GF Money

Rahoitusyhtiö GF Money on muovannut itselleen täysin uuden ilmeen ja tästä syystä se on otettu mukaan myös meidän lainapaneeliin eli, kun kilpailutat lainat, on GF Money kulutusluotto myös mukana tässä.

Lainapuolella se on keskittynyt vähän pienempiin lainoihin alkaen 100 eurosta 10.000 euroon asti. Kaikki lainat ovat senkin puolelta luonnollisesti vakuudettomia, eikä niissä ole mitään epäselviä ehtoja tai jemmattuja jälkiveloituksia. Kun jätättä maksuttoman yhden hakemuksen, saatte siis myös GF Moneyn kautta lainatarjouksen, mikäli palvelu katsoo teidät sopivaksi asiakkaaksi.


GF Money lainaa pääasiassa kulutusluotto yksityishenkilöille netistä 10.000 euroon asti

Etuna sen lainoissa on se, että saat lainaa heti, tosin mistään pikavipistä missään tapauksessa puhuta. Se kuvailee palveluun sloganilla ”Uusi raha on syntynyt”, mutta osuvampaa olisi ehkä sanoa, että ”uusi nopea raha on syntynyt”, mutta senhän päättää Rahoitusyhtiö GF Money itse.

Palvelun uusissa kulutusluotoissa on nopeutta, jämäkkyyttä ja potkua!

GF Money kokemuksia

GF Money on järkevän hintainen laina, kun tarvitset sellaista nopeasti, mutta ihan kärkipäässä lähtisi suosittelemaan sen 5000 – 10.000 euron lainoja, sillä edullisempaakin pitäisi olla tarjolla. Tämä selviää kuitenkin, kun olet kilpailuttanut lainan, joka onnistuu tästä.

Pienet kulutusluotot henkilöasiakkaille ovat kuitenkin ”myyneet” yllättävän hyvin eli uudessa organisaatiossa ollaan saatu aika paljon, vaikka pääpörssilistautumiseen asti GF Money ei kuitenkaan tuoreempana firmana yltänyt. Se ei kuitenkaan ole estänyt palvelun kasvua ja menestymistä tuuman tuhannesosaakaan.

GF Money kokemuksia voi kehua suoraan sanoen

Meidän kokemukset lainapalvelusta lyhyesti

Mitä sitten taas tulee meidän kokemuksiin, niin GF Money kokemukset ovat kyllä pienissä luotoissa keskivertoa paremmat. Emme kuitenkaan suosittelisi sitä ensikädessä kenellekään, joka etsii useamman tuhannen lainaa, emmekään varsinkaan silloin, jos puhutaan 10.000 euron luotosta. Korkokilpailussa se ei pärjää, mitä tulee tämän sortin lainoihin, tosin, mikäli muut vaihtoehdot ovat vähissä, niin asia on aivan toinen. Te päätätte, mutta meidän tehtävänä on yrittää ohjata teitä oikeaan suuntaan.

Koroista ja tarjouksista

Alle 2000 euron lainoissa saadut tarjoukset ovat kuitenkin hyviä ja tästä vielä pari tonnia suuremmatkin menettelevät eli palvelua ei todellakaan voi naulata arkun karmiin tai yhtään mihinkään. Kokeilemisen arvoinen lainapalvelu aivan ehdottomasti – tästä ei päästä yli, eikä ympäri ja korko nyt on vaan mitä on.

Asiakaspalvelu ja aukioloajat

  • 09 427 05044
  • asiakaspalvelu@gfmoney.fi
  • Avoinna arkisin klo 8-22, viikonloppuisin klo 12-20

Asiakaspalveluun saat parhaiten ja nopeiten yhteyden soittamalla. Ja ottakaa huomioon samalla, että kyseessä on nimenomaan kuluttajalainojen asiakaspalvelu. Jos siis olette vailla tietoa kiinteistövälityksestä tai yritysrahoituksesta, löydätte tiedot siirtymälle palvelun sivulle.

Jos haluat olla palveluun suoraan yhteydessä, suosittelemme ehdottomasti ottamaan heihin yhteyttä. Vaikka toki meiltäkin löytyy Live-Chat asiakasneuvonta, jonka kautta saatte kyllä informaatiota nopeasti liittyen lainapalveluihin sekä pankkien, joiden kanssa teemme yhteistyötä.