Paras korko lainalle

Mistä paras korko lainalle? No meiltä tietenkin! Vaikka emme tarjoaa mitään suoraa ”parhaan koron takuuta”, kuten jotkut palvelut ovat ainakin joskus tarjonneet, niin paras korko löytyy meiltä melko varmasti. Ja tämänhän voit selvittää todella helposti alle 5 minuutissa näpyttämällä hakemuksen sisään.

Emme veloita tai vaadi teiltä mitään, mutta kannustamme aina vaihtamaan parhaan koron kulutusluottoon ihan sinne korkeintaan 60.000 euroon asti.

Vain 5 minuutissa tiedät, mikä on yleensäkin hyvä lainan korko ja erityisesti vielä se kaikista paras.

Edullinen korko

Usein se halvin laina löytyy lopulta meidän kautta, sillä teemme niin laajamittaisen vertailun massiiviseksi kasvaneen yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Tässähän et voi missään tapauksessa kuluttajan hävitä mitään, koska tämä toimenpide on täysin ilmainen. Lainat kannattaa nyt kilpailuttaa sitä suuremmalla syyllä, koska korkokatto on painanut alas kaikkien lainapalveluiden ja joidenkin pankkienkin korkoja. Ja meidän kilpailutuspakettiin kuuluu näitä molempia.

Päivitä oma laina paremman koron lainaan

Tiesithän, että tämä on nykyään on todella helppoa siirtyä vanhan kalliin lainan omistajasta uuden parempikorkoisen lainan omistajaksi sekä säästää massiivisesti joka kuukausi. Se ei vaadi mitään muuta kuin, että ryhdyt tuumasta toimeen. Ihan liian moni suomalainen maksaa turhan paljon korkoja tällä hetkellä lainasta, vaikka markkinat suorastaan huutavat vaihtamaan halvempaan lainaan ja säästämään! Jos et ole siis vielä tehnyt näin, niin ei kannata odottaa huomiseen, vaan lainatarjoukset kannattaa hakea heti.

Markkinat suorastaan huutavat vaihtamaaan halvempaan lainaan ja säästämään!

 

Tiesithän, että lainan nimelliskorko ei saa enää ylittää 20%? Ja meillä tai meidän yhteistyökumppaneilla lähtökorot ovat 4%:sta ylöspäin ja vain pienemmissä lainoissa päästään tuonne 20% tuntumaan. Nyt päivän paras korko lainalle on vaan niin tavattoman helppoa, että tätä ei voi kuin korostaa ja korostaa niin kauan, kunnes kaikki ovat saaneet järjestelynsä tehtyä. Myös lainojen yhdistäminen, joka on ollut jo pitkään kannattavaa, on muuttunut yhä vain kannattavammaksi.

Haluamme rohkaista jokaista suomalaista tarttumaan tähän tilaisuuteen, josta moni on kuullut ja jota liian moni on pohtinut jo aivan turhan pitkään. Ei ole mitään järkeä maksaa lainasta liikaa korkoa, kun monta pankkia, kuten Bank Norwegian, Balanzia ja Avida Bank AB sekä liuta muita pankkeja ovat valmiita vaihtamaan nykyisen lainan sellaiseen luottoon, jossa on hakijalle räätälöity päivän paras korko.

Huomioitavaa: Päivän paras korko on asiakaskohtainen ja se tehdään riskiprofiilin ja -analyysin kautta kaikille lainaajille.

Emme voi esimerkiksi siis taata korkoprosenttia (paitsi, että se ei ylitä koskaan 20 % ja alkaa noin 4 %:sta) kenellekään, koska tämän puolen hoitavat varsinaiset pankit omien algoritmien ja työntekijöiden yhteispanoksella. Paras korko löytyy lopulta siis, kun olet tehnyt hakemuksen ja se on käsitelty, sekä olet saanut tarjoukset vertailtavaksi.

Lainan korko

Lainan korko on asia, jonka haluat viedä sinne pienimpään mahdolliseen lukuun asti. Tässä lainavertailu näyttää tien ja paras korko lainalle löytyy kilpailuttamisen sekä lainojen vertaamiseen yhteistuloksena. Koska Luotto.org tarjoaa tai välittää kilpailutuksen kautta lainoja ja voit hakea palvelusta myös suoraan lainaa valikoidusti, voit miettiä lainan koron tältä kantilta:

  • Kun startataan sieltä 100 euron lainasummasta, on korko yleensä lähellä 20%
  • Jos taas summat ovat 5000 – 10.000 euroa, lähtee viitekorko yleensä tippumaan
  • Yli 20.000 euron lainoissa viitekorot eivät enää yleensä ole yli 15%

Tässä kolme kiveenhakkaamatonta esimerkkiä. Vertaa lainan korko ja siinä vaiheessa vasta lopulta tiedät!