Bank Norwegian

Bank Norwegian on ollut aina sen tulosta lähtien nousujohteessa ja on hyvin selvää, mistä se johtuu. Se on myös kilpailutuksessa kärjessä, sillä sen korko on keskimäärin pienin, vaikka poikkeuksia on tietenkin paljon. Varsinkin pienemmissä 2000 – 10.000 euron lainoissa.

Norwegian Bank kuuluu Luotto.org -yhteistyökumppanikomppanjaan eli saat sieltä tarjouksen, kun teet lainan kilpailutus -hakemuksen meille.

Huomaa aina meidän palvelussa se, että kilpailutat yhdellä hakemuksella monta pankkia. Ilman sitoumusta, ilman maksuja tai mitään kuluja.

Luotto.org on kilpailutuspalvelu, joka on edelläkävijiä kaikkiin muihin verrattuna! Löydät myös kaikki lainapalvelut meiltä, jotka ovat rekisteröity Suomeen, mikäli et saanut lainaa jostain syystä.

Bank Norwegian

Kulutusluotot ilman vakuuksia, lainojen jälleen yhdistämiset ja keskittämiset sekä jos olet hakenut palvelusta lainan, myös sen korotus onnistuu Bank Norwegian -pankilla.

Palvelu on ollut yksi suosituimmista palveluista netissä, kun lainojen yhdistäminen, on ollut tarpeen. Sen avulla yhdistät kaikki nykyiset lainat kätevästi ja alat säästämään välittömästi kuukausikuluissa. Kokonaiskulut pienenevät huomattavasti ja huolehdittavana on vain yksi lainalasku per kuukausi.

Bank Norwegian esittely:

  • Ikäraja: 23 vuotta
  • Luoton määrä: 1000 – 60.000 €
  • Edulliset pankkilainat pienellä kuukausierällä
  • Todella pitkä maksuaika ja joustava sellainen samalla
  • Saat aina päätöksen heti
  • Pankki ilman vakuuksia ja takaajia
  • Laina myös pienituloiselle (tulorajaa ei erikseen määritelty)
  • Yhdistelee kaikki kalliimmat lainat ja keskittää ne yhdeksi lainaksi
  • Lainalle tarjolla myös lainasuoja

Hae tarjous Bank Norwegianilta sekä 25 pankista tästä

Tarjouksen hakeminen on 100% ilmaista! Et myöskään aseta itseäsi mihinkään markkinointitulvaan, vaikka jättäisitkin hakemuksen sisään Luotto.org -palveluun.

Bank Norwegian kokemuksia

Huipputason kokemukset jo aivan alkuvuodesta 2016, kun pankista alkoi kuulumaan myös täällä Suomessa enemmän. Tännehän itse pankki rantautui hieman tuota ennen 2015 vuonna ja juuret sillä ovat vuodessa 2007 eli osaamista on jo reilusti yli 10 vuotta. Osa-omistajana toimii tunnettu ja kasvava maailmanlaajuisia lentoja operoiva Norwegian -lentöyhtiö, joka tuo myös hieman lisänimeä pankille.

Kun lainaat Bank Norwegianilta, niin et pety ja se tulee luonnollisesti mukaan kilpailutuspakettiimme. Yksi hakemus siis tässäkin tapauksessa riittää. Tarjouksia tulee sen mukaan, kuinka moni pankki haluaa lähteä tarjoamaan teille lainaa.

Lue lisää Bank Norwegian pankista osoitteesta www.talouteen.com, josta löydät kaikista kattavimmat tiedot ja paljon kommentteja liittyen pankkiin. Artikkeli / esittely on yksi ensimmäisistä Suomessa julkaistuista artikkeleista Norwegian Bankista.

Lainasuoja

Norwegian Bank tarjoaa myös lainasuojan, jonka voit hakea heti, kun olet hakenut lainan tai myöhemmin. Se ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan sen hinta on Lainasuojan hinta on 7,9 % luoton ilmoitetusta kk-maksuerästä. Esim. jos kk-eränne on 100 euroa, vakuutuksen hinnaksi tulee 7,90 € / kk. Vakuutus maksetaan etukäteen ja se näkyy eriteltynä selvästi sopimuksen / hakemuksen yhteydessä. Jos päädyt ottamaan lainasuojan, kannattaa tutustua siihen vielä tarkemmin palvelun kotisivuilta.

Norwegian Bank Mobiilisovellus

Jos olet päätynyt Norwegian -luottoon, on sinulla käytössä ilmainen kätevä mobiilisovellus. Sen avulla kontrolloit kaikkia pankkipalveluitasi helposti PIN-koodilla tai sormenjälkitunnuksen avulla. Myös kasvojentunnistus onnistuu eli kyseessä on todella edelläkävijä -sovellus, mutta niin on myös pankkikin.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yhteystiedot pankilla ovat Norjassa, tosin totta kai pankki toimii myös ihan suomeksi tai tuskin pankkipalvelulla muuten olisi sitä lähes 175 000 asiakasta meillä Suomessa pelkästään.

Nykyinen postiosoite on: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norja

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu toimii verkossa löytyvällä kaavakkeella, sähköpostilla asiakaspalvelu@banknorwegian.fi -osoitteessa tai puhelimella numerosta 07532 66 200 (pvm/mpm).