Pikavippi edullisesti – Ja aina sinne 60.000€ asti!

Pikavippi ei ole ehkä termin muodoin enää muodissa, mikäli se sitä on koskaan ollutkaan, mutta nykyään se tulkitaan kuitenkin täysin väärin. Tämä perustuu siihen, että teknologia on kehittynyt eli esim. vakuudeton pankkilaina voi teoriassa olla pikavippi, koska päätös voidaan myöntää heti ja samoin maksusuoritus voi tapahtua päivän sisällä – tai jopa tunneissa.

Pikavippi - se on lentoa ja sassiinPikavipit voidaan siis ihan hyvin tulkita lainoiksi, eikä niissä korkouudistuksien jälkeen ole oikeastaan mitään negatiivista, paitsi termi nostaa monen karvat pystyyn. Laita siis hakemus sisään, niin saat pankkilainatarjouksia pikavipin nopeudella hakemuksen ottaessa aikaa sen 2-4 minuuttia.

Pikavippi heti tilille

Luotto.org kilpailuttaa pankkeja, joten valitettavasti mikään pikavippi -tilitys ei tapahdu heti, vaikka saisitkin päätökset ja tarjoukset nopeasti pöytään, ja niin asia usein onkin, kunhan hakemus on oikein täytetty. Siinä missä pikavipit tulkittiin aikaisemmin pieniksi satasien lainoiksi, ei asia enää ole niin ja monen tuhannen euron laina voi olla pikavippi, joka perustuu yllä mainittuun teoriaan.


Miksi pikavippi on mediassa ja mukamas niin pahamaineinen?

Pikavippi on liitetty maksuhäiriöihin ja se on vain osa ”totuutta”. Käytännössä se onkin kuitenkin vain osa totuutta, pankkien lobbaustoimintaa muun muassa, mutta on niissä aikoja sitten ollut törkynumerokorotkin. Tästä syystä vippi on ammuttu maan alle, lainapaikat eivät saa minkäänlaista armoa asiasta. Asuntolaina tai kulutusluotto voi olla ihan yhtä paha, mikäli jättää velat roikkumaan, eikä välitä asiasta tai simppelisti tee vaan lainanlyhennystä eräpäivään mennessä.

Nopea pikavippi netistä

Pikavipin nopeutta ei voi kiistää, mutta siinä, missä pankki – oli se sitten mikä tahansa verkossa toimiva sellainen on todella nopea. Netistä haettu pikavippi siis voi olla yhtä hyvin pankkilaina, kuten mainittu. Markkinat kehittyvät ja kaikki nopeutuu, joka on fakta. Myös pikavippivertailu ja korkoskabat ottavat koko ajan älämakihyppyä eli hinnat laskevat. Tämä perustuu lakimuutoksiin ja kovaan kilpailuun.

Pikavippi ilman korkoa ja kuluja

Meidän kilpailutuslaari on pankkikeskittynyt eli koroton pikavippi ei tule kysymykseen, mutta sen sijaan lainapaikka -osasto tarjoaa ilmaista pikavippimateriaalia (ainakin vielä toistaiseksi). Kyseiset pikavippipaikat ovat listattuna enimmäkseen niille, jotka eivät saa lainaa pankkikilpailutuspalvelustamme. Suosituin ja samalla nimekkäin koroton pikavippi löytyy tällä hetkellä Credit24 -palvelun toimesta.

Kannattaa myös pitää mielessä, että se ilmainen pikavippi, mikä sellaista nyt tällä lukuhetkellä löytyy, voi olla jo entisten talvien lumia tai kesien siitepölyjä. Joka tapauksessa ilmainen laina 2019 vuonna on toistaiseksi mahdollista.

Missä korkopolitiikka menee tällä hetkellä?

Pikavippien ja kaikki lainat mukaan lukien sekä niiden korkoliikkeissä on tapahtunut – ja tapahtuu – jatkuvasti muutoksia. Tulevat vuoden lakimuutokset ovat kuluttajalle eduksi, sillä halpa pikavippi sen kuin vain halpenee. Mitään vertailuja ennen 2012 vuotta ei siis enää kannata oikeastaan suorittaa, paitsi ajattelumielessä tietenkin voit hymyillen verrata vippien hintoja.

Korkoeroja nimittäin piisaa, kun mennään vuosia taaksepäin ja silloin esimerkiksi SMS vippi -kulut olivat järjettömiä, joissa oli hetken mukana mm. Vivus, joka tosin on muuttunut täysin. Näistä SMS kuluista muodostui korkoprosenteissä sekä euromäärissä pienelle pikavipille todella runsaasti hintaa, joka ei huolimattomien silmien eteen välttämättä ilmestynyt. Mutta laki korjasi tämänkin ongelman jo aikaa sitten eli mihinkään tälläiseen et voi enää Suomessa törmätä.

Pikavippivertailu on yhä tärkeämpää, kuin jopa 90 % meistä kuvittelee

Niin pankkiluotoissa kuin pikavipeissäkin, pikavippivertailu on erittän tärkeää. Ja sen avulla säästöt ovat yleensä merkittäviä, katso lainapaikat läpi, hollaa pankkiin ja jätä hakemus meillä, niin huomaat ultraisot erot.

Euromääräiset erot kasvavat siinä missä lainasummatkin, mutta on niitä ihan pienissä 100 – 1000 euron lainoisssakin.

Pikavipit pitkällä maksuajalla: Näissä vertailu korostuu erityisesti isomissa lainoissa

Kaikki pikavipit ja erityisesti yli 1000 tai 2000 euron sellaiset kannattaa kilpailuttaa todella tarkkaan, sillä niissä kuluerot ovat yleensä huomattavia. Jopa ihan euroerot kolahtavat helposti silmiin, kun kokonaiskulujen erot voidaan mitata helposti satasissa, vaikka kyseessä olisi vain 12 kuukauden pikavippi pitkällä maksuajalla.

Kun taas mennään sinne kulutusluotto -alueelle, niin kilpailutus sen kuin vain muuttuu tärkeämmäksi, koska säästöt ovat korkojen ”pienistä” eroistakin huolimatta jo pelkästään vuositasolla useita satasia ja 10 vuodessa ero voi olla esim. sen 3000 euroa, vaikka 15000 euron kulutusluotossa.