Halino

Halino on varma pankkivalinta kaikille, jotka haluavat lainaa 500 – 8000 euron väliltä tai tosin mitä summaa tahansa, sillä Luotto.org:n uuden teknologian luoton kilpailutuspalvelu hoitaa tarjoukset aina 60.000 euroon asti. Ja 100% maksutta, eikä yhdessäkään tarjouksessa ole mitään sitoutumisvelvoiteta.

Kilpailuta lainat napsauttamalla Halino -kuvaketta ja kerää parhaiden pankkien räätälöidyt tarjoukset siinä samassa vertailupohjaksi.


Huomaa meidän ainutlaatuinen etu – voit saada yhdellä täsmähakemuksella yläpuolelta jopa 25 kappaletta luottotarjouksia.

Halino

Halinolla on lainoja tai enemmän kulutusluottoja suhteellisen rajoitetusti, mutta 8000 euroon asti silti. Sen korot ovat aina henkilökohtaisia, josta on muodostunut enemmän sääntö kuin poikkeus. Mitä parempi rahakondis, sitä halvempaa lainaa tulet saamaan on kohtuullisen hyvä nyrkkisääntö.

Halino -lainapalvelun perustiedot

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Luottotarjonta: 500 – 8000 euroa
 • Maksuaikaa: 1 – 8 vuotta oman päätöksen mukaan
 • Halinon lainat ovat vakuudettomia ja takausta ei vaadita
 • Kilpailuta laina aina ilman kuluja
 • Ei ylimääräisiä kuluja, vaan suoraa läpinäkyvää toimintaa
 • Lisäominaisuuksina mm. Lainaturva ja maksuvapaa kuukausi

Voit kilpailuttaa Halinon ja 24 muuta pankkia tästä

Halino kokemuksia

Halino on toimijana vanha ja pitänyt jopa hämmentävän matalaa profiilia. Lainapaikkana se on kuitenkin varma ja vakaa, eikä se tarjoa mitään yllätyksiä, vaan vastuullisen lainaamisen elementit ovat olleet aina sen käytössä eli maksuvapaat kuukaudet tiukan paikan tullen, lainaturva ja lakien tiukka noudattaminen.

Palvelu itsessään on hyvin sulava ja kun haet lainaa meidän kumppanin välittämänä, on Halino yhteistyössä eli saat kohtuullisen suurella varmuudella tarjouksen sieltäkin suunnasta. Myös lainojen yhdistäminen on mahdollista Halinolla, tosin maksimilainasumma on rajoitettu 8000 euroon eli suuremmat kulutusluotot myönnetään toisesta suunnasta ja toki me uudessa lainapalvelussa, Luotto.org:lla, välittämme lainaa aina 60.000 euroon asti.

Lainan maksuturva

Joskus kun sataa, niin ei hätää, koska: Halinolla on vapaaehtoinen lainaturva kaikille asiakkaille, jotka haluavat olla varmoja, että lainan lyhennyksessä ei tule ongelmia ja yöunet eivät kärsi sitä kautta. Maksuturva ei kuitenkaan tulee ilmaiseksi, mutta mikäpä tässä maailmassa on enää ilmaista.

Lainaturva on esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai muiden talousseikkojen kannalta erinomainen lisä lainaan. Suosittelemme siis harkitsemaan sitä, päätit sitten ottaa luottotarjouksen vastaan Halinolta tai joltain toiselta pankilta. Kaikki lainapalvelut eivät sellaista kuitenkaan tarjoa, joka kannattaa upottaa kaaliin, mikäli sellaista etsit lisäominaisuudeksi.

Asiakaspalvelu ja tiedot Halino -yrityksestä

Jos olet päätynyt Halinon lainapalveluun, niin suosittelemme olemaan heihin suoraan yhteydessä, mikäli kysymyksiä ilmenee. Jos tosin epäröit tai sinulla on kysyttävää Luotto.org -palvelusta sekä saaduista lainatarjouksista, niin vihreä Chat-nappula oikealla alakulmassa vastaa nopeasti kaikkiin kysymyksiin.

Nopea Halino lainapäätös

Yritystiedot:

 • Yhtiö: Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike
 • Osoite: PL 5600, 00002 Helsinki
 • Puh nro: 0206 90191
 • Sähköposti info@halino.fi

Halinolla ei ole kivijalkaa Suomessa, sillä se on keskittänyt toimintansa täysin verkkoon nettisivujen ja sosiaalisen media kautta.