Kaikki lainapalvelut 2023 vuonna Suomessa

Lainapalveluiden määrä on jotakuinkin tasoittunut, vaikka erilaisia kilpailuttajia löytyykin vielä joka lähtöön. Erityisesti pienempiä lainapalveluita, jotka yrittävät päästä maailman – tai Suomen kartalle – on useita. Kilpailun äärimmäinen ja jatkuva kasvu ovat kuitenkin varmasti ne vahvimmat ja rajoittavat tekijät kilpailussa, eikä kaikilla enää riitä rahkeet nousta skabassa näkyville.

Tämä on kuitenkin jokaisen lainan hakijan onni, sillä tarjolla on parempia etuja, tarjouksia, korkoalennuksia ja niin edelleen. Listasimme alapuolelle yksittäisiä lainapalveluita ja niiden esittelyt, josta näet helposti millaisesta palvelusta on kyse.

Suosittelemme kuitenkin siinä samassa kilpailuttamaan lainat yli 25 pankilla ja lainapalvelulla: Kilpailutus onnistuu tästä.

Jos et täytä Luotto.org palvelun – tai tarkennettuna Salus Groupin sekä heidän kokoaman lainapalveluarmeijan kriteerejä (joista hakemuksen täytettyänne, saatte etsimänne tiedot, tarjoukset ja niin edespäin), löydät varmasti lainapalvelu -listauksestamme sopivan lainantarjoajan.

Suomen kaikki lainapaikat

Vertaa ja valitse. Listaus kattaa kaikki lainapalvelut, myös uudet lainat löytyvät vertailusta ja samalla kilpailutuspalvelustamme, joka takaa luottokelpoisille monta tarjousta. Lainavertailupuoli taas jää teidän harkintaanne ja siihen emme voi Luotto.org -palvelussa vaikuttaa. Tietenkin palautelomakkeen kautta voi esittää kyselyitä, mutta kehoitamme vahvasti tekemään niin suoraan itse lainapalveluun, josta saitte lainatarjouksen kaikkien tietojen kanssa.

Pikavippiyritykset 2023

Pikavippiyritykset ja -palvelut ovat vähentymässä rankasti ja Luotto.org ei oikeastaan kilpailuta niitä, vaan suunta on kohti pankkeja. Pikalaina yritys -lista on kuitenkin laadittu, jos et saa lainatarjousta meiltä tai tarvitset suoraan pientä alle 2000 euron lainaa.
Suosittelemme kuitenkin aina käyttämään ensisijaisesti Luotto.org & Salus Group -kilpailutustyökalua
Suora linkki työkaluun löytyy tästä.

Jos ikä, tulot tai muut talousasiat eivät ole tarvittavan hyvässä jamassa, löydät meiltä esiteltynä liudan muita suomalaisia luotettavia lainapalveluita, joista voit saada esimerkiksi lainaa 18-19 vuotiaanakin – tai ilman tuloja/pienemmillä tuloilla.

Huomaathan, että alapuolella listatut lainapalvelut eivät kuulu meidän tai Salus Groupin palveluun, vaan olemme listanneet niistä kokemuksia ja asiantuntijan esittelyn.

Ostosraha.fi

Ostosraha

Ostosraha on monen suomalaisen valinta ja palvelusta on yhä kohtuullisen helppo saada rahaa eli mitään keskimääräistä suurempia tuloja ei vaadita, joten jos et saada Luotto.org:sta lainatarjousta - kokeile ihmeessä Ostosrahaa! Plussana palvelussa on vielä sen selkeä nopeus vähän isommissakin lainoissa, joita se myöntää suoraan vakuudetta ja ilman takausta 3000 euroon asti. Maksuaikaa on myös venytetty nyt niin, että maksimi on 3 vuotta alkaen vuodesta.
Vivus.fi

Vivus.fi

Vivus.fi on yksi raikkaimmista pienempiä lainoja tarjoavista yrityksistä. Sen ilmainen ensilaina on yhä pramea sisäänvetotuote, mutta se tulee luultavasti muuttumaan, ellei se ole jo muuttunut jo. Lainoja sillä on ollut jo pikavippien alkuajoista asti ja toista tuotetta on ajettu sisään, mutta aikaa näyttää, kuinka asian kanssa käy. Aika myös näyttää, kuinka ahneaksi kilpailu käy. Lainaa tarjotaan yhä korkojen laskiessa ja etujen parantuessa sekä samoin koron tippuessa, joten Vivus on käypä lainapalvelu, mikäli Luotto.org ei sitä ole.
Credit24 joustoluotto

Credit24

Credit24 on lainapalvelu, josta 19-vuotias voi saada lainaa. Meillä Luotto.org -palvelussa ja pankeissa ikärajat ovat alkaen 20 vuotta sekä näistä palveluista on yleensä keskimääräistä vaikeampi saada lainaa. Varsinkin silloin, kun on kyse pienemmistä sellaisista. Kokemukset palvelusta on hyvät ja asiakastyytyväisyys sillä on korkea, eikä oikeastaan mitään sen suurempaa kritiikkiä voi antaa, vaikka palvelua on joskus takavuosina moitittukin media korkoepäselvyyksistä. Korko on kuitenkin selkeästi ilmoitettu ja sen ei pitäisi kenellekään lukutaitoiselle olla epäselvä.
Limiitti sponsored by Saldo

Limiitti

Limiitti on pienempään rahan tarpeeseen todella kätevä pitkään markkinoilla suomalaisten arkijelppinä toiminut lainapalvelu. Se on lainapaikka, josta saat lainaa aina, kun sitä äkillisesti tarvitset ja suurin osa Limiitti lainoista haetaankin, kun esimerkiksi pesukone, tiskikone tai jokin muu kriittinen kodinkone hajoaa. Myös yllättävät laskut on helppo kuitata pienellä Limiitillä ja sen voi tehdä edullisesti, sillä lainapalvelu mahdollistaa lainan välittömän maksamisen kokonaan kertaerässä pois.
Vippi on nykyään myös luotto

Vippi

Vippi on vanha juttu ja tuttu. Ja paremmuus punnitaan, kun ikää tulee mittariin. Roomaa ei rakennettu päivässä ja tämä lainapalvelu on osoittanut ainakin pienempien lainojen kategoriassa pitävänsä yhä pintansa, jos ei muuta. Se on myös ottanut kulutusluotto -tuotteen osaksi ilmettään, tosin sen menekissä, kokemuksissa ja itse tuotteessa on meidän silmissä paljon hiottavaa. Mutta täydellisyyttä, tai yhä mainiten, Roomaa, ei rakenneta tai edes puolikyhätä päivässä.
Ferratum

Ferratum

Ferratum on vanhan liiton vippi ja nykyään kulutusluottopalvelu. Se on kansainvälinen lainapaikka, josta miljoonat eurooppalaiskuluttajat ovat napanneet lainan, siinä missä me härmäläiset olemme tehneet oman osuutemme. Palvelu on monipuolistunut ja adaptoitunut nykyiseen fiksumpaan sekä vastuullisempaan "lainakulttuuriin", eli Suomen lakeja noudatetaan ja järkevästi kilpailutettuna Ferratum toimii. Valitse vain tuote ja katso korko, kaikki tämä on ilmaista ja mahdollista 24/7.
Suomilimiitti Kulutusluotto

Suomilimiitti Kulutusluotto

Suomilimiitti Kulutusluotto on selkeä, suoraviivainen ja kerralla tilille maksettava 2000-5000€ laina, johon et tarvitse vakuuksia. Taustalla oleva J.W. Yhtiöt Oy on toiminut jo vuodesta 2006 asti eli kyseessä on liki 15 vuotta vanha kokemuksen omaava lainapalvelu tai pikemminkin useita palveluita pyörittänyt lahtelaisyhtiö. Lainassa on kilpailukykyinen korko, mutta kannattaa ottaa huomioon, että se ei ole markkinoiden edullisin, vaan lainat on syytää ehdottomasti kilpailuttaa.
Credigo

Credigo

Credigo kulutusluotto on yksi notkeimmista palveluista, jos et niinkään välitä lainan kilpailuttamisesta, vaan haluat hakea lainan suoraan. Se onnistuu palvelusta helposti ja vastauksen saat nopeasti palvelun ollessa auki. Lainoille on mahdollista saada pitkä ja joustava maksuaika sekä hakeminen on yli 94%:n mielestä mutkatonta.