Joustava laina – Hae joustavaa luottoa yli 25 pankilta

Joustava laina on ollut ja on nytkin monen mieleen syyn ollessa hyvinkin selvä. Remontti on hyvä esimerkki (jos joku pitää poimia), jolloin joustavaa lainaa tarvitaan, sillä kustannusten arviointi on lopulta vaikea arvioida.

Kaikki Luotto.org:n välittämät lainat ovat joustavia, mutta mistään korkeakorkoisista luottotileistä ei ole kyse. Joustavuudella tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että lainan korotus on usein mahdollista ja myös lainan lyhentämisen suhteen tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja. Kun lainaat meiltä, haet lainaa pankista aina.

Pyydä joustava lainatarjous ilmaiseksi täyttämällä nopea hakemus alapuolelta

Voit saada helposti yli 10 tarjousta luotettavilta pankeilta ja jos olet hoitanut talousasiat viimeisen päälle, voi tarjouksia tippua sähköpostiin jopa kaikilta yhteistyökumppanipankeilta, siispä kaikkiaan tällä hetkellä noin 25 kappaletta.


Huomaa, että yksikään tarjouksista ei vaadi toimenpiteitä eli vaikka joustava laina löytyisikin, ei kukaan pakota jatkamaan hakemusta allekirjoitusvaiheeseen. Palvelu on myös 100% maksuton.

Mihin käyttötarkoituksiin voin hakea palvelusta lainaa?

Välitämme lainoja kaikkiin käyttötarpeisiin. Käyttötarkoituksella ei ole esimerkiksi huhupuheista huolimatta mitään tekemistä välittämiemme tarjouksien korkojen kanssa. Voit hakea lainaa heti ja vapaasti välittämättä siis tästä.

Jotkut pankit & lainapalvelut kysyvät tätä tilastoinnin takia, sillä monille on tärkeää saada kuluttajista dataa palvelun toiminnnan parantamiseksi. Asiaa ei ole kirjoitettu lakiin, joten aina edes tätäkään ei tarvitse ilmoittaa. Riittää siis, että ikää on 20 vuotta, bruttotuloja 1200 € / kk ja luottotiedot ovat puhtaat. Ja tietenkin omat henkilötiedot täytyy ilmoittaa hakemuksessa oikein.

Missä kulkee raja mikä on mikäkin, kun puhutaan tililuotoista ja joustoluotoista?

Tililuotot ovat yleensä koroiltaan kalliimpia ja lähtökohtaisesti pankit eivät niitä myönnä. Sama koskee myös yhteistyökumppanipankkejamme. Tililuotot korvasivat hetkellisesti miljoonakoron pikavipit ja pian niidenkin kohtalo koittaa, kun laki hilaa lainojen korkoja taas alaspäin.

Joustoluotto on joidenkin palveluiden mainostamana täysin edellä mainittua vastaava, mutta esimerkiksi pankkien joustoluotot ovat juurikin joustavia lainoja. Joustavaksi niistä tekee lyhennys- & korkovapaat, lainan korottamiset ja muut vapaat joko ilmaiset tai pienen lisämaksun extrapalvelut.

Oletus on yleisesti (kiitos rankan TV- & Radio-mainonnan), että kyseessä olevat tuotteet ovat samoja, mutta emme sanoisi kuitenkaan niin. Parempi siis tarttua ”aitoon joustavaan joustoluottoon”, joka on pankin tai kulutusluottopalvelun tarjoama.

Yhden pointin voi kuitenkin nostaa pinnalle: Jos tarvitset pientä muutaman satasen lainaa, voit saada sen joustavasti ja hyvinkin pienellä korolla (tai vielä hetken aikaa 0% korolla) eli emme missään tapauksessa ”lobbaa” näitä kyseisiä palveluita. Osa on ansainnut paikkansa ja varmasti pitääkin sen, huolimatta tulevista sääntelyistä lakien puolella.