Vippi

Vippi.fi on tuttu, todella tuttu. Kyseessä on vanha vippipalvelu, joka on ottanut kulutusluotto -suunnan eli vastapainoa löytyy, jos ette saa Luotto.org -kilpailutuksesta yhtäkään tarjousta. Jos maksukykyä löytyy ja tarvitsette kuitenkin yli 2000 euron lainaa, niin parempaa paikkaa ei ole ja Vippi tulee vasta kysymykseen, jos tarjouksia ei todella irtoa.

Vippi on Saldon tarjoamana kulutusluotto ja samalla perinteinen vippi, joka joustaaTarjolla on joustoluottoa 100 – 2000 euron väliltä ja kulutusluottoa 2000 – 10.000 euron väliltä. Palveluun pääset tutustumaan sen omilta kotisivuilta tästä.

Pienemmissä vipeissä ehdot ja kulut ovat kohdillaan, mutta kulutusluotto ei ole edullisin tai edes pääse kärkikymmenikköön tässä vaiheessa. Vippi -palvelulla on tosin ollut tapana parantaa otteitaan, mutta nyt pitäisi laskea korkoa ja reilusti, mikäli kovassa luottokilpailussa pärjääminen olisi muunkin kuin brändin puolesta mahdollista.

Tosin, kukaan ei väitä, etteikö pelkkä brändi riittäisi, mutta suosittelemme käyttämään puhdasta järkeä, kun lainaatte rahaa suuremmissa määrin.

Vippi on nyt kulutusluotto?

Sitä se on. Kuluttajien ei kannata elää välttämättä liian raa’asti enää vanhan kansan termeillä, koska ’vippi’:hän tarkoittaa lainaa heti tai ainakin nopeaa sellaista, summa jääköön sitten kahden ihmisen keskiseksi asiaksi. Näin asia on ollut jo kivikaudelta asti tai niin kauan, kun historiaa on painettu kansiin tai edes ajateltu.

Kuitenkin itse Vippi palvelua vertailtaessa moniin lainoihin huomaa, että aina kun uusi laina aukeaa, joutuu myös kyseinen firma rakentelemaan palikoita uudesta kulmasta. Kokemuksia asiasta yrityksellä on kuitenkin paljon, joten se ei ole jäämässä jalkoihin kovassa ja julmassa lainamaailmassa.

Vippi kulutusluotto tai se perinteisin - sinä valitset

Korko palvelun lainoissa

Korot on varsinkin kulutusluotto -lainassa todella yksinkertaisesti ymmärrettävissä, kun siihen ottaa ensin perehtyäkseen.

Kulutusluotto: Kyseessä annuiteettilaina, joka tarkoittaa, että luotto lyhennetään tasaerissä. Korko on 0,09 – 69,09 % ja todellinen vuosikorko (sisältää kaikki kulut) alkaa 12 %:sta. Laina-aika kulutusluotossa on 13 – 80 kk.

Vapaa luotto eli itse ”Vippi”: Ei niin yksinkertainen, mutta suoraan sivulta lainattuna:

Luoton tyyppi: 500 tai 2000 euron jatkuva & joustava laina. Luotossa on nostopalkkioasetelma 2,7 % + 9,90 € – 9,9 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 – 84 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,9 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1873,13 euroa, jos kuluttaja vippaa kerralla 1500 euroa ja maksaa sen takaisin 12 kuukauden erissä.

Todellinen vuosikorko min. 49,9 %, max. 189,3 %. Lainan maksuaika: min. 8kk ja max. 39kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Pyydä tarjous Sinulle sopivaan lainaan tästä

Vippi.fi kokemuksia

Parempi suunta, enemmän asiakkaita ja järkevämpi suunta, kiteytys kyseiselle palvelulle siis, Rahakorneri.com sanoilla siis toisin sanoen. Vippi palveluna itse on sekin ymmärtänyt, että pikavipit ovat jäämässä. Mutta termi vaihtuu ja siihen on syynä nopeampi teknologia ja käsittelyn ei tarvitse olla manuaalista. Näin siis toimivat jo lähes kaikki netissä toimivat pankitkin. Kun haet lainaa pankista, voit yhtä hyvin kutsua sitä vipiksi, jos saat päätöksen nopeasti – kuten useasti saatkin.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

  • Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi
  • Osoite: https://www.vippi.fi
  • Puh. nro: 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 € / min & mpm 0,08 € + 0,17 € / min)*
  • Lainahakemus: Avoinna aina netissä 24 tuntia / vrk joka päivä

*Hämmentävä puhelinnumerohinta, mutta näin Vippi ilmoittaa sivuillaan – suosittelemme sähköpostia. Palvelu vastaa sähköposteihin arkisin kello 07:00 – 21:00 välillä ja viikonloppuisin klo 10:00 – 18:00. Puhelinasiakasneuvoja kuitenkin toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

Omatkin kokemukset saa jakaa – myös suoraan meille

Meille voi antaa palautetta, mutta nyt toistaiseksi robottivirran estämiseksi olemme sulkeneet kommenttipuolen. Yli 90% palautteista ja viesteistä on roskaa, suoraa mainontaa tai automaattisten viestintävälineiden luomaa tekstiä, jonka tukkimiseen emme tuhlaa energiaa.

Sen sijaan jokainen ihminen löytää sähköpostin sivun oikeasta yläkulmasta, jonka kautta kaikkiin kysymyksiin vastataan takuuvarmasti. Vielä paremmin viesti menee perille suoraan Vipille, jos otatte heidän sähköpostiin yhteyttä asiallisesti, mutta jämäkän varmasti.