Ferratum

Ferratum on nimi, joka kertoo useimmille jotain. Se on pitkään markkinoilla alkujaan pienempiä lainoja ja siinä välissä myös tililuotto -nimellä kulkenutta tuotetta tarjonnut lainapalvelu, jota se tekee vielä tälläkin hetkellä.

Ferratum Money - Osa monen elämää onnessa ja arjessaFerratum Prime-Plus & Plus-Laina ovat taas sen uudempia lanseerauksia, jotka menevät kulutusluotto -kategoriaan. Tosin palvelu hioo kyseisiä lainoja par’aikaa, mutta meidän oletus on, että kyseiset luotot tulevat olemaan kilpailukykyisiä ja ihan kivijalkapankkilainoihin verrattavissa.

Millainen korko Ferratumin lainoissa on?

Korko on monimutkainen asia, varsinkin, koska kilpailu muokkaa sitä jatkuvasti. Mutta koska kyseessä ei missää nimessä ole eilisen teerin palvelu, vaan lujasti ja syvällä pelissä oleva laadukas yritys, on myös korko aina kohdillaan.

Ferratum

Korko vaihtelee tuotteen mukaan ja löydät aina ajankohtaiset korkoprosentit Ferratum -palvelusta täältä. Pettymyksiä tuskin satelee, mutta suosittelemme silti käyttämään meidän tarkempaa ja monipuolisempaa kilpailutusta, josta saat heti kättelyssä yhteyden 25 pankkiin.

Älköön ken unohtako, että halvin korko löytyy vain kilpailutuksen kautta.

Ferratum lainat toimivat todella hyvin ja monipuolinen on valikoima, sitä ei kiistä varmasti kukaan

Kaikki tehdään vain simppelimmäksi ja simppelimmäksi, mutta missä kulkee raja? Tai onko sitä edes olemassa. Jälleen kerran, kuluttajan onni ja ”lainanmyöntäjäpahaisen” epäonni.

Joka tapauksessa, mitä Ferratumiin tulee, niin lainan hakeminen on helppoa:

  1. Valitse summa, jonka lainalaskuri osoittaa sinulle
  2. Huomioi, että kaikki on kunnossa ja täytä nettihakemus
  3. Saat vastauksen heti ja rahat nopeasti tilille

Huom. Jos haet tililuottoa, voit saada ensimmäisen noston tilille lainapalvelun ollessa auki, siinä missä vanhana asiakkaana voit ottaa luottoa 24 tuntia vuorokaudessa reaaliajallissiirtona luottorajan puittessa.

Ferratum kokemuksia

Ferratumin juuret johtavat niin pitkälle, että kokemuksia on kertynyt siinä samassa. Niin Suomessa kuin muualla Euroopassa (pääosin). Palvelu on saanut kritiikkiä ja positiivista palautetta siinä samassa, enimmäkseen kuitenkin hyvää sellaista.

Tämä johtuu siitä, että palvelu ottaa vastaan kaikki palautteet, kokemukset ja viestit eli kömmällyhdykset pyritään minimoimaan parhaan mukaan.

Ferratum asiakaspalvelu & yhteystiedot

Ferratum Finland Oy

Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki (Ei asiakaspalvelupistettä)

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostin kautta asiakaspalvelu@ferratum.fi kun taas laskutus ottaa vastaan viestejä osoitteessa laskutus@ferratum.fi

Nopein kanava on kuitenkin puhelin, numero on 0800 166 308, josta vastataan heti, kun jono sen vain sallii.

Ferratum on todella nopea lainapalvelu

Yksi asiasta, mistä ei käy kiistäminen on Ferratumin nopeus. Se vastaa heti ja käsittelee hakemukset heti. Ainoastaan sähköpostivastauksissa kestää, mutta nekin laitetaan jonoon ja vastausaika riippuu täysin jonotilanteesta.

Vaikka Luotto.org:n kumppanit tekevät saman, niin Ferratum* tekee vastaavan, kun kyseessä on pienemmät lainat. Vielä tarkennattakoon, että palvelumme toimii Salus Groupin kanssa yhteistyössä, joiden yhteistyökumppanirahoittajien kautta kaikki 2000 – 60.000 euron lainat välitetään, mutta nostamme pinnalle myös palveluita, joista saatte lainaa pienempäänkin tarpeeseen.

*Osa tiedoista on poimittu linkin lähteen kautta.

Ferratum Joustava vai Prime laina?

Näitä kahta tuotetta kun ei vain verrata keskenään. Toinen on selvästi pienempään ja akuutinpaan tarpeeseen suunnattu laina, siinä missä Ferratum Prime laina taas on isompia kertahankintoja varten, lainojen yhdistämistä tai esim. sisustus- / remonttipuuhia varten.

Ferratum Joustava on ollut selvästi enemmän esillä se onkin ollut vuosia palvelun päätuote. Prime laina on uudempi, mutta sitä kehitetään jatkuvasti ja se tulee ottamaan paikan pankkilainakilpailussa.

Muista lainavertailu – haluathan säästää rahaa

Lainavertailu on tärkeää ja Luotto.org tekee siitä teille helppoa. Jos tarvitset autolainaa, voit kilpailuttaa sen yhdessä Luotto.org:n ja Saluksen yhteistyökumppaneiden kautta meillä. Sama pätee käytännössä kaikkiin kulutusluottoihin ja joustoluottoihin.