POP-Pankki – Lainaa aivan jokaiseen lähtöön

POP-Pankki ei ole yhteistyökumppanimme, mutta kivijalat ovat olemassa ja se on myös kohtalaisen hyvä vaihtoehto kaikille – erityisesti sen asiakkaille. Me kuitenkin Luotto.org:ssa suosittemme vahvasti silti kilpailuttamaan lainat aina ensin, ennen kuin säntäät allekirjoittamaan luottosopimuspapereita.

Tässä on lainaamisen sudenkuopan välttämisen nyrkkisääntö numero yksi.

POP Pankki pikalaina ja jousto sähköisesti suoraan netistä

Älkää koskaan unohda kilpailuttaa (oli tuote mikä hyvänsä), sillä siinä on yleensä sellainen juttu, että häviätte rahaa. Ja kun se on nykyään niin helppoa, niin kilpailuta laina ihmeessä. Yleensä iltapäivän prosessi säästää jo muhkeat summat. Tai ja kun haluatte, päästä helpolla, käytätte palveluita, jotka tekevät lainan kilpailuttamisesta niin helppoa, että ihan hirvittää.

Muistakaa, kun teette luoton kilpailutuksen Luotto.org:ssa, niin saat nopeasti yli 25 pankin lainatarjoukset yhdessä rykäyksessä. Säästätte siis suoraan sanottuna aikaa ja rahaa!

POP-lainaa kaikille asiakkailleen lukuisiin tarpeisiin

Tämä pankki tarjoaa kyllä lainoja ja uutuutena löytyy POP Pikalaina, joka on kohtuullisen nopea kohtuullisella korolla miksaten. Eli ei pahat asetelmat laisinikaan.

POP-laina ei ole siis yksiselitteinen, sillä sieltä löytyy myös sitä pikalainaa lukuisten muiden lisäksi, mutta jokaisen tarpeelle on rakennettu jotain. Asuntolainapuolikin on kunnossa, kuten yleensä pankeilla on. Suosittelemme siis tekemään 4-vaiheisen luottohakemuksen meidän kautta ja sitten vertaamaan tarjouksia POP-lainoihin. Vain tällä tavalla selvität, mistä halvin laina löytyy. Simppeli tie, mutta liian harva tekee niin.

Hoitaa myös lainojen yhdistelyt, autolainat ja niin edelleen

POP-Jousto on summiltaan vaihteleva, mutta toimiva joustoluotto, jolla värkkäät jo vaikka mitä. Myös lainojen yhdistelyt pystyy hoitamaan pankilla, kunhan krediittiä löytyy. Tämä onkin osittain ongelma, sillä heidän tiukat säännöstelyt vaikeuttavat asiaa. Siksi Luotto.org on timantin kova valinta esimerkiksi juuri lainojen yhdistelyyn, siinä missä auton hankintalainaan.

POP Mobiili ja POP Avain

Nämä kaksi ovat erinomaisia – lataa POP Mobiili sovelluskaupasta ja pääset käsiksi absoluuttiseen helppouteen. Olettaen, että olet siis pankin asiakas. Sovellus avaa kaikki ominaisuudet, jotka tarvitset eli pankki kulkee mukana puhelimessa.

Mobiilisovellukset ovat helpottaneet monen asiakkaan tilannetta ja moni pankki tarjoaa sovelluksen. Näihin on laitettu panostusta ja aivan jokaisen pankin kohdalla ja Luotto.org on myös laittanut mobiilipaketin kuntoon, tosin sovellus on turhanpuoleista, kun sivu toimii paremmin kuin VR:n toiletti.

POP-Pankki – Säästäminen ja sijoittaminen sekä vakuutus

Eipä ole valitettavaa näissäkään, vaikka voisi olla parempi korko ja pienemmät kulut. Ja tietenkin vakuutusehdot voisivat olla paremmat ja hinta pienempi. Tässä mennään kuitenkin kohtuullisuuden rajojen yläpuolella, mutta tämän voi jokainen puntaroida itse. Mutta ”POP-kokonaisuus” on loistava eli siinä on ainakin pankkitilille hyvä kotiosoite, jos esim. nykyinen pankki ei nappaa.

POP-laina kokemuksia

Vähäiset, hyvät ja toimivat. POP-Pikalaina, POP-Jousto ja asuntolainat kyllä pärjäävät markkinoilla, vaikka ei niistä mitään ns. ”jyräysstatusta” voi antaa millään. Ja varsinkin lainaosastolla on parantamisen varaa – jokainen toki tekee oman päätöksen. Voit kokeilla lainan hakemista heti ja napata 25 pankkitarjousta meiltä ja sitten tehdä oman vertailun POPin kanssa etukäteen. Kaikki on ilmaista vielä kaupan päälle!

Lainassa on oivallettu myös yksi seikka eli se ei ole ”pankkiriippuvainen”, sitä voit hakea siis kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat.