Resurs Bank

Resurs Bank on jälleen uudempi pankki, toki nimi on monille suomalaisille tuttu. Resurs Bank lainaa pankista perinteisesti – mitä tulee siis verkossa toimivaan kivijalattomaan pankkiin – joka tarpeeseen ja aina ilman vakuita tai takaajia.

Pankin lainatarjonta natsaa niin yksityishenkilöille kuin yritysasiakkaillekin. Lainoja on tarjolla 1000 – 50.000 euroon ja maksuaikaa aina vuorokaudesta ihan sinne 12 vuoteen asti. Kun kipailutat lainat Luotto.org:ssa – tulee Resurs Bank mukaan kilpailutus ja 24 pankkia siinä samassa.

Resurs Bankin lainapäätös on nopea, sillä se tulee yleensä heti varsinkin meidän kautta, mutta voit vielä lisätietoja tarvittaessa olla suoraan pankkiinkin yhteydessä. Löydät kuitenkin oikealta alakulmasta Luotto.org:n auttavan Chat-ikkunan, josta saat nopeasti kysymyksiin vastaukset jämptin jämäkästi.

Resurs Bank lainaa varmuudella ilman vakuuksia kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin

Perustiedot Resurs Bank -pankkipalvelusta

  • Lainasummat: 1000 – 50.000 euroa
  • Maksuaika: 1 – 12 vuotta
  • Korko: Kilpailukykyinen alk. 7,59 %
  • Ikraja: 23 vuotta (mutta meillä kilpailutus vaatii vain 20 vuotta ikää)
  • Lainat aina ilman vakuuksia
  • Verkossa toimiva luotettava pankki
  • Toimii loistavasti esimerkiksi autolainana kuin lainojen yhdistelyssäkin
  • Voit räätälöidä itse sopivan kk-erän lainalle
  • Mahdollisuus hakea lainaa yhteishakijan kanssa yhteisvastuun kera

Kilpailtuta pankki ja 24 muuta lainaa yhdellä klikillä tästä

Lainahakemus aina verkossa ilmaiseksi välittömän päätöksen kera, ellei mitään lisädokumentteja vaadita, joka on todella harvinaista.

Resurs Bank kokemuksia

Resus Bank on todellakin osoittanut, että se kuuluu vähintään kilpailukykyiseen kasvavaan pankkikastiin sen fiksulla verkkoteknologiallaan ja suotuisalla kilpailussa pärjäävällä korolla.

Pankin hyviä puolia on monta ja lainoja on saatavilla yksityishenkilöille ja firmoille – kaikkiin tarkoitukseen. Päätit sitten laittaa autoon kunnon remontin, ostaa uuden sellaisen tai rahoittaa piharemontit ja samassa rytäkässä keittiön ja miksei ositten olohuoneenkin. Lainan hakeminen pankista tai kilpailuttaminen yleensäkin meiltä on aina ilmaista, eikä se velvoita siis vielä mihinkään. Hakemukset katsotaan tarkkaan ja lopulta pankki päättää esimerkiksi lainan koron ja luonnollisesti kenelle se voi ylipäätään lainatarjouksen antaa.

Maksuvakuutus lisää joustavuutta luottoon

Maksuvakuutus on lisämaksullinen ja vapaaehtoinen, mutta ehdottoman tärkeä, mikäli esimerkiksi joudut kuntoutukseen tai firman YT-neuvottelokenkä osuu juuri sinun kohdallesi. Se on joustavan lainan tärkeä ominaisuus ja maksuvakuutusta voit hakea Resurs Bankilta myöhemminkin. Mistään turhasta vakuutuksesta ei ole myöskään kyse, sillä se korvaa lainan kk-kulut ehtojen mukaisesti korkeintaan jopa vuoden ajalta.

Asiakaspalvelu, yritykset tiedot ja palautepolitiikka

Yritykset tiedot:

Puhelin: 09 622 4308

Postiosoite:

Resurs Bank AB PL 3900, 00002 Helsinki

Pääasiallinen kotipaikka:

Resurs Bank AB (publ) on Suomen sivuliike ja sen Y-tunnus on 2110471-4

Kotipaikkana on Helsingborg, Ruotsi

Asiakaspalvelu

Resurs Bankin tehokas ja nopea sekä ammattimainen asiakaspalvelu toimii sähköpostiosoitteesta: Asiakaspalvelu@resurs.fi

Voit myös käyttää kilpailutusasioissa meidän yhteistyökumppanin, Salus Groupin, asiakaspalvelu oikealla olevasta vihreästä Chat-painikkeesta.