Avida Finance laina

Avida Finance tai Avida Finans AB on nimestäkin päätellen Ruotsista, mutta palvelu on laajentunut nyt Suomeen ja Luotto.org tietenkin on ottanut näin kilpailukykyisen pankin mukaan kilpailutusohjelmaan.

Valitse lainasumma alapuolelta ja katso ilmaiseksi, millaisia tarjouksia saat. Sinulle voidaan tarjota joko Avida Lainaa tai luottoa yli 20 muulta pankilta / lainapalvelulta, joiden kautta hakemukset kilpailutetaan tähtäimessä kuluttajaa miellyttävä mahdollisimman alhainen korko.

Yleensä tarjouksia irtoaa vähintään 5 kappaletta, mutta mahdollisuudet myös 25 tarjoukseen ovat olemassa!

Kuinka paljon Avida Finans AB myöntää lainaa?

Pankin suurin tarjolla oleva lainasumma on 50.000 euroa siinä missä pienin taas on 500 euroa. Luotto myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia sekä korko räätälöidään jokaiselle hakijalle erikseen.

Korkoon vaikuttavat tekijät ovat mm. lainasumma, maksuaika ja hakijan tulot. Yhteishakijan kanssa lainatessa parannat mahdollisuuksiasi saada lainatarjouksen paremmalla korolla ja toki kilpailuttetuna useammasta paikasta. Lainoissa on maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Avida Finance kokemuksia ja asiantuntija esittely

Kun haet Avida-luottoa – et maksa oskaan turha ja lainaaminen on turvallista, sillä pankki käyttää vahvaa sähköistä tunnistautumista. Lainalaskurista voit valita lainasumman sopivasti, tosin Luotto.org -palvelussa teet sen jo meidän päässä ja tarjoamalla samalla hakemus niin Avida Finance -lainan kuin monien vastaavien, kuten Monobank ja Kaarna laina -palveluiden tarjoukset. Sekä päälle viel 22 eri palvelun luotot!

 

Kokemuksia Avida Finance -pankista ja sen lainoista

Avida on toimiva ja toivottu lisä Suomen kulutusluottopalvelukilpailuun, jotta hintoja saadaan vielä lisää alas – toivottavasti. Palveluna se on enemmän tunnettu Ruotsissa, mutta se on lisännyt näkyvyyttään pikku hiljaa myös Suomessa. Pankilla ei ole kivijalkaa edes Ruotsissa, joten se on 100% verkossa palveluaan pyörittävä palvelu.

Lainoja myönnetään yksityisasiakkaille siinä, missä yrittäjälle myös. Avida Finans tarjoaa parasta asiantuntemus kaikille sen asiakkaille, niin nykyisille kuin myös uusille ja samoin yrittäjänä olet oikeutettu samoihin palveluihin.

Avida Suomen yhteystiedot:

  • Avida Finans AB
  • Suomi – Finland
  • Linnoitustie 6 B, 02600 Espoo
  • Tarkka käyntiosoite konttorilla on Säterinportti, Linnoitustie 6 B, 02600 Espoo

Lue tarkempi puolueeton asiantuntija-arvostelu osoitteesta: Talouteen.com – Avida Fnance.

Asiakaspalvelu

Jos haluat itse kilpailutukseen liittyvää tietoa, voit kysyä Chat-ikkunan kautta kysymyksesi, mutta mikäli sinulla on asiaa suoraan Avida Financelle sähköpostilla luotto@avidafinance.com tai puhelimella nrosta: 075 755 0070

Nykyiset asiakkaat voivat käyttää sähköpostia maksupalvelu@avidafinans.fi

Aukioloajat:

Ma-Pe 09:00- 11:30 ja 12:15-16:00

Huom – suosittelemme aina tarkistamaan nykyaikaiset asiakas- & lainapalvelu -aukioloajat palvelun sivulta, sillä niiden suhteen tapahtuu joiden pankkien kohdalla melko tiuhaankin muutoksia.