Ostosraha

Ostosraha on monelle oikein sopiva lainapaikka ja se on ollut sitä jo monta vuotta. Pidämme sitä ammattilaisen näkökulmasta ja kuluttajakokemusten perusteella loistavana vaihtoehtona, kun tarvitset lainaa heti netistä päätöksen rävähtäessä jopa alle 15 minuutissa myös viikonloppuisin. Ensisijaisesti suosittelemme kuitenkin kilpailuttamaan lainat ja hakemaan sitten vasta muualta lainaa jos meidän laina ei kolahtanut.

Ostosraha.fi lainaa helposti vakaalla kokemuksellaPalvelulla on myös liuta kelvollisia lisäominaisuuksia (näissä on tapahtunut muutoksia 1.9.2019 korkokaton jälkeen eli kannattaa tarkistaa tämän päivän tilanne), joille saattaa olla käyttöä, kuten maksuvapaat kuukaudet, päivittäin nopeasti tavoitettavissa olevat asiakasneuvojat sekä lainan korotosmahdollisuus todella helposti.

Ostosraha on lopettanut suorien kulutusluottojen myöntämisen! Ohjaamme teidät korkokaton jälkeen edullisempaan kilpailutuspalveluun.

Pyydä maksuton lainapäätös heti näkyviin >>

Paljonko lainaa Ostosraha tarjoaa ja millaisella lainanlyhennysaikataululla?

Lainat alkavat pienistä summista, vähimmäislainasumma sen kautta on 400 euroa siinä missä palvelu pystyy tarjoamaan myös kulutusluottoa ilman vakuuksia korkokaton jälkeen 3000 euroon asti.

Lainanlyhennysaikataulu on osittain lainariippuvainen 12-36 kuukauden väliltä, mutta voit vaikuttaa siihen myös itse. Pystyt esimerkiksi koska vaan maksamaan koko jäljellä olevan lainasumman pois ilman kuluja, vaikka toki tämä ominaisuus on tullut jäädäkseen ja löytyy meidän tietämyksen mukaan joka palvelulta.

Lainalaskuri antaa valita luottosumman ja maksuajan

Lainaajan mestarityökalu on aina lainalaskuri, sillä sieltä lähdetään liikkeelle, vaikka lopullista tarjousta ei sen kautta ihan vielä saakaan.

Voit valita summan ja maksuajan, jonka jälkeen saat nähdä, millainen kk-eräarvio lainalle arviolta muodostuu. Myös kokonaiskustannukset ovat näkyvillä. Pääset kokeilemaan laskuria napsauttamalla alapuolella näkyvää kuvaa.
Ostosraha lainalaskuri

Ostosraha ja sen lainan korko on hakijakohtainen

Ostosrahan korko määrittyy aina niiden tietojen perusteella, jotka annat hakemuksessa. Tämäkin on tyypillinen tapa lähes kaikilla lainapalveluilla.

Erittäin harva antaa suoraan kaikille samaa tarjousta, koska hakijoita on joka lähtöön ja niille, joiden talous on tiukilla, ei voida välttämättä antaa yhtä hyvää tarjousta kuin velattomalle keskituloiselle henkilölle näin esimerkkinä.

Ostosraha kokemuksia

Kun laina on harkittu ja sitä haetaan juuri niihin harkittuihin hankintoihin, et voi mennä pieleen Ostosrahan kanssa. Ja harvinaista on, että kenelläkään olisi mennyt lainahommat pieleen, vaikka totuuden nimissä aivan varmasti on. Tässä ei kuitenkaan voi osoittaa lainapalvelua, vaan vika on omissa taloudenhallintakyvyissä.

Pitkä kokemus, modernissa mobiilimaailmassakin kehittyvä palvelu ja muutenkin ”rankassa lainarallissa” pärjääminen on vaativa, jonka Ostosraha taitaa erinomaisesti. Se on oikein hyvä vaihtoehto, jos et ole ensin pyytänyt tarjousta yli 25 pankilta täältä.

Suosittelemme aina ensin kaikille lainojen kilpailutusta, joka on oikea suuntaa kohti edullisinta lainatarjousta!

Kun haluat olla varma lainastasi ja tietenkin haluat, niin Luotto.org on osoite, josta löydät takuulla lainaa!

Näin haet Ostosrahaa onnistuneesti

Hakeminen on todella yksinkertaista ja toimii samalla kaavalla, kuten yleensä:

  1. Kun olet siirtynyt palveluun, tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
  2. Täytä muutaman minuutin lainahakemus
  3. Odota pieni hetki – keskimäärin 15 minuuttia
  4. Kun päätös on tehty (ja hyväksytty) – tehdään tilitys heti

Hakemus on samanlainen niin mobiililla, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Lainan korottaminen nykyisille asiakkaille toimii samalla tavalla, tosin sinun ei tarvitse muuta kuin kirjautua palveluun, jonne olet saanut jo tunnukset lainanhakuvaiheessa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalvelu palvelee joka päivä kello 08:00 – 22:00.

Puhelimella tavoitat Ostosrahan arkisin kello 09:00 – 18:00 numerosta 020 741 2030. Ajankohtaiset puhelunhintatiedot löydät palvelun kotisivuilta.

Huom! Lopetimme toistaiseksi yhteistyön Ostosraha -palvelun kanssa ja suosittelemme Ferratum Bank Joustavaa lainaa sen sijaan.

Palvelua pyörittävän yrityksen tiedot:

  • Yritys: OPR-Finance Oy
  • Osoite: Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
  • Y-tunnus: 1993902-6

Uusi ja kätevin tapa tavoittaa asiakaspalvelu, missä vaan laina-asioissa on oranssi Live-Chat -ikkuna, johon voit kirjoittaa mitä vaan.