Balanzia pankki – Lainaa 30.000€ asti ilman vakuuksia

Balanzia on kasvussa oleva pankkilainapalvelu, joka on myös mukana meidän rivistöissä. Lainassa on erinomaiset puolet ja ne paranevat par’aikaa – ihan siinä niin kuin viskikin ja me suomalaiset kuluttajat. Eli, ellet osta halpaa rivistöpulloa tai vanhene ”vuotta vuorokaudessa”, tämä täsmää myös lainoihin. Edullinen korko lainassa on todella helppo valikoida Luotto.org palvelun kautta.


Miksi lainaa Balanzia -palvelusta?

Balanza laina on järkevä ratkaisu kaikille, jotka tarvitsevat lainaa. Olit sitten yksityishenkilö tai yksityisyrittäjä. Kun on aika ottaa hanskat käteen ja ottaa kulut kouraan, on balanssi paikka, johon voit luottaa. Turvallinen aavistuksen tuntematon Suomessa toimiva palvelu on tarjonnut luottoa jo yli 35 000 suomalaiselle yksityishenkilölle  ja yritykselle. Suurimmalta osin jako menee kuitenkin yksityshenkilöille.

Balanzia kokemuksia ja lainaa katsoen, kyseessä on huippuluotto

Balanzia luotto on helppoon ja edulliseen käyttöön. Se on parempi kuin 98% muista pankkilainoista, mutta nimi on silti pimennossa. Palvelu on vertaisluottto eli se tarjoaa myös tuottoa, jos haluat säästää pitkällä tähtäimellä.

Balanzia kokemuksia

Kokemukset Balanzia pankista ovat kohtuullisen vähäiset, sillä pankki on pitänyt kohtuullisen matalaa profiilia – toistaiseksi. Se on kuitenkin ampaissut markkinoille ja tiukimpaan lohkoon, mitä tulee kilpailuun. Balanzia ei ole suomalainen lainapalvelu, mutta se ei tee siitä lainkaan huonompaa, vaan liki vastoin päin.

Sillä on yhtä hyvät eväät kuin monilla huippupankeilla, kuten Komplett Bank, joka teki tehonousun Suomessa(kin) ja samoin Bank Norwegian kokemuksia voi nostaa pinnalle. Kyseiset palvelut ovat kymmenen pisteeen arvoisia siinä missä Balanzia osuu sinne yhdeksän pisteen korville.

Tämä perustuu pitkälti siihen, että pankista ei ole vielä paljon keskustelua ja meidänkin kokemus pankista on myös vähäinen. Se on kuitenkin osoittanut olevansa rekisteröity, turvallinen ja varma pankki eli kilpailuta laina, Balanzia kulutusluotto on mukana kilpailutuksessa eli huolimatta, että kyseesä on uusi laina, niin se on sitäkin on parempi ja kilpailutuksen hoidamme me.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Asiakapalvelu on auki arkisipäivisin maanantaista perjantaihin 09.00-11.30 ja  lounaan jälkeen ystävällinen asiakasneuvoja kertoo lisää teille: 12.30-16.00.

Huomaa myös, että Luotto.org:n oma asiakaspalvelu -Chat näkyy oikeassa alakulmassa eli saatte myös vastaukset sitä kautta, mikäli ette ole jo ottaneet lainaa jostain yhteistyökumppanipalvelusta. Tässä tapauksessa helpointa on laittaa kysymykset suoraan itse palveluun, josta olet ottanut luoton.