Limiitti

Limiitti on lainapalvelu, joka nimittää nykyään Saldolimiitti -palveluksi. Se on uudistunut ja tekee jatkuvia massiivisia muutoksia siinä missä monet muutkin kovilla lainamarkkinoilla toimivat palvelut.

Limiitti myöntää jatkuvaa luottoa 500 - 2000 euron väliltä ilman mitään takaajavaatimust tai omaisuusvakuitaSe on hyvä vaihtoehto, jos et saa myönteistä kilpailutuspäätöstä Luotto.org ja Salus Groupin kautta, vaikka teemme jokaisen asiakkaan kohdalla parhaamme sopivan ja mahdollisimman edullisen pankkilainan etsimiseksi.

Limiitti lyhyesti:

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainasaldo: 500 tai 2000 euron luottoraja
 • Luoton nostaminen: 100 – 2000 euroa
 • Korko: Korkotiedot löytyvät täältä: Limiitti.fi/Hinnasto
 • Hakemus: Ilmainen ja voit täyttää sen netissä 24/7
 • Minimilyhennyserä: 49 € kuukaudessa.

Limiitti -luoton korko muodostuu esim. seuraavasti

Esimerkki luoton lyhentämisestä: 500 tai 2000 euron jatkuva laina. Luoton nostopalkkio 5,0 % + 9,90 euroa, nimelliskorko asettuu 23,88 – 72,00 %:n välille.

Luoton lyhennysaika: vähontään 3 kk tai max. 30 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Luoton voi myös maksaa kertaerässä kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Todellinen vuosikorko: min. 49,77 %, max. 131,66 %. Esimerkki luoton lyhentämisestä: 1 500 € nostolle todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaisveloitus  on 1894 euroa, olettamuksena, että kuluttaja nostaa kerrallaan 1500 euroa ja lyhentää luoton takaisin 12 kuukaudessa 12 kpl erissä.

Kuukausierä alkaen: Vain 49 euroa.

Pyydä oma Limiitti-tarjous tästä ilmaiseksi >>

Limiitti on jatkuva saldo, joka kulkee messissänne aina

Limiitti lainaa normaaliin arkeen

Limiitti.fi on normaali palvelu, joka on tehnyt ja tekee kaiken aikaa monen suomalaisen arjesta astetta helpompaa. Välillä, kun tilin saldo on huono ja pesukone tai laskut painavat päälle, on Limiitti paikallaan.

Tällä hetkellä Limiitin myöntävät luottorajat ovat 500 – 2000 euroa eli luottoprofiilin tarkastelun jälkeen saat näistä toisen. Toimintaperiaate menee niin, että saattte siis käyttöönne virtuaalisesti toimivan luottokortin, josta nostotapahtumat päätättte Te ja nostot siis siirtyvät suoraan pankkitilillenne. Kyseessä on vakuudeton laina, johon ei tarvitse esittää omaisuutta, etkä tarvitse takausta lainalle.

Lainaa jokaiselle suomalaiseen perusarkeen Limiitti -palvelusta

Limiitti kokemuksia

Kokemuksia Limiitti -palvelusta on sen alkuvuosilta ja niitä on vaikka millä mitalla. Sanoisimme, että suunta on koko ajan parempi ja palvelu tarjoaa juuri sitä, mitä lupaakin. Sivuston käyttäminen on nopeaa, raskaat design-elementit on jätetty pois erityisesti mobiilikäyttäjät mielessä pitäen, joka on positiivinen asia. Mobiilikäyttö kun kasvaa jatkuvasti raskaalla kädellä ihmisten siirtyessä aina enemmän mobiili- tai tablettilinjalle.

Ainoa miinus luotossa on vielä sen hankalasti ymmärrettävä korko, sillä se koostuu monesta eri kulusta. Tosin sen ei kannata antaa hämätä, sillä todellinen vuosikorko ja kuukausierän sopivuus yleensä riittää jokaisen ”ymmärtämään yskän” ja kokonaiskuvan yleensäkin.

Kattavista lisäpalveluista voi antaa plussaa

Palvelun lisäpalvelut ja yleensäkin sen ripeys ovat asioita, joista voi antaa plussaa. Lisäpalveluihin kuuluu esimerkikisi seuraavat:

 • Maksuvapaa kuukausi
 • Eräpäivän muutos
 • Kätevä verkossa toimiva MySaldo -palvelu
 • Nostot kännykällä 24/7
 • Noston ajastaminen (esim. seuraavaksi aamuksi 8 tunnin päähän)

Limiitti -esittelyitä on pitkin verkkoa, mutta Luotto.org:ssa pyrimme pysymään aina ajan tasalla sekä vähän paremmin kuin muut lainavertailut. Krediitit annamme kuitenkin Talouteen.com -palvelulle, joka on esimerkillisesti rakentanut kattavan esittelyn palvelusta.

Kerro omat kokemukset palvelusta

Voit jättää palautetta meille sähköpostin kautta palveluun liittyen, mutta parhaiten viesti ja rakentava palaute menee perille, kun olette yhteydessä suoraan Limiittiin.

Valitettavasti kommentit ovat tällä hetkellä poissa käytöstä niiden houkutellessa enimmäkseen robottiliikennettä ja spam-viestejä, vaikka toivoisimme ihmisten oikeita ja aitoja kokemuksia.