BigBank

BigBank on suuri tuomari, tosin sekään ei ole jättänyt elefantinjalkamarkkinaa alleen, vaikka rahkeita riittäisi. Siitä siis alkuprospit pankille ja toki se on myös meidän luottopaketissa mukana. Kun kilpailutat lainan, BigBank saattaa näyttäytyä ja tarjota teille luottoa tai sitten ei.

Tämä perustuu heidän tiimin analysointiin, oletko sinä sopiva asiakas heille. Sama pätee kaikissa muissakin palveluissa ihan universaalisti. BigBank lainaa ilman vakuuksia todella edulliseen korkoon alkaen vain 4,68%, joten se kannattaa ehdottomasti kilpailututtaa. Tosin saat ”kaupan päälle” tasan yhdellä hakemuksella ainakin sen 24 muuta pankkia siinä samassa.


Kilpailuta lainat ja säästät -se on 100% fakta, jos mikään muu lainamaailmassa ei sitten ole.

BigBank 10 vuoden kokemus ja luotto sen kun edullistuu

BigBank on ehdottomasti ottanut Suomi-nosteen katapultinmaisesti ja se pärjää vertailussa lähes kaikille pankeille, jopa kivijalkaisille sellaisille. Tosin monet kivijalat elävät yhä -90 luvulla, joka on valitettavaa, mutta niin totta. Pankit tietävät sen varsin hyvin itse.

Antakaa muille kuin suomalaisillekin toimijoille krediittiä, koska heiltä puuttuu lähes kaikki elementit, mitkä BigBankilla on!

He tekevät enemmän, paremmin ja ilman järjettömyyksiä, kiinteistöarpajaisia ja niin edelleen. Koska BigBank on yksinkertaisesti parempi melkein kaikille meistä suomalaisista. Totta kai, korko määrittää kaiken, mutta nyt puhutaan keskimäärin laina-alan ”surkeuden ja hyvyyden punnitsemisesta”.

BigBank kokemuksia

BigBank on pankki isoimmalla mahdollisella P:llä ja verkkopohjainen sellainen. Se on varmasti kaikille tätä lukeville tiedossa. Jokainen kuluttaja tähtää halpaan lainaan, mikä on luonnollinen tavoite. Se on samalla myös meidän tavoite, sillä tällä mentaliteelillä kaikki voittavat, mitä tulee tähän ”julmana ja rumana” pidettyynkiin alaan.

Kun hait ne ensimmäiset verkkopankkitunnukset, oliko se sitten niin rumaa? Aikaa vievää ehkä, mutta tarpeellista, koska maailma kehittyy. Sen takia BigBankin ja Luotto.org:n kaltaiset palvelut on luoto. Helpottamaan sitä Peen moista taakkaa, mikä yleensä jokaisella on edessään. Ennemmin tai myöhemmin. Saippua ei myydä, ei edes halpaa lainaa, vaan mahdollisesti Sinulle edullista sellaista.

Mitään takuita tai lässynläätä ei luvata tai niistä ei kertakaikkiaan edes mainitakaan.

Asiakaspalvelu ja yhteys

Meihin saat aina yhteyden Live-Chatin kautta oikealla näkyvästä painikkeesta, kun taas itse suoraan BigBankkiin voit olla yhteydessä:

  • Soita: 09 4259 9691
  • Jätä viesti sähköpostilla: info@bigbank.fi

BigBank lupaa tyytyväisyystakuun, mutta kaikki eivät vältttämättä ole olleet tyytyväisiä tähän. Joten missä se takuu sitten on? Meidän puolueeton silmä ei lepää, ei. Mutta pankki taas itsessään toimii paremmin kuin hyvin, eikä se ihan kauheasti kyselyjä kaipaakaan. Keskimäärin yksi 400:sta asiakkaasta pyytää asiakasneuvojatukea eli ollaan suhteellisen hyvissä lukemissa, ellei jopa kärjessä.