Lainasto

Lainasto ei ole uusi nimi, eikä niin vanhakaan. Se on tehnyt itsestään vuosien varrella brändin, jonka kautta erityisesti nopeaa lainaa etsivä löytää kulutusluottonsa. Kyseeessä ei ole siis mikään pikavippi, vaikka aikoinaan se kuului Lainaston valikoimaan. siinä missä nykyinen kulutusluotto siinä samassa.

Lainasto tarjoaa toistaiseksis suoraa lainaa heti 100 – 3000 euroa, mutta se on valmis tekemään nopeita liikkeitä eli luultavasti kulutusluotto löytyy pian taas listalta. Maksimisumma on kuitenkin toistaiseksi kysymysmerkki.

Huomaa, että hakemus on ilmainen ja saat 25+ pankilta tarjouksen siinä samassa. Yksikään hakemus ei vaadi jatkotoimenpiteitä eli et ole siis sitoutunut mihinkään.

Lainasto lainaa sydämellisessä mielessä vakaalla kokemuksella

Lainasto muovatuu ja muokkautuu siinä missä markkinat – tai jopa nopeammin, kuin suurin osa muista lainafirmoista. Se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jonka teeh yläpuolella näykyyvällä hakemuksella. Lainasto vähintään puolimaapähkinäkuoressa talouteen.com -sivulla.

Onko lainassa korkoa ja millaiset kustannukset yleensäkin ovat?

Kyllä on. Ja vaikka uuden asiakkaan korko 0% ale on vielä voimassa, niin pitkäaikaisin pikalainoihin tämä ei valitettavasti päde. Eli jos, siis haluat päästä ilman korkoja ja saada lainaa pitkällä maksuajalla – Ei Lainasto ole paras mahdollinen lainapaikka, mitä korkoon tulee, mutta ei todellakaan huonoinkaan.

Lainasto tarjoaa turvallista ja nopeaa palvelua

Lainasto kokemuksia

Lainasto on turvallinen ja nopea. Sillä on myöskin monien palveluiden kanssa yhteistä pitkät juuret, kuten Laina.fi kanssa ja monen muun. Palvelu hakee myös jatkuvasti uutta pintaa, kuinka parantaa tuoteittaan, josta se saa plussaa heti kättelyssä.

Palvelun lainoihin on tulossa varmasti muutoksia kuluvan vuoden aikana, sillä niitä on tullut niin kauan, kun Lainasto Oy on ollut olemassa eli vuodesta 2011. Asiakkaita on palveltu ilman lapin lisää jo yli 50 000 ja asiakastyytyväisyys on hyvää luokkaa. Tämä kertoo palvelusta paljon ja Lainasto on GF Money tai tarkemmin GF Money Consumer Group Financen Oy:n tuote eli monipuolista osaamista löytyy jo pelkästään tästäkin syystä.

Kilpailuta mikä tahansa lainasumma 100 – 5000 euroa

Vaikka Lainaston lainasummat vaihtelevat, tarjoaa se silti monipuolisen ja ennen kaikkea nopean lainapäätöksen kaikille kuluttajille. Lainoja on kirjoitushetkellä tarjolla 5000 euroon asti, mutta muutoksia tapahtuu tiuhaan ja parhaiten löydät ajankohtaiset infot itse palvelun kotisivulta.

Kilpailuta lainat, niin pienet kuin suuretkin

Voit valita summan pienistä lainoista tai suuremmista, kilpailutus onnistuu tästä 4-vaiheisesta lainahakemuksesta. Mielessä kannattaa pitää, että kilpailuttaminen kattaa 24 muuta pankkia vielä tähän päälle ja kaikki on ilmaista! Päälle voi myös kuuluttaa, että mikään ei maksa mitään, ennen kuin nimi on paperilla ja silloinkin kuluttajalla on Suomen lain mukaan peruutusoikeus lainaan 14 vuorokauden ajan.

Lainasto – asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ylivoimaisesti helpoin ja monien mukavuusalueellakin oleva tapa tavoittaa asiakasneuvonta, on Live-Chat, joka toimii joka päivä.

  • Aukioloajat (lainapalvelu & asiakasneuvonta): Arkisin 08:00 – 22:00, Vkl 12:00 – 20:00
  • Puhelinnumero: 09 427 05044 (pvm/mpm)
  • Mailiosoite: asiakaspalvelu@gfmoney.fi

Yritys- ja yhteystiedot:

  • GF Money Consumer Finance Oy
  • Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku
  • Y-tunnus: 2382033-5

Löydät myös tarkemmat tiedot yrityksestä esim. Finderistä.