Credigo

Credigo on lainapalvelu, joka tarjoaa suoraa vakuudeton yksinkertaista kulutusluottoa. Se on yksi Luotto.org valinnoista, mikäli et löydä kilpailutuspalvelumme kautta sopivaa lainatarjousta. Palvelua nimitettiin aikaisemmin ”Suomen selkeimmäksi pikavipiksi” ja sitä se on toki vielä, vaikka tuotteistoa on uusittu ja nykyään 100 – 2500 euron Credigo kulutusluotto on sen lainatuote.

Credigon kuukausikorko on alkaen vain 3,25 %.

Älä siis vaan maksa liikaa kulutusluotosta tai tee sitä virhettä, että valitset heti ensimmäisen vastaan osuvan lainapalvelun. Niin kiire ei kenellekään voi rahan tarpeen suhteen olla.

Credigo kulutusluoton tiedot:

Credigo on taatusti selkeä luotto ja siitä on turha tinkiä

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Luottotarjonta: 1000 – 2500 euroa
  • Maksuaika: 6 – 60 kuukautta
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Lainatuote: Kerralla tilille maksettava kulutusluotto
  • Luoton hakeminen: 24 tuntia / vrk netissä
  • Lainapäätös: Päätös annetaan heti ja maksu suoritetaan noin 10 minuutissa

Katso Credigon sivut tästä: Lainahakemus

Credigo lainavaatimukset

Vaatimuksien osalta Credigo ei ole turhan pikkutarkka, vaikka lainaa ei myönnetä ellei ikää ole vähintään 20 vuotta ja luottotiedot ole kunnossa.

Luonnollisesti myös luotto voidaan myöntää vain niille, joilla osoite Suomessa ja pankkitunnukset. Lainahakemuksen viimeistely vaatii sähköistä tunnistautumista, johon käy toki myös mobiilitunniste sen ajaessa täysin saman asian.

Suomen selkein ja edullisin luotto

Vaikka kiistämättä monet muut palvelut ovat myös parantuneet ja laskeneet korkojaan kilpailukykyiselle tasolle, on Credigo silti ainakin vielä siellä ”mitalijoukkiossa”. Sen todellinen vuosikorko ei ylitä koskaan laissa sallittua maksimia ja se on paljon helpompi ymmärtää kuin monet muut lainat (erityisesti tililuotot).

Se on kuitenkin selkeä edelläkävijä ja valmistautunut tulevaan (tai jo tulleeseen) korkouudistukseen.

Tämän voit helposti todeta itse Credigon kotisivuilta tästä.

Credigo kokemuksia

Palvelun asiakastyytyväisyys on noussut korkealle ja se tilastoi tarkasti numerot sekä antaa läpinäkyvästi tiedot kaikille kuluttajille. Vaikka tämä ei välttämättä ole useimmallle kriteeri juuri nimeksikään, niin luotettavuus, toimivuus ja turvallisuus ovat kuitenkin tärkeitä huomioon otettavia asioita. Credigo kokemuksia löytyy paljon Suomen ja Ruotsin puolelta ja asiakastyytyväisyyden ollessa jopa yli 94%, voi sanoa niiden olevan keskimääräistä huomattavasti parempia.

Credigo luoton korko on kilpailukykyinen

Lainassa korko ei koskaan ylitä sallittua maksimia ja sen kuukausikorkorakennelma on enemmän kuin kuluttajasuotuisa. Korkoa noudatetaan aina tiukkaan Suomen lakien mukaan. Ensimmäinen ja toinenkin korkokattolaki on huomioitu hinnassa eli hyvästä, läpinäkyvästä ja luotettavasta palvelusta on kyse.

Esimerkkilaskelma korosta:

1000 euron laina 12 kuukauden maksuajalla kustantaa 102 euroa / kk tehden kokonaiskuluista 1224 euroa. Näin maksat kuluja vuodessa ainoastaan 224 euroa. Kulut muodostuvat pelkästään lainan korosta.

Luotto on helppo hakea myös mobiilissa

Credigo on mobiilissa todella toimiva, jopa toimivampi kuin perustietokoneellaCredigo on mobiiliystävällinen! Koska suurin osa käyttäjistä on ottanut päälaitteekseen joko älypuhelimen tai tabletin, niin tämä on huomattu myös meillä Luotto.org -palvelussa ja samoin asian on tehnyt monet muut lainapalvelut, kuten esimerkiksi Credigo.

Testasimme, kuinka kauan aikaa menee, kun täyttelee hakemuksen tällä hetkellä tuliterällä Samsung S10:llä ja kaikkiaan aikaa meni 4 minuuttia päätöksen saattelemana. Joten ei paha. Mobiilipisteet siis ehdottomasti Credigolle 5/5.

Credigo asiakaspalvelu & yhteystiedot

Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki

09 4272 0663 (ppm/mpm)

Yhteydenotto myös Credigon oman Live-Chat -ikkunan kautta!

Siirry palvelun sivuille tästä >>

Aukioloajat

  • Palvelu on auki arkisin klo 09:00 – 20:00
  • Lauantaisin klo 10:00 – 18:00
  • Sunnuntaisin Credigon luukut ovat kiinni, vaikka sähköisen hakemuksen jättäminen on mahdollista.

Millaiset sinun kokemukset ovat?

Voit antaa palautekenttään alapuolelle omat kokemukset Credigo -lainapalvelusta ja julkaisemme kaikki kommentit, joiden sävy on asiallinen.

Mainosmateriaalia (ellei aiheeseen liittyvää) emme julkaise ja kyseisen sävyiset viestit siirtyvät roskakoriin.