Yrityslaina ilman vakuuksia netistä

Yrityslaina ei kuulu Luotto.org:n varsinaiseen kilpailutuspakettiin, mutta voit hakea aina yksityishenkilönä lainaa ja kohdistaa sen oman yrityksen tarpeisiin, mikäli koet tämän parhaaksi ratkaisuksi. Tämä ei ole esimerkiksi toiminimiyrittäjien keskuudessa mikään harvinaisuus edes.

Pelkästään yrityslainoja kilpailuttavia palveluita ei vielä ole, joten jos haluat simppelisti lainaa yritykselle, voit pyytää lainatarjousta meiltä. Tosin, tämä täytyy tehdä omissa nimissä, mutta lainan saaminen puolestaan onnistuu ilman vakuuksia tai takausta, joista erityisesti jälkimmäisen ”tavallinen” yrityslaina lähes aina vaatii.


Yrityslainan kilpailutus kannattaa siinä missä ihan normaalin kulutuskäyttöön tarkoitetun luotonkin kilpailuttaminen. Korostamme kuitenkin vielä toistamisiin, että jos hoidat yrityslainan hakemisen meillä, on ehtona, että se tulee teidän nimiin tai toki yhteisvastuullinen yrityslaina onnistuu myös.

Yrityslaina ilman pääomaa

Yrityslainan saaminen ilman pääomaa onnistuu kyllä ja jopa ilman vakuuksia. Emme kuitenkaan ole kuullut takauksettomasta yrityslainasta. Ja tämä siis vain, jos hakisit yrityslainaa jostain sinne suuntaan erikoistuneesta lainapalvelusta. Meiltä puolestaan saat omiin nimiin kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia, eikä mitään erillistä pääomaa tarvita.

Tässä on iso etu teille, mutta joudutte kantamaan toki ylimääräisen riskin, sillä laina on teidän nimissänne. Erityisesti, jos haette lainaa osakeyhtiölle tai kommandiittiyhtiölle. Yksityisellä elinkeinoharjoittajalla on aina suurempi riski, sillä toimithan yrityksessä yksin kantaen kaiken vastuun itse. Lisää tietoa löydät Talouteen.com sivulta, jos haluat yrityslainaa ilman vakuuksia. Myös Suomen Yrittäjät toimii tässä erinomaisena apurina niin tuoreille, kuin konkariyrittäjille tarjoten ajankohtaista tietoa laajalti.

Yrityslainalaskuri ja yrityslainan korko

Meiltä löytyy perinteinen lainalaskuri, joka ajaa ihan saman asian kuin yrityslainalaskurikin. Korkolaskuri on kuitenkin epätarkka antaen arvion kuukausierästä. Yrityslainan korko näkyy vasta lopullisesssa lainatarjouksessa, jonka saat hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tämä on tyypillinen järjestely, sillä riskit punnitaan aina yksityishenkilön ja yrittäjän kohdalla, ennen kuin lopullisen korkotarjouksen voi lyödä tiskiin.

Lainaa yritykselle pankista ilman vakuuksia

Vinkkinä: Jos haluat yritykselle lainaa pankista, voit kääntyä esimerkiksi POP Pankki tai Nordea -pankkien puoleen suoraan. Tämä tuo kuitenkin mukanaan omat ikävyytensä paperisotien saattelemana ja liiketoimintasuunnitelma sekä tavoitteet täytyy tyypillisesti olla mustaa valkoisella, että pääset edes harkintaseulan läpi. Myös vakuudettomuuden voit unohtaa melkoisella varmuusprosentilla, mutta kaikki tämä ”sotiminen” voi lopulta poikia edullisen koron yritysluotolle.

Yrityslaina ulkomailta

Emme osaa ottaa tähän kantaa, vaikka tosin meidän kilpailutuskaarti ei ole 100% suomalainen, vaan mukaan mahtuu muutama ruotsalais- ja norjalaisvahvistus. Toki siis tämän puolesta lainoja välitetään myös ulkomaalaisten toimijoiden kautta, jotka voit yksityishenkilönä käyttää yrityksesi tarpeisiin. Muuten meillä ei ole informaatiota, kuinka hakea esimerkiksi suoraa yrityslainaa ulkomailta suomalaiselle yritykselle, mutta Google varmasti toimii hyvänä työkaluna tässä.