Saldo

Saldo on sopiva, jos epäilet, että saldo ei juuri nyt riitä. Se on myös sopiva pieniin tarpeisiin ja suurempinkiin. Ja toki palvelu on mukana meidän kilpailutuspaneelissa, kuten sen lisäksi samoin myös 24 muuta lainapaikkaa.

Saldo on muokannut palveluaan tarjoten monipuolisempia lainoja tällä hetkellä 10000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Minkä lainan kilpailutuksen jälkeen sitten lopulta valitsetkaan, esim. Saldolla maksuaikaa löytyy ilman kiinteää sellaista tai sitten toisessa luotossa korkeintaan 80 kuukautta, eikä korkokaan ihan taivaisiin yllä. Paha valinta se ei siis missään tapauksessa ole.


Kun teet hakemuksen, muista, että saat Saldolainan lisäksi sen noin 24 muuta lainatarjousta lisäksi parhaimmillaan, mikäli sinut katsotaan luottokelpoiseksi. Luottokelpoisuusmääritelmä ei kovinkaan simppeli, paitsi luottotietojen osalta, joiden on pakko olla kunnossa. Joka palvelussa tai joka pankilla.

Saldo esittely:

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Luottoa: 100 – 10000 euroa
  • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
  • 100% suomalainen, turvallinen ja vastuullinen palvelu
  • Yksillöllinen räätälöity lainanlyhennys
  • Nopeimmillaan rahat tilille jopa 5 minuutissa
  • Maksuohjelman voit päättää laajalti itse

Kilpailuta Saldo.com + 24 muuta palvelua tästä

Voit siis jopa 25 tarjousta, jos kaikki yhteistyökumppanit katsovat, että teidän talous on hyvälllä mallilla!

Saldo

Hakeminen on aina ilmaista. Tämä ei tule muuttumaan Luotto.org -palvelussa, vaikka osa palveluista saattaakin muuttua tai niitä saattaa – ja yleensä tuleekin – lisää. Tarjouksissa ei myöskään ole mitään edellytystä jatkaa niitä finaaliin asti, vaan saat itse päättää. Kaiken.

Vaikka Saldo ainakin toistaiseksi tarjoaa pienempää lainaa, niin tämä asetelma olettavasti muuttuu ja suosittelemme vilkaisemaan esimerkiksi Credigo -kulutusluottoa, joka on huomioinut ja kauan sitten monipuolisesti, tarkasti sekä nopeasti kuluttajan vaatimat lainat näin keskimäärin. Sillä on myös helpot adaptoitumismahdollisuudet, tosin niin on myös Saldo.com -palvelulla. Vain kilpailuttamalla saat selville parhaat tarjoukset.

Saldo kokemuksia

Saldo on turvallinen arjen kumppani satapinnaisella suomalaisuusasteella. Se toimii ja pelittää, kuten pitääkin. Emme ehkä enää suosittelisi sen vanhempaa limiittiluotto -lainaa, mikäli sitä lukuhetkellä enää löytyykään.

Muuten keskimäärin Saldo on erinomainen vaihtoehto, varsinkin, jos saat sieltä parhaan tarjouksen. Muuten toki on hölmöä tarttua palveluun, jos parempaakin on tarjottu sekä kaiken lisäksi se on vielä suoraan nenävarren edessä. Lainavertailu siis kannattaa silti loppuen lopulta tehdä itse ja sokeasti luottaminen on sekin hölmöläisten puuhaa.

Edullinen joustoluotto tilille, mutta ei kuitenkaan kaikista edullisin

Puolueettomuuden merkeissä et voi saada sitä halvin laina tarjous -sopparia, ellet ensin kilpailuta ja vertaa kaikkia sinulle tarjottuja sellaisia. Saldo joustaa ja sen korkoa ei voi haukkua, mutta emme laittaisi sitä kärkeen kulutusluottojen koroissa tai sitten valehtelisimme oikein rankasti. Tosin, mikäli muuta vaihtoehtoa ei ole, niin asian laita on täysin eri. Päätös ja pelimerkit on teillä.