Suomilimiitti Kulutusluotto

Suomilimiitti on pitkään tunnettu ja todistanut olevansa enemmän kuin toimiva palvelu, mutta nyt se on lanseerannut vihdoin uuden yksinkertaisemman tuotteen, joka on Suomilimiitti Kulutusluotto.

Suomilimiitti kulutusluottoPalvelulla on pitkä historia ja siitä on puhuttu paljon, jonka myötä laatu ja tuotteet ovat parantuneet ja menneet enemmän kuluttajaystävällisempään suuntaan. Taustalla toimii Lahdesta toimiva J.W. Yhtiöt Oy -yritys, joka on pyörittänyt useampaa lainabrändiä menestyksekkäästi vuosien varrella. Ensimmäiset askeleet on otettu jo vuonna 2006, joten kokemusta todella löytyy.

Suomilimiitti kokemuksia

Palvelu on parantunut ja yllättänyt meidät. Laita ilman muuta hakemus tulille, jos tarvitset lainaa 2000-5000 euron väliltä ilman vakuuksia helposti ja nopeasti, mutta kilpailuta laina meillä ensin – ja toki myös muilla tahoilla siinä samassa, jos et ole äärimmäisessä kiireessä.

Siinä missä aikaisemmin kulutusluoton hakeminen ja erityisesti sen saaminen oli hidasta, on kyseinen palvelu ja monet muut, kuten Credigo, muuttaneet hommaa ihan toiseen suuntaan puhtaasti paremmalla teknologialla.

Suomilimiitti kulutusluotto on Luotto.org arsenaalissa valintana ja kokemuksia voi kehua

Suomilimiittikin kehoittaa kaikkia lainaamaan vastuullisesti ja kilpailuttamaan lainat ensin – samoin teemme me Luotto.org:ssa.

Parempi palvelu ja korko – parempi mieli

Suomilimiitti ja erityisesti sen kulutusluotto edistyksellinen teknologia yhdistettynä kuluttajaystävälliseen korkoprosenttiin ovat ne seikat, minkä takia kyseinen palvelu puuskuttaa yhä ja sen lainalaskurista saat tietää heti, onko korko teille soveltuva vai ei.

Ja jos korko ei miellytä, niin Luotto.org etsii sen rinnalle tällä hetkellä 24 pankkia, joiden kautta tarjouksia irtoaa yllin kyllin. Näin saatte itse päättää, otatteko lainan vastaan vai ette. Vakuudettomuus ja simppeliys kuitenkin päihittää kompleksit kivijalkapankit, joita tosin niitäkin löytyy meidän laajasta valikoimastamme.

Suomilimiitti yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy

Aleksanterinkatu 17 B,15110 Lahti

Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tavoitat puhelimen kautta 03-3399-3600 (vain pvm) arkisin Ma – Pe kello 08:00 – 20:00 ja viikonloppuisin kello 10:00 – 18:00 välillä.

Sähköposti on auki osoitteessa asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi aina javastausaika on keskimäärin yhden arkipäivän verran.

Lainahakemusten käsittely tapahtuu joka päivä kello 08:00 – 22:00 siinä missä lainahakemuksen jättäminen on mahdollista kellon ympäri päivästä huolimatta. Niin jouluaattona kuin Helatorstainakin.