastaan pystysuora. Tämä asiahan riippuu täysin pankista, josta olet hakemassa lainaa tai mistä olet niin kaavaillut tekemään.

Nyrkkisääntöjä tässä ei ole, ei varsinkaan, mikäli haet omasta omasta pankista lainaa. Neuvottelut kun käydään yleensä kasvotusten pankin lainaneuvojan tai -virkailijan kanssa, mutta asia muuttuu heti, jos päätät antaa meidän kilpailuttaa lainat sinulle. Silloin homma hoituu leppoisammin ja velkojen keskittäminen ja kovassa huudossa oleva lainojen yhdistäminen tapahtuu huomattavasti helpommin.

Kun haet pankista lainaa laskuihin, autoon tai velkoihin

Jos et edes tiedä, paljonko olet velkaa, niin ensimmäisenä tämä ahdistavalta tuntuva operaatio on saatava mustaa valkoiselle. Tee siis mahdollisimman tarkat laskelmat, kuinka paljon kokonaisvelkasaldo on, oli kyseessä sitten laskupinot tai muita velkoja.

Kun haet lainaa pankista meiltä Luotto.org -palvelusta, emme kiinnitä huomiota, mihin suuntaan velkarahat liikkuvat. Tärkeää on kuitenkin se, että pääset(te) jaloillenne ja tilanne kääntyy parempaan suuntaan.

Pankista lainaa työttömälle

Meidän tapauksessa voit saada lainaa pankista työttömälle, mutta ilman tuloja lainaa ei myönnetä. Jos olet työtön ja esimerkiksi sairaseläkkeellä tai nautit riittävän suurista etuisuuksista, on lainan saaminen työttömänä mahdollista. Lähtökohtaisesti sinulla on kuitenkin reilusti kehnommat mahdollisuudet tähän, sillä peruspikavipin irtoaminen työttömälle ilman tuloja ei sekään enää ole mikään itsestäänselvyys, vaan jopa harvinaisuus.

Entäpä luottotiedottomat – voiko pankista saada lainaa ilman luottotietoja?

Meidän kautta et voi saada lainaa pankista maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle, valitettavasti. Tämä on arka, mutta valitettavan yleinen aihe. Suomessa, kun maksuhäiriömerkinnän haalineita riittää tällä hetkellä liiankin paljon, mutta uusilla lakimuutoksilla luultavasti numerot saatetaan saada parempaan suuntaan vuosien saatossa. On myös odotettavissa tietynlaista stabilisaatioefektiä ja voi olla, että tulevaisuudessa luottotiedoton voi saada pankkilainaa tietyillä erittäin tarkoilla ehdoilla.

Luotto.org ei kuitenkaan pysty tarjoamaan lainaa luottotiedottomalle.