Euroloan

Euroloan on kotimainen palvelu, josta saat lainaa heti tilille alkaen 500 eurosta 10.000 euroon asti. Laina on kulutusluotto ja se sopii hyvin esim. kun tarvitset rahaa nopeasti remonttiin, auton korjaamiseen / ostoon tai päälle painavien laskujen maksuun talouden (väliaikaisesti) yllättäessä.

Palvelulla on tiukat kriteerit ja lainaa ei myönnetä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa, muuta muuten kellon ympäri käytössä oleva lainapalvelu yhdessä Luotto.org kanssa hoitaa nopeat lainatarjoukset varmasti, tehokkaasti ja maksutta.

Meiltä saat jopa yli 25 pankin tarjoukset samalla, kun kilpailutat Euroloanin kulutusluotot!


Euroloan on vahva ja suomalainen – ja kuten sanottu sen reilusti yli 12 vuoden kokemus alalta ja jatkuva palvelun parantaminen ovat silkkaa plussaa.

Euroloan auttaa sinua 24h ja sen korko on valmiiksi kilpailutettu meillä sinua varten

Tiedot Euroloan -palvelusta:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Luottoa: 500 – 10.000 euroa
  • Maksuaika: 6 – 60 kuukautta
  • Ilmainen kilpailutus yhdessä Luotto.org kanssa
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Palvelu on käytössä meidän tavoin 24h / vrk
  • 100% kotimainen ja kokemus alkaa vuodesta 2007
  • Laadukasta lainaa helpolla hakemuksella
  • Yksi hakemus ja päälle noin 25 muun pankin tarjoukset!

Jätä maksuton kilpailutushakemus Euroloanille tästä

Euroloan antaa lainapäätöksen aina heti ja se ei vaadi poikkeuksellisesti mitään palkka-, eläke- tai verotodistusta!

Vaatimukset Euroloan -lainan saamiselle

Jos haluat lainatarjouksen Euroloanilta, sinulla pitää olla vähintään 20 vuotta ikää, puhtaasti hoidetut luottotietotaustat ja palvelu, edellyttää, että myös lainan lyhentäminen onnistuu ilman ongelmia. Vaikka tämä ei ehkä olekaan kiveen kirjoitettu, suosittelemme sitä aina jokaiselle lainaajalle.

Myönteinen päätös edellyttää myös kirjoilla olemista Suomessa, suomalaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksilla tunnistaumista. Tunnistaumisen voi tosin nykyään hoitaa sähköisesti myös mobiilivarmenteella. Kannattaa kokeilla palvelua – kilpailutus onnistuu suoraan tästä! Ja muistaa siis kannattaa myös, että kilpailutus on netin laajin eli saat jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Luotettavuus ja turvallisuus

Huippuluokkaa – niin meillä kuin kaikilla yhteistyökumppaneilla ja aivan sama pätee myös turvallisuuteen. Kaikki lainapalvelut ovat rekisteröityjä ja siis tarkennettuna vielä ne palvelut, jotka myöntävät itse lainan. Luotto.org rooliin kuuluu etsiä, vertailla ja antaa lopulta teille vapaat kädet valita sopivin luotto laajasta valikoimastamme.

Kyberturvallisuus on nyt tärkeää ja meillä panostettu siihen laajasti, joten homma ei tule kaatumaan tähän. Euroloanin puolelta homma on sama. Lainapalvelu noudattaa vastuullisen luotonantajan peruspilareita eli se kuuluu Etelä-Suomen Aluehallinviraston rekisteriin ja käsittelee henkilötietoja luottamuksellisesti – tietenkin Suomen määrittämien lakipykälien mukaan.

Eli tällä(kään) osastolla ei siis mitään valitettavaa, mitään kokemuksiin ja puhtaisiin faktoihin tulee.

Euroloan kokemuksia asiantuntijoilta

Euroloan kokemukset ovat vaihdelleet paljolti ja muiden palautteita myös lukien, osa on ollut tyytyväisiä, siinä missä osa taas ei. Uudistuneen Euroloanin ja meidän näkemys nykyisen palvelun suhteen on hyvä ja palvelu pysyy kokoajan muutoksen mukana.

Kokemuksia tulee ja väistämättä kaikki eivät ole tai voi olla tyytyväisiä joka palveluun. Niille, jotka tuntevat palvelun kulutusluotot ”huonoiksi”, voi vertailun alle ottaa pari muuta tunnettua firmaa, kuten Credigo -kulutusluottopalvelun tai GF Money -lainapalvelun, joka osuu sekin lähelle Euroloania, kun tarkastellaan luottovalikoimaa.

Ole yhteydessä meihin, jos jotain kysyttävää on!

Voit olla Live-Chat ikkunan kautta yhteydessä meidän auttavaan asiakasneuvontaan, joka auttaa kaikissa lainojen kilpailutukseen liittyvissä asioissa. Klikkaa siis vihreetä Chat-ikkuna -painiketta, mikäli jokin asia askarruttaa.

Sen sijaan, jos olet jo hakenut lainaa Euroloanilta, kannattaa yhteys kohdistaa suoraan heidän suuntaansa.