Kaarna Laina

Kaarna Laina on osa kansainvälistä suurta lainakonsernia ja se on ilman muuta pankki, joka on päässyt myös meidän kilpailutukseen mukaan. Raudan luja Kaarna Laina on vakuudeton kulutusluotto 2000 – 40.000 euroa, joiden takaisinmaksuajat ovat pitkiä – korkeintaan jopa 15 vuotta!

Jos tarvitset suurempaa lainaa kuin 40.000 euroa, on Luotto.org & Salus Group oikea paikka, sillä kilpailutamme lainat aina 60.000 euroon asti – yhdellä ainoalla hakemuksella.


Kun teet maksuttoman lainahakemuksen, saat tarjouksen Kaarna -palvelusta ja tämän päälle jopa 24 muun eri pankkipalvelun kautta!

 

Kaarna laina kokemuksia

Palvelu on toimiva ja sen kautta voit löytää omaan käyttötarkoitukseen sopivan lainan sellaisella korolla, mikä passaa teille. Kaarna käsittelee hakemukset lakien mukaan ja asiakastiedot pidetään luottamuksellisesti salassa.

Lainaaminen onnistuu mobiilissa ja mitään vakuuksia tai takaajaa ei tarvita monimutkaistamaan lainaamisprosessia. Kaarna on onnistunut lainapalvelu, joka joustaa tarvittaessa eli sen asiakkaat ovat hyvissä käsissä silloin, kun talous vähän takkuaa.

Ylimääräisiltä kuluilta, kun ei voi kukaan välttyä koko elämäänsä, ellet sitten ole Hannu-Hanhi.

Suosittelemme pyytämään ilmaisen lainatarjouksen Kaarnalta ja samalla 24 eri pankilta / lainapalvelulta tästä: Lainahakemus.

Kaarna -lainasta on hyvä tietää:

 • Ikäraja: 24 vuotta (kilpailutus tosin vaatii vain 20 vuotta ikää)
 • Lainat: 2000 – 40.000 euroa
 • Maksuaika: Joustavasti 2-15 vuoden ajalta
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia
 • Henkilökohtainen ja räätälöity laina kaikille hakijoille
 • Maailmanlaajuiset erittäin vahvat ja luotettavat taustat
 • Tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen
 • Kk-erän voi räätälöidä sopimaan omaan taloustilanteeseen

Täytä lainahakemus saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella >>

Kenelle Kaarna laina sopii?

Kaarnalla on tietyt kriteerit, mutta lainana se sopii kaikille ja se on laadittu vapaaseen käyttötarkoitukseeen. Yleisimmät kohteet ovat autolaina, remontointilaina, lainojen keskitys ja sisustamiseen / kotiin liittyvät rahoitukset.

 • Ikärajavaatimus on 24 vuotta
 • Bruttulot täytyy olla vähintään 1500 euroa / kk
 • Kaarna ei salli maksuhäiriömerkintöjä
 • Osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Toisin kuin luullaan, voit hakea lainaa, vaikka sinulla on ennestään luottoja auki. Lainan hakeminen voi olla jopa järkevää, sillä monet käyttävät suuremman kulutusluoton ennestään otettujen kalliiden pienien lainojen tai osamaksujen pois maksamiseen.

Paljonko voin saada lainaa ja millä maksuajalla?

Kaikki on kiinni sinusta, tosin voit saada palvelusta myös vastatarjouksena pienemmän lainan, jos taloutesi ei ole aivan toivotulla tasolla.

Lähtökohtaisesti sinulle kuitenkin tarjotaan juuri sitä summaa, mitä haitkin eli jotain 2000 – 40.000 euron väliltä ja 2 – 15 vuoden joustavalla laina-ajalla. Pääset tekemään kilpailutuksen ja hakemuksen klikkaamalla kuvaa alapuolelta. Myös lainan kilpailutus onnistuu siinä samalla!

Kaarna laina hakemus ja sen viimeistely

Millainen korko ja kulurakenne luotossa on?

Kaikki on henkilökohtaista. Jokaista hakijaa kohden räätälöidään sopiva korko, joka on sidottuna 3 kk:n Euriboriin. Esimerkiksi 2000 euron lainassa on pohjakorko, 149 euron avausmaksu ja 8 euron / kk-tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko olisi tässä esimerkissä 28,22 %.

Korko on keskimääräistä korkeampi, sillä esimerkissä on käytetty vain 24 kuukauden maksuaikaa. Mitä suurempi summa on ja laina-aika on, sen pienempi on myös todellinen vuosikorkoprosentti. Tietenkin tähän vaikuttaa myös hakijan talouden kunto.