MyLender

MyLender -nettipankki on myös vahvan osaamistaustan ja helpon prosessin rekisteröity sekä arvostettu pankki, niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Lainaa pankki tarjoaa 30.000 euroon asti ja pisin mahdollinen maksuaika on 12 vuotta. Kun kilpailutat lainan Luotto.org:lla – saat mitä todennäköisemmin tarjouksen MyLenderiltä + parhaimmillaan 24 muulta pankkipalvelulta. Muista, että vain yksi hakemus riittää ja saat aina monta lainatarjousta, mikäli täytät palvelun kriteerit, joista tärkeimpänä on puhtaat luottotiedot.


MyLender on pankki, joka lainaa ilman vakuuksia arjen menoihin, yllätyskuluihin, uusiin terasseihin ja listahan on oikeastaan loputon. Itsehän päätätte, mihin laina menee eli pipon nyörit eivät ole turhan tiukalla. Hyvät, kun nyörejä löytyy ollenkaan. Ainut nyöri on Suomen Laki, joista palvelu ei voi tinkiä, eikä voi myöskäään Luotto.org. Eli näillä korteilla mennään eteenpäin.

Lainalaskurista se kaikki lähtee

MyLender lainalaskuri on lähes yhtä pätevä kuin yläpuolella oleva työkalu, joka tosin on monipuolisempi, mutta jos haluatte hakea luottoa juurikin MyLenderiltä, niin se ei kannata. Omaa lehmää ei ole ojassa, sillä, kun kilpailutat lainat, niin näet myös muita tarjouksia kuin MyLenderin tarjoaman. Toisin sanoen, voit löytää edullisen lainan palvelusta / pankista, josta et ole välttämättä kuullutkaan ja vielä paremmilla ehdoilla. Siksi lainojen kilpailutus ehdottomasti kannattaa.

MyLender on mukana Luotto.org kilpailutuksessa ja laina on aina vakuudeton

MyLender lainojen korko

MyLender on nykyaikainen kivijalkaa vailla – ja tositarkoituksella – oleva pankki, sillä kuka nyt haluaa kiinteistökulut jo niukan luottobisneksen päälle, siis korkoina omille harteilleen. Ei korkotaso kulutuslainoissa tällä niin halpaa ole kuin asuntolainoissa.  Korkoja kun karsitaan niin aktiivisesti, että Seppo Rädynkin uralla yöruokailukarsimiset olivat ihan toista luokkaa. Tosin, nyt on jälleen se kuluttajan onni pelissä, sillä eletään aikoja, kun ”lainaaja voittaa”.

MyLender lainalaskuri on tositarkoituksellinen lainalaskirn

MyLender Kokemuksia

Palvelu pelaa ja toimii. Siinä oikeastaan todella pelkistäen kaikki oleellinen ja mobiililaiteoptimoidut sivut tekevät myös puhelimella lainaamisesta helppoa kauraa. Lainoja ei kuitenkaan myönnetä helpolla, mutta palvelu ilmoittaa kyllä yhdistävän vanhat lainat, joten ei sieltä ihan niin vaikeaa ole lainan saaminen verraten Suomen kivijalka- ja kivikausipankkeihin.

Ja pankissa on palikat todella kohdillaan, sillä kaikki on hiottu liki sataprosenttisesti kohdilleen, mutta eihän sitä satasta voi kenellekään antaa, paitsi itselleen puolivalehdelllen. MyLenderin kohdalla kohdalla erityisesti nopeudesta moititaan tai niin oli ainakin ennen.

Mutta – Sen takia kuitenkin tämä alusta on rakennettu ja yksi hakemus, monta tarjousta on mahdollistettu. Ei moitteita Lenderiin päin siis, mutta lainoja kannattaa kilpailuttaa ja vertailla – siitä ei nimittäin pääse mihinkään. Kilpailutus & Vertailu onnistuu tästä. Jätä siis vain yksi hakemus sisään, äläkä jää ähräämään paperitöiden parissa ja repimään hiuksia, jotka harmaantuvat kuitenkin – ellei näin ole jo tapahtunut, vaikka ei se kumpaakaan osapuolta rumenna tai pahenna.

Asiakaspalvelu

Asiakas sakkaa välillä valitettavasti ja korostaen, että tämä on meidän kokemuksia. Tämä meidän termistön ”Sakkaus” oli niin kuin neljätkääntökalsarit neljällä lennolla eli ei kovinkaan hyvät. Mutta asia ei liity Luotto.org:iin tai Salus Grouppiin, joka on yhteistyökumppanimme, vaan suoraan MyLender -pankkiin.

Asiakaspalvelun ajoittainen kehnous ei kuitenkaan tee palvelusta huono tai edes sinne päinkään, voidaan siis puhua vaan miinuspinnoista. Ja tarkentaen, kokemus perustuu sähköpostiasiointiin ja yleiseen hitauteen sekä epämääräisen pohdintaan. Sähköpostia voi laittaa suoraan MyLenderille (lainahakemus@mylender.fi) tai vastaavasti voit nakata viestin meidän vireään Live-Chattiin, jonka näet oikealla alakulmassa – vastaus on keskimäärin todella nopea.

Puhelimella tavoitat asiakasneuvojan arkisin numerosta 010 323 7200 (8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) kello 09:00 – 17:00 välillä.