Laina.fi

Laina.fi on tarjonnut vastuullista lainaa jo ihan vuodesta 2005 eli tässäkään ei puhuta ihan uudesta tulokkaasta. Kokemusta riittää ja kulutusluottoa saat todella päätöksellä sekä maksulla korkeintaan 5000 € asti. Kulutusluotto kulkee nimellä Käyttölaina tai Kertalaina ja molemmissa on pieniä eroavaisuuksia.

Eroavaisuudet liittyvät lähinnä siihen, kuinka ja missä ajassa laina maksetaan kuluttajalle sekä samalla lyhennyspolitiikassa / korossa on eroja. Laina.fi on muovannut tuotteensa fiksusti kärkkyy koko ajan markkinoilla pyrkien parantamaan palveluaan.


Kun haluat nopeutta, kokemusta ja vakuudeton laina on se, mitä etsit korkeintaan 5 vuodeksi lainaan: tee kilpailutus ja katso, mitä Laina.fi pystyy tarjoamaan teille!

Laina.fi omaa mojovat kokemukset jo vuodesta 2005

Laina.fi on vanhin palvelu, jonka kanssa teemme tällä hetkellä yhteistyötä. Se on todella tehokas tapa päihittää elämän fyrkattomat päivät, kun sellaista todella tarvitset kätösiin paikkaamaan äkillisesti syntyneitä kuluja. Ja väliaikaisia sellaista.

Lue lisää palvelusta täältä: Talouteen.com – Laina.fi, jonka kautta osa tiedoista on koottu ja osa taas poimittu muualta verkosta sekä luonnollisesti metsästyskiväärin kiikarin tarkasti palvelun omilta sivuilta.

Laina.fi esittely:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Luotot: 100 – 5000 euroa
  • Maksuaika: 3 – 60 kuukautta
  • Lainatuotteita on kaksi: Kerta kulutusluotto ja Käyttölaina
  • Voit maksaa lainan takaisin vaikka heti kertaerässä
  • Ei kysy vakuuksia tai henkilötakaaja
  • Paperityöt on minimoitu eli ne ovat nollassa
  • Saat päätöksen heti ja maksu suoritetaan samalla heti
  • Hyödynnä lyhennysvapaata kahdesti vuodessa (käyttölainassa)
  • Vieläkin yksi nopeimmista – sitten vuoden 2005

Kilpailuta Laina.fi + noin 25 pankkia tästä

Yksi hakemus nimittäin riittää ja siinäkin on vain 4 eri vaihetta!

Saman tyyppisiä pienempiä kulutusluottopalveluita, joiden kanssa teemme yhteistyötä ovat mm. Saldo -laina, joka on sekin lähtenyt jo aikaa sitten ryhdikkäästi kasvattamaan brändiään kamppaillen kaikista kovimpien nimien kanssa raskaassa laina- & luottosarjassa.

Mutta, se tulee mukana samassa kilpailutuksessa, tosin palvelu on vilkaiseminen arvoinen, jos haluat tarkkaa tietoa itse palvelusta tiiviisti.

Laina.fi kokemuksia

Jonkin verran palveluahan ollaan jo tässä artikkelissa kehuttu ja asiantuntijakommentit ovat samaa luokkaa. Vanha pankki ja väkivahva sellainen. Nopea adaptoitumaan ja muokkautumaan, valtava brändiarvo sekä tehokas osaava tiimi ovat lujaa valuuttaa. Nämä kaikki yhdessä tekevät Laina.fi:stä erinomaisen valinnan kulutusluotolle – erityisesti joustavaa sellaista etsivälle. Korkopuolelta ehkä kuitenkin voi antaa noottia, sillä halvin laina harvoin löytyy kyseisestä palvelusta. Mutta se tulee kuitenkin kilpailutuksen ”kaupan päälle” eli häviämisprosentti on 0%.

Joustavuutta plussana lyhennysvapailla

Joskus lainanlyhennys tuntuu mahdottomalta ja välillä laskuja pitää priorisoida. Käyttölainan valinneille Laina.fi tarjoaakin tätä varten kahden kuukauden lyhennysvapaata tarvittaessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä ominaisuus ei laske lainan kuluja, vaan päinvastoin eli sitä kannattaa käyttää vastuulla.

Asiakaspalvelu ja yhteydenotto

Jos haluat olla suoraan palveluun yhteydessä, ovat tässä tärkeimmät tiedot:

Puhelin nro: 0200 30033 (pvm/mpm)

Aukioloajat: Ma–pe klo 7–22 & la-su klo 9-21

Sähköposti: asiakaspalvelu@laina.fi

Puh. keskus: 020 764 1440

Fax: 020 764 1442

Huomaa kuitenkin, että myös Luotto.org tarjoaa kilpailutukseen liittyvän asiakaspalvelu -chatin, jonka neuvojat auttavat kaikissa asioissa parhaansa mukaan.

Suosittelemme laittamaan rohkeasti kysymystä, jos mietit jotain asiaa, etkä ole vielä allekirjoittanut lainasopimusta tai haluat esimerkiksi tehdä jonkinlaisen toisen ratkaisun, kuten lainan keskityksen tai muuta vastaavaa.