S-Pankki laina – Vakuudeton S-laina ei ole nopea

Artikkeli vastaa karkeasti kysymykseen, kuinka nopeasti meidän kilpailuttamat lainapaikat pystyvät toimittamaan kulutusluoton S-Pankin tilille. S-Pankki on Suomen yleisin pankki ainakin, mitä tulee rahojen säilyttämiseen. Ja vaikka sen vakioasiakkaana voitkin hakea vakuudeton S-lainaa, emme kilpailuta pankkia tällä hetkellä, sillä se ei kuulu tällä hetkellä yhteistyökumppaneihimme.

Mitä tulee lainan toimittasen nopeuteen, on se pidempi keskimäärin (yli 3 arkipäivää, ellet ole ”kulta-asiakas”) kuin esimerkiksi meidän suosituimmilla pankeilla, kuten Bank Norwegian ja nopeasti kilpailuun nousseella BRAbank -palvelulla (tunnettiin aikaisemmin Monobank -pankkina). Kun haluat kilpailukykyisyyttä ja nopeutta hommaan, kannattaa tutustua näihin tai täyttää sitomaton Luotto.org lainahakemus alapuolelta.


Emme siis ota kantaa sen enempää S-laina- tai S-Pankkiin. Erinomainen pankki, mutta lainaa löytyy muistakin pankeista ja usein helpommin sekä edullisemmalla korolla.

Mitä etuja S-pankin vakuudeton laina tarjoaa?

Varmasti ainakin pankin vanhalle asiakkaalle S-laina luo turvallisuuden tunnetta ja voitte olle varmoja, että mitään ”yllättävää” ei tapahdu, sillä pankki seisoo vahvasti Suomen epäseismisellä maankamaralla monessa kaupungissa ja rakennuksessa.

Niin tekee kuitenkin sen sijaan moni muukin eli mitään kuninkuustitteliä ei enää S-Pankille voi antaa, vaikka aikaiseimmin asia oli toinen – pankin pystyi nostamaan helposti kilpailussa kärkeen moneltakin kantilta katsottuna mm. säästötilit, edullinen luottokortti, asuntolaina ja niin edelleen. Tosin nämäkin asiat ovat aina olleet neuvottelun varassa ja ovat sitä yhä S-Bonus -rahastoja ja säästämiseen liittyviä tilejä huolimatta.

S-laina on laina, jossa on ne hyvät ja huonot puolet - niin kuin kaikissa muissakin luotoissa

Vertaa kaikki lainat ja kuvaa klikkaamalla pääset ensin kartalle, millaisia lainoja Luotto sinulle tarjoaa – emme tasan jää jälkeen, tämän toteamisen voit aloittaa yhdellä hakemuksella ilman mitään maksuja tai venkoiluja.

S-laina – luottamusta vai edullista korkoa?

No aivan varmasti luottamusta, sillä kukaan suomalainen aikuinen ei varmasti ole törmännyt S-Pankkiin saati avannut telkkaria kuluvien kuukausien aikana ja nähnyt S-laina -mainosta. Mainoksessa, kun mainostetaan vakuudetonta lainaa, mutta mitään muuta ei kerrota kuluttajalle. Mainoksen tehokkuus on kysymysmerkki ja niin on lopulta itse lainan eli onko se ”hyvä” vai ei. Tämän määrittää 99%:lle lainaajista todellinen vuosikorko.

Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää sitä, että edullisin laina löytyy aina ja ikuisesti kilpailuttamisen kautta. Tästä on tullut jo ihan trendi ja se ilmiliekkikasvussa vieläkin ja parempi niin, koska kaiken on pakko olla halvempaa. Tästä hyödyt sinä kuluttaja – tee siis ilmainen kilpailutushakemus tästä. Et voi muuta kuin voittaa ja tiedät ainakin tasan tarkasti, onko S-laina tai mikä hyvänsä paras mahdollinen sinulle.

S-laina kokemuksia

Vaikka niitä on jo artikkelissa lueteltukin, niin lainasta toinen löytää hyvän vakuudettoman luoton, siinä missä taas toinen pyörittelee päätään miettien, että hetkinen… Korko on mitä on, usein matalahko, mutta itse myönteinen lainapäätös on kimurantimpi homma. Moni pankin asiakas varmasti nappaisi lainan haltuunsa, jos päätös ei olisi punaisen värinen ja muutenkin silti liian monimutkainen tämän päivän ”helppoon” lainamaailmaan tottuneelle. Tai verkossa paljon hilluneelle, josta kaikki vimpaimet ja tavarat voi kilpailuttaa sekä tilata yhdellä klikkauksella.