Vivus.fi

Vivus.fi on yksi raikkaimmista ja samalla kokeneimmista pienempiä lainoja tarjoavista lainayrityksistä. Sen ilmainen ensilaina on yhä pramea sisäänvetotuote, mutta muutoksia on tulossa.

Vivus lainaa luottoa rahan muodossa juuri oikealla hetkelläBrändi on vahva, joten oletetettavasti tuote tulee ”huonontumaan” (pienemmät tuotot itse palvelulle), mutta siinä samassa parantumaan lainatuotekuluttajan kannalta.

Siltä löytyy kaikki elementit rakentaa parempia lainoja kuluttajille ja tällä hetkellä se tarjoaa yhä Suomen ensimmäisenä ilmaista lainaa uusille asiakkailleen. Tosin tämä tulee oletettavasti muuttumaan pian, koska ymmärrettävästi hyväntekeväisyys ei ole Vivuksen ala. Yksikään lainapalvelu tai -välittäjä ei ole hyväntekeväisyyttä ja kritisointi on vahvaa, mutta lainan kilpailutus on tärkeintä, mitä ikinä vain voitte tehdä, mikäli etsitte luottoa – millä vaan tasolla. Suora Vivus – Hakemus tästä.

Vivus.fi on helppo laina uusille asiakkaille 400 euroa, kun ilmaista lainaa

Vivus kokemuksia

Vivuksen lainoissa vain taivas on rajana, ”maailma on vain se isobroidi ilman sääntökirjaa”. mutta Vivus noudattaa silti Suomen lakeja ja säännöksiä huolimatta negatiivisesta ihmisten sanomasta ja muuten palvelulla ei olisi mitään saumaa menestyä näin huolellisesti kilpailluilla, jyrkillä ja kasvavilla  markkinoille, mitä tulee mainostuspuoleen. ”Heikoimmat syödään elävältä.” Eli kyllä Luotto.org on myös mainosinformaatiopohjainen sivusto, mutta tärkeintä meille on tarjota kaikille suomalaisille arvokasta tietoa kaikista lainoista, myös jäljellä olevista pienemmistä alle 2000 euron lainoista.

Vivus pärjää, sillä adaptoituu paremmin kuin monet muut, mutta sen vahva brändihän sen lopulta mahdollistaa. Toki vuodet, iso rahallinen panostus markkinointiin ja valtava työtaaka on luonut palvelulle eväät siihen – ja ihan ansaitusti. Korkokattomuutokset ovat muovanneet Vivuksen lainatuotteista vain parempia, vaikka kuuluisa ilmainen ensilainatarjous on poistunut valikoimasta – koe se itse tästä.

Vivus kertoo kuinka haet lainaa helposti sopivalla tavalla

Kenelle Vivus lainaa rahaa?

Vivus lainaa rahaa kaikille luottokelpoisille ihmisille, joiden ikänumerot ovat siellä kahdenkympin yläpuolella. Valitettavasti alle 20-vuotias ei voi saada hyväksyttyä luottopäätöstä Vivukselta.

Lisäksi myönteiseen päätökseen tarvitaan riittävät näytöt tuloista ja osoite Suomessa pankkitilin ja -osoitteen kera. Muuta palvelu ei vaadi, mutta pääkriteerit pitää olla kunnossa ja kunhan terve järki on mukana, niin mitään ongelmia ei varmasti ole.

Vastuullisuus ja lainaaminen kuuluvat Vivukselle

Vivus.fi on vastuullinen palvelu, vaikka monet kukkahatut katsovat vähintään monookkelit päässä, että missä mennään. Asia ei ole kuitenkaan edes sinne päinkään, mitä ne olivat aikaisemmin. Eli tämä ei ole mikään solvaus rullaluistelijoita kohtaan, vaan lähinnä pieni niitti lobbaukselle, joita ajavat massat eli media, pankit ja pinnallinen Suomen edesmennyt demokratia.

Vastuullinen ja nopea, Se on Vivuvs

Kolme peruspilaria on kuitenkin kunnossa, mitä tulee Suomen lakiin

  • Suomen laki (luonnollisesti)
  • Vastuullinen lainaaminen (et saa lainaa, jos et pysty maksamaan sitä takaisin)
  • Kyberturvallisuus (henkilötiedot pysyvät salassa)

Tartu pilareihin ja täytä ilmainen hakemus tästä

Huomaa kuitenkin, että hakemuksen jättäminen ei ole sidonnaista ja kehotamme kaikkia yli 2000 euron lainan perässä olevia suoraan siirtymään kilpailutushakemukseen, sillä keskimäärin parempaa on luvassa.

Vivus ja varttitunnin venttaus

Venatkaa vartti, ja päätös on teidän. Kuulostaa helpolta, eikö? Sitä se on. Vivus on todella nopea, sillä päätös pystytään antamaan melkein heti. Systeemi on rakennettu algoritmipohjalle eli sopivat lainaajat on helppo löytää. Ei siis huolta, että joutuisitte jäämään odottelemaan päätöstä pitkään.