Lainaa netistä

Lainaa netistä 2000 – 60.000 euroa

Kun olet hakemassa lainaa netistä ja etsit siinä samassa lainaa heti, on alapuolella näkyvä lainalaskuri sopiva työkalu sekä samalla paras reitti parhaan mahdollisen lainan löytämiseen, mitä netillä on tarjota. Aloita siis valitsemalla lainasumma ja teille sopiva maksuaika. Kilpailutukseen lähtee noin 25 pankkia yhdellä lainahakemuksella!


Hain lainaa netistä – mitä seuraavaksi?

Jos olet hakenut lainaa netistä, ja teit sen meillä, pitäisi tarjouksista osa olla pian jo teidän vertailtavissanne. Eli siis seuraava askel on vain seurata ohjeita, jotka löytyvät sähköpostistanne. Jos mitään ei kuulu, niin et välttämättä täyttänyt vaadittuja kriteereitä tai et täyttänyt kaikkia kohtia hakemuksesta oikeilla tiedoilla.

Koita vielä kerran uudestaan

Hae lainaa netistä nettihakemuksella mobiililaitteellaSuosittelemme siis kokeilemaan vielä kerran uudestaan tai miettimään vielä hylsyn toistuessa, onko teillä yleensäkään mahdollisuutta saada lainaa tämän hetkisillä tuloilla suhteessa nykyisiin velkoihin. Myös omien luottotietojen tarkistaminen kannattaa, sillä jopa useampi prosentti suomalaisista ei edes tiedä, että heiltä löytyy maksuhäiriömerkintä, joka on aavistuksen hämmästyttävää, mutta pitää paikkansa.

Pankit ovat netissäkin entistä tiukempia, sillä suomalaisten velkakuorma on kasvanut ja näyttää jatkavan kasvuaan. Myös maksuhäiriömerkintojen määrää halutaan nyt ehdottomasti saada alas, sillä järkyttävät yli 380 000 kappaletta alkaa olemaan jo liian vähän meidän pienen populaation Suomelle.

Mitä etuja netistä lainaaminen tuo mukanaan?

Kun haet lainaa netistä, paras etu on ehdottomasti helppous ja sen tuoma edullinen kulutusluotto eli siinä missä lainan hakeminen oli oikeasti työlästä halvinta korkoa etsivälle aikaisemmin, ovat verkkoluottopalvelut muuttaneet tätä kuluttajaystävällisempään suuntaan. Kukaan ei varmaan kuvitellut 10+ vuotta sitten, että lainan pystyisi hakemaan netistä puhelimella ilman paperisia liitteitä. Ja ilman jokaisen palvelun erikseen syynäystä. Digitaalimaailma on tuonut myös mukanaan tämän edun ja pankit kilpailevatkin oikeastaan keskenään asiakkaista.

Lainaa nettihakemuksella

Jos et ole vallan pudonnut kelkasta, niin kyllä, lainaaminen netistä tapahtuu suurimmassa osassa tapauksista nettihakemuksella. Jos haet ”hartiapankkilainaa”, niin tämä puolestaan onnistuu jättämällä hakemuksen verkkopankin kautta. Turha pankissa ravaaminen ja odottelu on siis jo kaukaista eilistä päivää.

Asuntolainapuoli on sitten tietenkin vielä erikseen, jossa neuvotteluvaltti pankin konttorissa voi tiputtaa korkoa karvan verran tai lainaan voidaan ”myydä” lisäetuja, kuten lyhennysvapaita vuosia. Tämä kaikki on kuitenkin luultavasti pikku hiljaa ainakin osittain katoavaa sorttia, sillä kaikki lainan hakeminen näyttää siirtyvän vauhdilla nettiin.

Oikeastaan jo tänä päivänä voit hoitaa kaiken arjen ja huvin pelkän matkapuhelimen avulla, niin tulevaisuudessa tuskin otetaan mitään takapakkiaskelia.