Lainavertailu – Vertaile lainoja ja säästä rahaa!

Lainavertailu on kilpailuttamisen jälkeen tärkein asia. Sen tärkeyttä ei voi kuin korostaa, koska kun olet heittänyt pikaisen lainahakemuksen sisään, saat tarjoukset vertailtavaksi. Ja tiedätkö mitä, lainavertailu on teidän harteilla, mutta halvimmat lainat ovat jo valmiina aseteltuna eli vertaileminen on aivan mahdottoman helppoa.


Lainavertailu ei vaadi taikatemppuja

Näin on asia, kilpailutus omatoimisesti, siis ilman meidän ilmaista huipputyökalua, taas tekisi siitä työlästä. Ehkä se maksaisi itsensä takaisin, ehkä ei. Mutta kun kilpailutus on hallinnassa ja parhaat tarjoukset ovat pöydällä odottamassa, on lainavertailu se sinetti, joka jää aina lainaajan harteille.

Kukaan ei tee päätöstä valitettavasti puolestanne, mutta sen sijaan saat kyllä parhaat ehdokit kaikkien tietojen kanssa pöydälle. Silmät auki, katse korkoihin ja kuluihin on ensimmäinen askel, seuraava onkin jo se, että pienin numero voittakoon ja avot – Lainavertailu on siinä, se on valmis. Sitten on vain päätöksen aika, jatkatko hakemuksen loppuun vai et.

Voit myös verrata vanhat lainat tai yhden lainan

Tämäkin pitää paikkansa. Voidaan siis puhua uudelleen kilpailuttamisesta. Koska Luotto.org on ilmainen, niin voit aina verrata, voisitko saada uuden lainan kautta säästöä nykyiseen ja voittaa näin kuluissa. Meillä ei ole mitään statistiikkaa, kuinka moni yleensäkään ryhtyy tähän, mutta koska vaiva on niin pieni, niin sillä me toivomme hartaasti, että moni. Tähän suuntaan ollaan onneksi väkisinkin menossa, sillä uudet lainapalvelut painottovat tätä yleensä erityisesti.

Pari vuotta sitten otettu laina on ainakin 10-20% varmuudella saatavilla nyt halvemmalla kuin ennen, varsinkin, jos olet ottanut luottoa 2000-8000 euron tietämiltä. Tai sitten olet löytänyt jo silloin halvimman lainan, sekin on mahdollista, mutta lainavertailu uudestaan vuoden tai kahden välein ei maksa mitään, paitsi ehkä illan tunteja se saattaa syödä sen 1/4 -osan.

Tee siis lainavertailu silti, vaikka sinulla olisikin jo kulutusluotto auki ja pidäisitkin korkoa sopivana – saatat nimittäin yllättyä!

Mikä on halpaa, kun lainoja vertaillaan?

Tämä on vähän niin kuin katsojan silmissä, vai onko sittenkään? Aikaisemmin nämä erottelut olivat vaativia, koska koroissa oli muikeita eroja. Varsinkin pienen piskuisissa lainoissa, jotka Suomen korkokattolaki on nakannut alas. Tehden siis kyseisten palveluiden liiketoiminnan puhtaasti turhaksi, ja tappiolliseksi. Luotto.org keskittyy luottoihin ja meidän käsite luotosta on 2000 – 60.000 euron laina – ei mikään perus pikavippi, vaikka terminologia kaipaisi kyllä päivitystä, sillä kaikki lainat ovat nykyään nopeita – jopa pankkilainat!

Vertaa aina vanha laina – tämä on nyt uusi trendi!

Kyllä vain, korkokatto on tehnyt asioista paljon helpompaa. Kun vertaat lainoja, vaihdat nykyisen helposti halvempaan. Säästät siis tekemällä vain tämän pienen liikkeen. Suomessa liikkuu arviolta 150 – 215 000 lainaajaa, jotka eivät ole edes ajatelleet asiaa. Vielä. Tähän toivotaan kuitekin nopeaa muutosta ja lainavertailu on tässä avain sekä samoin Luotto.org -palvelu – me kun sen tuomme teidän pöytään yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lainavertailu ja vanhan vaihtaminen uuteen (halvempaan)

Tämä on helppoa, kuin mikä. Siis pyydät vain tarjouksen, käyt ne läpi ja katsot, löytyykö parempaa tarjousta. Moni löytää lainaa pienellä korolla nyt korkokaton jälkeen. Varsinkin jokainen, joka on ottanut joskus tililuotti-nimellä kulkeneen lainan, niin sellaisten eliminointi pois arjen talousjärjestyksestä on helppo kuin mikä, lainavertailu siis todella kannattaa – päivä päivältä enemmän kuin koskaan. Sama homma, jos harteilla painaa autolaina (tai tietenkin mikä tahansa sellainen, jonka olet ottanut puoliväkisin (esim. talvi ja töissä käyminen yleensä vaatii autoa).