BRAbank

BraBank (fuusioitumisen myötä nykyään Brabank eli entinen MonoBank) on erinomainen pankki hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia 1000 – 50.000 euroa. Se on ottanut nopeasti haltuunsa brändin Suomessa, tosin se on kuitenkin vielä hieman tuntemattomampi. Onhan BRAbank kuitenkin hyvin uusi palvelu Suomessa.

Voit pyytää tarjousta alapuolelta ja samalla saat kaupan päälle 24 muun pankin lainat kilpailutettuna, joista on helppo verrata edullisin. Se ei nimittäin välttämättä ole BRAbank, vaan se voi olla joku toinen muu pankki.

BraBank kokemuksia

BRABank on norjalainen pankki, joka on sekin harpannut Suomeen jämäkän esimerkillisesti ottaen jo nopeasti pientä jalan sijaa lainamarkkinoillamme.

Sen yksinkertainen toteutus ja sulava mobiilihakemus kiteyttävät aikalailla sivuston toimivuuden siinä missä itse lainahakemus tehdään myös suojatussa sekä salatussa tilassa. Koko sivusto on vahvasti TLS-suojattu eli kyberturvallisuuspuolikin on kunnossa.

Brabank lainaa uusille asiakkaille ja siinä samassa se tarjoaa jälleenrahoitusta sitä haluaville

Monobank on nykyään BraBank

Monobank on fuusioitunut Brabankin kanssa, mutta fuusio ei vaikuta pankin toimintaan tai uusiin / nykyisiin asiakkaihin lainkaan. Lainatuote pysyy samana siinä missä korkokin. Pankkien fuusio on 2019 kesän hedelmiä ja se on pelkästään positiivinen muutos kuluttajan kannalta. Kilpailuta laina ja 24 pankkia tästä.

Kuinka paljon, millä kustannuksilla ja kuinka pitkäksi aikaa BRABank myöntää lainaa?

BraBank myöntää lainoja 1000 – 50.000 euroa fiksuilla riskiperusteskustannuksilla ja korkeintaan 15 vuoden laina-ajalla. Pienemmissä lainoissa maksuajat ovat vähintään vuoden verran, mutta Monobank ei pois sulje mahdollisuutta nopeampaan lainan lyhentämiseeen.

  • Kustannnuspuoli eli korko on aina laskurissa alustava 7,68 – 19,68 %
  • Avausmaksu on lainasummariipppuvainen 45 – 95 euroa*
  • Tilinhoitopalkkio veloitetaan joka kuukausi ja se on 5 euroa / kk
  • Maksumuistutusveloitus on 5 euroa

Avausmaksu riippuu valitsemastasi lainasummasta ja suuremmissa lainoissa se on isompi, mutta ei kuitenkaan koskaan yli 95 euroa.

Korko – tai todellinen vuosikorko on siis kiinni täysin teidän maksukyvystänne ja pankki tekee aina henkilökohtaisen riskiarvion. Jos teitä on taloudessa kaksi, niin voitte myös hakea lainaa kahden henkilön nimiin yhteisvastuullisesti, joka parantaa yleensä tarjousmahdollisuuksia sekä samalla lainan korkoa.

Yksinkertaisuutta talouteenne

Kun haluatte yksinkertaistaa taloutenne, oli se sitten uuden lainan tai jälleenrahoittamisen kautta, on BRAbank -osoite, johon kannattaa hakemus lähettää. Samalla kannattaa muistaa, että kun lähetätte hakemuksen Luotto.org -palveluun, tulee kilpailutukseen automaattisesti toiset 24 pankkia eli palvelumme kautta on todella helppo löytää se kaikista halvin laina ilman vakuuksia ja takaajia netistä.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Vaikka välitämme lainaa, niin, jos olet valinnut BRAbankin lainan, suosittelemme olemaan heihin suorana yhteydessä.

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@brabank.fi 24 tuntia vuorokaudessa ja puhelimella numerosta 09 4245 5000 Ma – Pe 09:00 – 19:00 & La 10:00 – 16:00.