Komplett Bank

Komplett Bank on myös yksi Suomeen tulleista ja menestyneistä (ellei jopa menestyneimmistä) pankkipalveluista, jonka joustava laina on joustoluottomainen pankkilaina 1000 – 50.000 euron väliltä. Voit kilpailuttaa myös tämän tähtipankin meillä ja tietenkin – ilmaiseksi, ilman sitoumusta sekä samassa sen 24 ja rapiat muuta pankkia.

Paras tarjous siis voittakoon ja Komplett Bank pankki tekee varmasti parhaansa, että he löytyvät teille edullisimman tarjouksen. Tietenkin oletuksena on se, että maksukyky, luottopohja sekä muut annetut tiedot hyväksytään pankin toimesta.

Yksi hakemus, monta tarjousta, joista saat vapaasti valita parhaan eli sen ei tarvitse olla Komplett Bank, mutta sen edullinen alkaen 4,9% (3kk Euribor) on monen mieleen.

Tästä syystä moni päätyykin valitsemaan Komplett pankin lainatarjouksen.

Komplett Bank pankkilaina

Korko on ajettu alas ja kivijalkapankitkin tutisevat. Alin mahdollinen viitekorko on 4,9%, joka on sidottuna tällä hetkellä 3 kk:n Euriboriin. Lopullinen korko annetaan tarjouksen ohessa, niin kuin kaikkien muidenkin pankkipalveluiden kohdalla.

Komplett Bank esittely:

 • Ikäraja: 23 vuotta
 • Luotot: 1000 – 50.000 euroa
 • Ei kiinteää maksuaikaa – Lue ehdot palvelun sivuilta
 • Minimylyhennyksenä vain lainan korko-osuus / kk
 • Todella joustava luotto pitkällä maksuajalla
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Välitön päätös 24 muun pankin ohessa meiltä hakiessa
 • Alin mahdollinen korko, alkaen 4,9 prosenttia

Jätä kilpailutuspyyntö ilmaiseksi tästä 25 pankkiin

Näin Komplett Bank ja Luotto.org toimii yhteistyössä

4-vaiheinen hakemus, tosin meillä saat vastauksen useamman eri pankin toimesta eli et pelkästään Komplett Bankilta vaan monet muut edulliset pankit kuten esim. BRABank ja toinen norjalainen Bank Norwegian osallistuvat kilpailutukseen siinä missä näiden kolmen lisäksi myös 22 muuta lainafirmaa – tai pankkia.

Komplett Bank on nopeampi kuin luoti

Luotto.org -palvelua on helppo käyttää suoraan tai vielä helpompi meidän kautta, koska saat parhaan mahdollisen hyödyn maksutta ja useampia eri tarjouksia. Tarjoukset pyritään antamaan vielä välittömästi, tosin kaikki pankit eivät voi antaa välitöntä tarjousta, vaan aikaa voi mennä muutaman tunnin verran.

Huomioikaa, että me emme ole pikavippi -palvelu, vaikka olemme markkinoiden nopein, tämä johtuu edistyneestä teknologiasta, joka on yksinkertaisesti parempi kuin muilla kanssalainaajilla.

Kaikki pankit eivät pysty myöskään käsittelemään pyhäpäivinä hakemuksia. Mutta, kuten sanonta menee: usein odottaminen palkitaan – edullisella korolla tässä tapauksessa nimittäin.

Komplett Bank kokemuksia

Erinomaisia, Komplett pankki on osoittanut olevansa oikea pankki. Sillä on jo yli 55 000 asiakasta Suomessa ja Pohjoismaissa jotain 150 000 – 200 000 väliltä arvioiden pohjilta. Lainan joustavuus kiehtoo erityisesti kuluttajia (Lisää tästä: Komplett Bank – Kulutusluottoa.org). Kyseessä on yksi harvoista pankeista, joka antaa lyhentää lainasta vain pelkästään koron kuukaudessa. Tässä on tosin varjopuolensa, että laina itsessään ei silloin lyhene, joka kannattaa pitää mielessä – et lyhennä lainaa, maksat vain korko-osuuden.

Toimivuus, turvallisuus ja monipuolisuus (luottokorttikin on nyt lanseerattu 10.000€ luottorajalla) ovat pankin valttikortteja joustavuuden ja tietenkin halvan koron ohessa.

Lainaa moneen tarpeeseen ja vähän vielä sen yli

Pankista saat lainaa ihan mihin vain tarpeeseen käytännössä, sillä kukaan ei ole valvomassa sinua, mihin sijoitat lainarahat. Useammat käyttävät lainan vanhojen keskittämiseen, vaihtavat nykyisen halvempaan tai ottavat lainaa kodin kunnostamiseen. Remontti- ja sisustuslainat ovat kohtuullisen kovassa suosiossa myös ja arjesta irtiottamiseenkin saatetaan hakea pientä parin tonnin luottoa, jotta loma tuntuu aidosti lomalta.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

 • Asiakaspalvelun tavoitat puhelimella numerosta: 09 42452288
 • Sähköpostilla osoitteesta: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
 • Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta, jos haluat olla suoraan yhteydessä pankkiin

Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 09.00 – 16.00 juhlapyhiä lukuunottamatta.

Huom! Luotto.org tarjoaa myös oman asiakaspalvelu -chatin, jonka näette oikealla alakulmassa. Autamme teitä parhaamme mukaan kaikissa lainaamiseen liittyvissä asioissa.

Helsingin postilokero:

Komplett Bank ASA: PL 7640, 00002 Helsinki

Pankin yritys on rekisteröity Norjaan ja ASA tarkoittaa käytännössä samaa asiaa kuin Oy eli Osakeyhtiö Suomessa.