Fellow Finance

Fellow Finance on kotimainen vertaislainapalvelu, joka välittää lainaa yksityishenkilöiltä toisille. Lainana heidän tuotteistossaan on yksityiskuluttajalle 500 – 15000 euron kulutusluotto, jossa on aina kiinteä korko (kun se maksetaan eräpäiviin mennessä takaisin).

Kulutusluotto on kerralla tilille maksettava laina, jonka palvelu myöntää ilman vakuuksia, piilokuluja tai muiden henkilöiden takausta. Kun jätät meille hakemuksen, kilpailutamme myös muiden pankkien lisäksi teille Fellow Financen. Saat siis yhdellä hakemuksella myös sieltä + muualta lainatarjouksen, joita voit oman mielen mukaan vertailla ja valita lopulta parhaimman.


Fellow Finance on pitkään meidän markkinoilla jyllännyt lainapaikka, josta saat kohtuullisella varmuudella lainatarjouksen tarkasteltavaksi. Se on helppoa ja nopea – siinä missä Luotto.org samalla, tosin me olemme sitäkin monipuolisempi.

Saat meiltä jopa 25+ lainatarjousta eli tästä on vaikeampi mennä enää monipuolisempaan suuntaan.

Fellow Finance laina aina netistä

Lainaa saat meidän palvelusta neljällä helpolla vaiheella ja hakemuksen jättäminen on maksutonta. Aina. Parhaiten kilpailutettu tarjous voittakoon. Päätösvalta on 100% teillä eli kukaan ei missään nimessä tyrkytä teille tai pakota teitä yhtään mihinkään.

Fellow Finance esittely:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Luotot: 500 – 15000 euroa yksityishenkilöille
  • Maksuaikaa: 24 – 84 kuukautta
  • Luotto ilman vakuuksia ja takaajia
  • Mukana myös lainaturva sellaista haluavalle
  • Kiinteä vuosikorko alkaa 5 %:sta
  • Kiinteä maksuerä alkaen 24 euroa / kk
  • Lainan korottaminen ja lyhennysvapaat kuukaudet aina mahdollisia
  • Kohtuullinen, vastuullinen ja rekisteröity suomalainen pankki

Kilpailuta Fellow Finance ja 25 muuta pankkia tästä

Yksi hakemus, aina ilmaista, ei sitouta hakijaa mihinkään – täytä hakemus ja käy nopeasti läpi lainavertailun parhaat lainat!

Fellow Finance kokemuksia

Ammattilaisen näkökulmasta ja meidän omia kokemuksia ajatellen palvelu on hyvin toimiva ja osoittanut pitkällä urallaan sen ilmiselvästi. Vertaislaina -sijoituspuoli sen sijaan on meille tuntematon, mutta Luotto.org onkin keskittynyt nimenomaan lainapuoleen ja niiden kilpailuttamiseen, joten pysytään ydinasiassa. Suosittelemme silti aina vertaamaan monta eri pankkia, esimerkiksi uusi BraBank on hyvä vertailukohde – tosin, kun kilpailutat luotot, niin me teemme sen ilmaiseksi puolestanne.

Mitä, jos en saanut ainuttakaan lainatarjousta kilpailutuksen jälkeen?

Ajankohdan huomioiminen on tärkeää, sillä kaikki eivät toimi niin verkkaisesti ja esimerkiksi osa palveluista on kiinni viikonloppuisin. Näin ollen, voit joutua odottelemaan tarjouksia pidempäänkin, vaikka osan voit saada hyvinkin nopeasti. Esimerkiksi hyvätuloisille pankit pystyvät ja haluavat tarjota mahdollisimman nopeasti oman teille optimoidun tarjouksen.

Jos et saa meiltä tai Fellow Financelta ainuttakaan tarjousta, kannattaa kokeilla esimerkiksi Ferratum -lainaa tai jotain muuta vastaavaa, joiden kautta on keskimäärin helpompi saada luottoa. Kilpailuta laina kuitenkin aina ensin, näin pääset helpommalla – erityisesti isompien lainojen kohdalla.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Meidän oma asiakaspalvelu toimii Live-Chat -ikkunan kautta, joka paistaa tuossa oikealla alareunassa vihreällä, jota kannattaa käyttää, jos jokin asia askarruttaa, etkä ole ottanut vastaan Fellow Finance -lainatarjousta.

Fellow Financen asiakkaita taas puolestaan kehoitamme olemaan heidän asiakaspalveluun suoraan yhteydessä:

Puhelin: 0203 80101

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00 – 17:00. Viikonloppuisin suljettu.

Yhteystiedot

Palvelun osoite sijaitsee osoitteessa: Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki

Toistaiseksi mitään kivijalkatoimipistettä tai laajennusoperaatiota muille paikkakunnille ei ole vireillä. Palvelukin keskittyy nykyaikaan eli pääasiassa verkkoon.