Nordax Bank

Nordax Bank on vakavarainen pankki, jonka laina auttaa sinua harkituissa arjen päätöksissä. Pankki on joustava ja turvallinen 3000 – 60.000€ laina pitkällä maksuajalla ja ilman vakuuksia.

Pääset kilpailuttamaan Nordax Bank -palvelun ja samalla 24 muuta pankkia yhdellä hakemuksella alapuolella näkyvästä lainalaskurista, joka ohjaa teidät varsinaiseen niin kutsuttuun ”täyteen lainahakemukseen”.

Lainahakemuksen täyttäminen on alle 5 minuutin homma.

Kuka voi saada myönteisen päätöksen Nordax pankilta?

Nordax Bankin vakuudettomat lainat myönnetään kaikille luottokelpoisille säännölliset tulot omistaville vähintään 23 vuotta täyttäneille henkilöille.

Vaatimuksina on lisäksi myös:

 • Puhtaat luottotiedot – ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä tiedoissa
 • Osoite Suomessa ja vähintään 2 vuoden yhtäjaksoinen asumisperiodi maassa
 • Pankkitili ja tunnistaumista varten pankkitunnukset

Nordax Bankilla ei ole velvoitteita ilmoittaa, mikäli saat hylätyn lainahakemuksen, mutta toisaalta meidän monipuolisesta palvelusta lähes jokainen saa lainaa. Ainoa tärkein edellytys on, että luottotiedot on kunnossa. Suora kilpailutus ja hakemus löytyy tästä.

Nordax Bank laina on korko- ja kuluttajaystävällinen pankkilaina netissä

Kannattaa muistaa: Nordax Bank -lainatarjous siinä missä kilpailutus koko Luotto.org -palvelussa on ilmaista, eikä mikään ole sitovaa ennen kuin sinulla on nimi lainasopimuksessa! Samalla kannattaa pistää mieleen, että parhaan koron luotto löytyy, kun maltat odottaa tarjouksia, sillä osassa

Nordax Bank tiedot:

 • Lainaa nyt Nordax pankilta alkaen vain 7,9 prosentin nimelliskorollaIkäraja: 23 vuotta
 • Lainatarjonta: 3000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
 • Aina vakuudeton laina ilman takaajaa
 • Nimelliskorko alkaa 7,90%:sta
 • Pankki tarjoaa myös lisämaksullista lainaturvaa
 • Yhdistelylaina onnistuu helposti
 • Voit hakea lainaa yhteisvastuullisesti toisen henkilön kanssa

Täytä maksuton hakemus tästä >>

Täyttämällä hakemuksen, saat kaupan päälle maksuttoman kilpailutuksen ja monta lainatarjousta, joista voit helposti vertailla sopivan lainan.

Tarjouksia saat myös esimerkiksi suositulta Kaarna -pankilta ja pitkään menestyneeltä Collector Bank AB:lta sekä 22 vastaavalta palvelulta.

Nordax Bank kokemuksia

Pitkän menestyksekkään taivaleen tehnyt pankki ei ole vielä lopettamaisillakaan, vaan se on vain parantunut otteitaan, tarjoamalla esim. entistä suurempaa vakuudetonta kulutusluottoa paremmilla ehdoilla.

Palveluun on lisätty (myös Suomeen) lainaturva, joka on toki vapaaehtoinen, mutta toisille se luo ehdotonta turvaa ja yöunet on sen avulla turvattu. Meillä on Nordax pankista hyviä kokemuksia ja sen kotisivut on tehty viimeistä teknologiaa hyödyntäen eli mobiilikäyttö yms. sujuu vaivatta ja kaikki tiedot ovat esillä selkeästi ja läpinäkyvästi.

Asiakkaille privaattineuvontaa

Nordax Bank tarjoaa kaikille asiakkailleen parhaansa mukaan ilmaista neuvontaa henkilökohtaisesti. Saat ammattimaista apua siinäkin vaiheessa, jos harkitset hakevasi palvelusta lainaa. Nykyisille asiakkaille tarjotaan vielä lisäksi liuta lisäpalveluita, joita jokainen voi tarkastella itse lainan haettuaan.

Lainassa on vapaa käyttötarkoitus

Jos mietit, vaatiiko pankki erikseen tiedot siitä, mihin lainarahat käytetään, niin vastaus on ei. Saat tehdä itse tämän päätöksen ja käyttää osan rahoista esim. remonttiin, siinä missä toisella osalla voit laittaa olohuoneen audiopuolen uuteen uskoon ja lopuilla yhdistää vanhat kalliit lainat.

Pankki ei siis pyydä mitään erillistä selvitystä lainan käyttökohteesta, vaan riittää, että pystyt osoittamaan olevasi maksukykyinen lainanhakija. Kokeile kilpailutusta ilmaiseksi tästä.