Credit24

Credit24 on pitkän matkan tallaaja laina-alalla ja hyvin kansainvälinen sellainen sekä Suomessa erittäin tunnettu. Se tarjoaa joustavaa lainaa 100 – 4000 € väliltä ilman vakuuksia ja takaajia. Se on helppo ja sitäkin nopeampi, sillä rahat ovat hetkessä tilillä useimpien pankkien tilillä.

Credit24Palvelu noudattaa vastuullista lainaamista ja sen lisäpalveluiden avulla voit hallinnoida talouttasi paremmin. Luottotiedottomille tiedoksi, että palvelusta et voi saada myönteistä luottopäätöstä, jos maksuhäiriömerkintä löytyy. Jos siis et saanut meiltä tämän seikan takia lainaa, ei luotto irtoa Credit24 -palvelustakaan.

Jätä ilmainen hakemus palveluun tästä >>

Ensimmäinen kuukausi uusille asiakkaille ilman kuluja

Ei pöllömpää, vai mitä? Ainakin vielä toistaiseksi Credit24 tarjoaa kaikille ensimmäisen lainan kuukauden ajaksi ilman kustannuksia kaikille niille, jotka eivät ole vielä käyttäneet sen lainapalvelua tai hakeneet myönteistä lainapäätöstä.

Credit24 lainan ensimmäinen kuukausi on kuluton ja koroton ja tämä koskee kaikkia tuoreita asiakkaita

Huomaa myös, että kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kampanja, tosin pitkään kestänyt sellainen eli emme voi sanoa, onko se varmuudella tällä hetkellä voimassa. Voit tarkistaa asian täältä.

Toisena asiana vielä, joka kannattaa huomioida, että siis sekä korko siinä missä kulutkin ovat täysin 0 eli kyseessä ei ole pelkästään nostopalkkioton ensilaina. Tätä on ollut tarjolla joskus joidenkin lainapalveluiden kautta, joka on ehkä aiheuttanut hämmennystä, sillä täysin ilman veloituksia ei kuitenkaan olla selvitty. Credit24:n lainojen kohdalla asia on kuitenkin toisin ja asiaa ei olla ilmoitettu epäselvästi.

Korko ja kustannukset, mitä tulee lainaan

Ensimmäinen laina on aina ilmainen, kuten sanottu, mutta jatkolainat – tai nostot sen sijaan eivät ole.

Credit24:n luotto on jatkuva joustoluotto 100 – 4000 € palvelun päättämällä luottorajalla ja yleensä 1 – 36 kuukauden lainan lyhennysmaksuajalla. On tärkeeää huomata, että ensimmäisen lainan jälkeen kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luoton määrästä.

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (kaikki kulut mukana) 1500 € käytössä olevalle luotolle on vähintään 49,85% ja enintään taas 153,63%.

Pian kitenkin uuden korkokaton tulon myötä tälle on kuitenkin tulossa positiivinen muutos ja koron uskotaan alenevan, jonka kuitenkin näyttää aikaa ja päivitykset tehdään sitä myötä. Ajankohtaiset tarjoukset ja hinnat löydät kuitenkin aina Credit24 -hinnastosta.

Credit24 kokemuksia

IPF Digital Finland Oy:n hallinnoima Credit24 on luottopalvelu, johon voi todella luottaa kuin kallioon. Se on tarjonnut laatulainaa pitkään ja nykyään sen ilmainen ensilaina 100 – 4000 euron väliltä vetää monet ottamaan palvelusta luottoa lyhytaikaiseen tarpeeseen, jos esimerkiksi pakastin hajoaa tai auto tarvii korjata äkillisesti.

Jokaiselle asikkaalle annetaan hakemuksen jättämisen jälkeen sopiva luottoraja, jonka määrittää lopulta palvelu itse eli tämän saat selville vain täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen tästä. Kokemukset palvelusta niin mobiilipuolella kuin sen toimivuuspuolella ihan millä tahansa laitteella ovat loistavat. Lainatuote ja brändi toimivat sekä asiakaspalvelu + kaikki kuluttajaa askarruttavat asiat löytyvät nopeasti sen sivuilta.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credit24:n tukikohta löytyy Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki -osoitteesta ja se toimii Etelä-Suomen hallintoviraston luvan alla, joten tätä lainajättiläistä seurataan tarkalla silmällä, joka takaa kaiken olevan kunnossa.

Löydät palvelun myös sosiaalisesta mediasta ja sillä on oma mobiilisovellus, joka löytyy niin Google Playstä kuin Applenkin App Storesta.